Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

* * * * * 1 głosy

wiara, niewiara, egzegeza, wykładnia literalna etc..

864 odpowiedzi w tym temacie

#861 Huehuecoyotl

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2344 postów

Napisano 02 kwiecień 2012 - 07:16

Prawie w każdym poście zarzucasz mi kłamstwa i pomawianie.

Nie zazucam tylko stwierdzam fakt. A to roznica.

Kojot i Alan proszę wyluzujcie

Ja jestem drogi Brave wyluzowany. Ale czepil sie mnie jak rzep psiego ogna. Ciagle w moja strone cos pisze, obraza mnie i atakuje. Od tego sie zaczelo. Ja o Nim personalnie nic nie pisalem. Wiec wybacz ale albo szukasz winowajcy albo udajesz ze zrobisz pozadek albo daj wsztskim bana w ramach "grupowej" winy i po zabawie.

A Ty Hue jesteś niewinny i pokorny jak ta owieczka. ;)

Wykaz gdzie ja Ciebie personalnie zaatakowalem albo obrazilem co ? Kto pierwszy zaczal personalnie pisac o innych uzytkownikach ?

Jak Ty piszesz o mnie klamstwa, pomawiasz mnie to ja tylko to prostuje, wiec nie zgrywaj teraz ofiary.

Użytkownik Huehuecoyotl edytował ten post 02 kwiecień 2012 - 07:19

Socjalizm - byle go..wno ale dla wszyskich po rowno !

UE = Socjalistyczny Związek Republik Europejskich - zwany rownież "eurokołchozem"

"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym

Ignorowani użytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadających się do dyskutowania na tym forum)

- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczają się kłamstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger

- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obraża się użytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadają podstawowej umiejętności dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06,
Maszkowa

- Miłujący prawdę - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wrażliwość znieść już nie może

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#862 Brave

Recenzent

• HalfMod
  • 17185 postów

Napisano 02 kwiecień 2012 - 14:06

proszę, ostatni raz zaprzestańcie na/do siebie pisać w ten sposób
zus da ci emeryture? usko tu sie nudze jak mam czas thx elimelek list do pt ateistow nowe zdjecie naszego kota
intelektualnie masz do mnie sie jak kajak-z-napedem-na-jedno-wioslo do wycieczkowej lodzi podwodnej ...
malo ze glupio wygladasz to jeszcze plywasz w kolko ( lewoskretnie)
czlowiek ma tylko jedną bron do walki ze swoimi pomylkami - własny rozum (mises)
stala za text jacobbs: Z tym się zgadzam. Jesteś podręcznikowym przykładem Coślinadogębyprzyniesizmu.
>>>http://samodzielniemyslacy.salon24.pl/<<< = w koncu wpis: 19.03.2011
]
>>>http://antyfundamentalista.salon24.pl/<<< = tutaj będę się pisał krytykę Dawkinsa

I rzekła Kobieta: ktokolwiek powiedział, że pieniądze szczęścia nie dają, nie wie gdzie robić zakupy....

http://www.dziekujemy.pl/podziekujmy manipulatorom z ul. czerskiej

podziekujmy oszolomstwu z koalicji sldpslpopis za likwidacje suwerennosci
nowy ignore: serwor, kolejny na liście - buraczenia, nie lubię
przemax: w ZSRR istnialy proby wprowadzenia socjalizmu panstwowego a wiekszosc czasu trwal kapitalizm
http://kolatka.blogs...j-powiesci.html to blog i książka mego kolegi, szczerze polecam, warto, chyba, że nie trafia do ciebie przekaz 1984 Orwella, lub twórczość Zajdla, lub inaczej, to dla każdego którego wyobraźnia i IQ wystaje ponad przeciętność

#863 Huehuecoyotl

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2344 postów

Napisano 03 kwiecień 2012 - 06:24

Mysmy przetali, oby Alan po swietach znowu nie zaczal :)
Socjalizm - byle go..wno ale dla wszyskich po rowno !

UE = Socjalistyczny Związek Republik Europejskich - zwany rownież "eurokołchozem"

"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym

Ignorowani użytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadających się do dyskutowania na tym forum)

- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczają się kłamstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger

- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obraża się użytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadają podstawowej umiejętności dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06,
Maszkowa

- Miłujący prawdę - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wrażliwość znieść już nie może

#864 Vesemirus

Christopheros

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1753 postów

Napisano 03 kwiecień 2012 - 17:32

Cytat

Mysmy przetali, oby Alan po swietach znowu nie zaczal :)
I po co ten komentarz? Na zasadzie "moje zawsze musi być na wierzchu"? Potem twierdzisz, że nie prawisz uszczypliwości Alanowi i że świętym w tej dyskusji jesteś.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Cytat

Jeśli problem nierówności społecznej, rasowej, a także inne problemy spowodowane pseudodemokracją tłumaczysz teorią ewolucji to naprawdę, myślę, że jeszcze głupszym pomysłem, byłoby tylko obwinianie miesiączkowania samic łosia na terenie Kanady

"Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać."
Ignorowani - czyli czyszczenie podwórka - solo lee, ptak123a

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#865 *Madzia*

Neurotyczna sadystka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1322 postów

Napisano 07 kwiecień 2012 - 00:56

Wyświetl postUżytkownik Vesemirus dnia 29 marzec 2012 - 20:29 napisał

Kazdy kto robi to w sposób chamski jest impertynentem. Co innego jest powiedzieć - "Nie masz racji" a co innego "żyjesz w kłamstwie".

Stwierdzenie "żyjesz w kłamstwie" również nie jest chamstwem. :P

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ry­zyko­wać, aby spełniać swo­je marze­nia. I sta­rają się ro­bić to jak najlepiej. "

Paulo Coelho

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych