Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

Nagrody za polecanie demotywatorów?

• Nie możesz odpowiedzieć
Brak odpowiedzi do tego tematu

#1 Seiferek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 01 styczeń 2012 - 17:46

Właśnie natrafiłem na ciekawy portal, który z tego co widzę powstał stosunkowo niedawno, lecz już kilka osób odebrało swoje nagrody i z rozmowy z kilkorgiem z nich mogę stwierdzić, że właściciele portalu są całkowicie wypłacalni.

Większość z was z pewnością niemalże codziennie spędza kilka minut na oglądaniu serwisów typu demotywatory... większość z tych osób co lepsze demotywatory poleca swoim znajomym...
Teraz wyszedł nam na przeciw serwis, który przyzna wam za to punkty, które to możecie wymienić na nagrody takie jak doładowanie telefonu, gotówka, laptop, Xbox 360 Elite, PS3 320GB, iPhone 4 32GB, a w przyszłości mają dojść jeszcze inne atrakcyjne nagrody.
Rozmawiałem z czterema osobami, które wymieniły punkty. Wszystkie wymieniły punkty na gotówkę gdzie kolejno zarobili 700, 400, 300 i 100 zł.

Punkty można zdobyć na różne sposoby, m.in.: za polecenie użytkownika (tylko polecony użytkownik może zdobywać punkty za polecenie), za polecenie demotywatorów, za dodawanie własnych demotywatorów, za polecanie przez innych twoich demotywatorów, ale również chociażby za codziennie logowanie się...

LINK DO STRONY REJESTRACYJNEJ
TEN LINK TO MÓJ LINK POLECAJĄCY!
TYLKO OSOBY ZAREJESTROWANE Z LINKÓW POLECAJĄCYCH MOGĄ ZDOBYWAĆ W TEN SPOSÓB PUNKTY!

REJESTRACJA NA PORTALU PLCM.PL Z MOJEGO LINKU POLECAJĄCEGO [KLIKNIJ TUTAJ]

Przy okazji informuję jeszcze o czymś co mnie osobiście bardzo zainteresowało ;)
Pewna akcja stworzona przez miliardera, w której każdy bez wysiłku może zarobić, a co bardziej pomysłowi informatycy znaleźć dobrze płatną pracę.
Link do strony to: UWAGA! Jeśli jeszcze nie jesteś zarejestrowany, to zarejestruj się najpierw z wcześniejszego linku! http://plcm.pl/13185...WEZ_SWOJA_CZESC

Nie wiem czy to prawda, ale osobiście nie widzę powodu by nie wziąć w tym udziału i się nie przekonać także i wam to polecam, a czy weźmiecie w tym udział to już wasza sprawa :P

Na samym końcu chciałbym jeszcze zaznaczyć, że nie jestem właścicielem ani tego portalu, ani tego demota, a po za kilkoma punktami za rejestracje osób (które zarejestrują się przez mój link) nie mam żadnych innych korzyści.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych