Może ktoś zna jakiś dobry sposób na boczki i oponke ?, troszke mi się przytyło , z czego nawet się ciesze, nareszcie nie wyglądam jak wieszak
Jak pozbyć się boczków?
Rozpoczęty przez june28, 30 gru 2011 01:59
3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 grudzień 2011 - 01:59

Witam,
Może ktoś zna jakiś dobry sposób na boczki i oponke ?, troszke mi się przytyło , z czego nawet się ciesze, nareszcie nie wyglądam jak wieszak
. Niestety moje dodatkowe kilogramy zawsze lokują się w nie właściwym miejscu czyli na brzuchu i bokach co nie wygląda za dobrze ;/
Kasia R.
Napisano 30 grudzień 2011 - 14:55

Ta 6 Weidera jest ciut... trudna. Mało osób znam, które dały by jej radę, zwłaszcza przy końcu. Ale pokaż, że można i zrób! 
ĆWICZENIA
1.prostowanie nóg siedząc na maszynie (czworogłowe uda) 3serie x 15-20 powt.
2.wyciskanie ciężaru nogami na suwnicy skośnej-pionowej (czworogłowe uda) 3serie x 15-20 powt.
3.wypady wykroczne w przód z obciążeniem (czworogłowe uda i pośladkowe) 3serie x 15-20 powt.
4.unoszenie nóg do tyłu z klęku (m.dwugłowe, pośladkowe) 3serie x 15-20 powt.
5.uginanie nóg leżąc przodem na maszynie (m. dwugłowe) 3serie x 15-20 powt.
* program ten stosujcie 2x w tygodniu
ĆWICZENIA
1.prostowanie nóg siedząc na maszynie (czworogłowe uda) 3serie x 15-20 powt.
2.wyciskanie ciężaru nogami na suwnicy skośnej-pionowej (czworogłowe uda) 3serie x 15-20 powt.
3.wypady wykroczne w przód z obciążeniem (czworogłowe uda i pośladkowe) 3serie x 15-20 powt.
4.unoszenie nóg do tyłu z klęku (m.dwugłowe, pośladkowe) 3serie x 15-20 powt.
5.uginanie nóg leżąc przodem na maszynie (m. dwugłowe) 3serie x 15-20 powt.
* program ten stosujcie 2x w tygodniu
Jeśli ktoś nie pił taniego wina, to dla mnie jest podejrzany.
Bo albo był wychowany w jakimś obrzydliwym luksusie i nie zna życia,
albo nigdy nie był młody.
Kasia R.
Napisano 08 styczeń 2012 - 14:19
Uważam że lepiej zamienić oponkę w mięśnie niż ją zrzucić całkowicie. A więc ćwiczenia, ale nie koniecznie tak forsowne. Może basen, może intensywne spacery...
program odchudzający - Możesz zrzucić zbędne kilogramy, poprawić cerę. Możesz wyglądać lepiej i lepiej się czuć.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych