Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

* * * * - 1 głosy

Najdroższy apartament w Nowym Jorku nabyty przez 22 latkę

Nowy Jork

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Vart

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 21 grudzień 2011 - 19:42

"W Nowym Jorku pobito kolejny rekord ceny nieruchomości. Sprzedany został właśnie najdroższy apartament w mieście - za 88 milionów dolarów, czyli 300 milionów złotych. Cena każdego metra kwadratowego to prawie pół miliona. Bardziej szokujący od tej kwoty jest fakt, że nową właścicielką "mieszkania" jest... 22-letnia studentka.

Ekaterina Rybołowlewa to córka rosyjskiego miliardera, Dmitrija. Jej rzecznik prasowy (!) zapewnia, że ojciec nie miał z zakupem nic wspólnego. Oczywiście mu wierzymy.

Firma związana z Ekateriną Rybołowlewą, córką znanego biznesmena Dmitrija Rybołowlewa, podpisała kontrakt na zakup apartamentu przy ulicy Central Park West 15 – czytamy w oświadczeniu. Panna Rybołowlewa studiuje obecnie na amerykańskim uniwersytecie. Zamieszka w apartamencie podczas swojej wizyty w Nowym Jorku.

Mieszkanie z widokiem na Central Park liczy sobie 620 m2 i z wszystkich stron otacza je taras liczący łącznie 185 m2. Przyznacie, że to całkiem miły prezent na "start w dorosłe życie".

Słabość do drogich nieruchomości dziewczyna odziedziczyła po ojcu. 93. na liście najbogatszych Rosjan kupił w zeszłym roku willę w na Florydzie za 90 milionów dolarów. Obecnie rozwodzi się ze swoją żoną, która oskarżyła go o liczne zdrady. Przed sądem domaga się połowy majątku – 3,5 miliarda dolarów. "

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Szalony90

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 139 postów

Napisano 23 grudzień 2011 - 22:54

Ile ci ludzie mają pieniędzy , ja mam prawie tyle lat co ona a nie mam nawet miliarda na koncie :D
Moje myśli to granica między światem realnym, a rzeczywistością..

#3 doradztwo_pol

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 07 luty 2012 - 12:03

Nieźle, trzeba się brać do pracy i zarobić trochę pieniędzy żeby kupić mieszkanie chociaż :(

#4 WeselneZaplecze

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 47 postów

Napisano 08 luty 2012 - 12:23

Wyświetl postUżytkownik Szalony90 dnia 23 grudzień 2011 - 22:54 napisał

ja mam prawie tyle lat co ona a nie mam nawet miliarda na koncie :D
Pomarzyć dobra rzecz!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#5 Portos+

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2005 postów

Napisano 06 maj 2012 - 10:24

a niech ma, jak ją (ojca) stać to czemu nie. Też bym wydawał kasę gdybym tyle miał :)

A kasę to oni mają zazwyczaj z pokolenia na pokolenie :)

Użytkownik Portos+ edytował ten post 06 maj 2012 - 10:25

robert gawliński grzesznicy

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych