[www] Fusy.eu forum miłośników herbaty
Rozpoczęty przez Wichajsterek, 16 gru 2011 08:45
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 grudzień 2011 - 08:45

Witam,
Forum www.fusy.eu powstało na początku grudnia 2011. Jest ono przeznaczone dla miłośników dobrych herbat, którzy chcą podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniami związanymi z herbatą (oraz kawą, yerba mate, ziołami), a także dowiedzieć się czegoś więcej.
Proszę o ocenę treści merytorycznej (nazwy działów itd.) oraz szaty graficznej.
Forum www.fusy.eu powstało na początku grudnia 2011. Jest ono przeznaczone dla miłośników dobrych herbat, którzy chcą podzielić się swoją wiedzą i doświadczeniami związanymi z herbatą (oraz kawą, yerba mate, ziołami), a także dowiedzieć się czegoś więcej.
Proszę o ocenę treści merytorycznej (nazwy działów itd.) oraz szaty graficznej.
Forum miłośników herbaty Fusy.eu
Kasia R.
Napisano 17 grudzień 2011 - 18:40

Domena ładna 
Treści merytorycznej mało - jesli chodzi o posty.
Szata graficzna lekka i miła dla oka, jednak lekko zalatuje wyżartymi standardami.
Treści merytorycznej mało - jesli chodzi o posty.
Szata graficzna lekka i miła dla oka, jednak lekko zalatuje wyżartymi standardami.
WEBroad.pl - nowoczesny portal webmastera
Czerwonym kolorem wypowiadam się jako MODERATOR.
Napisano 17 grudzień 2011 - 20:43
Szata graficzna wcale mi nie pasuje. Takie forum zrobiłbym jako zaplecze portalu, a nie samo. Trudniej będzie mu się rozwijać. Zmodyfikujcie sami styl. Za duże pustki jak na jakieś profesjonalne forum o herbacie. Nic mnie w tej stronie nie przyciąga przykro mi. Nie oceniam, ponieważ uważam je za słabe, zmodyfikuj styl, stwórz portal do tego lub chociaż rozbuduj forum bardziej.
Nie którzy używają słów, by ukryć własne myśli Volter
Ten, kto się boi, jest niewolnikiem. Seneka
Bo demokracja nie oznacza wolności tylko coś co jest namiastką jej, ponieważ i tak władza robi to co im się podoba. A ludzie nie patrząc na nic i tak wybiorą tych samych szczekaczy.
Najprawdopodobniej najlepszy program partnerski w internecie
Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu i Zarabiaj na swojej stronie
Mój blog: http://alienummundi.wordpress.com/
Bo demokracja nie oznacza wolności tylko coś co jest namiastką jej, ponieważ i tak władza robi to co im się podoba. A ludzie nie patrząc na nic i tak wybiorą tych samych szczekaczy.
Każdy mój post jest tylko moim osobistym strzępkiem odczuć i wrażeń.
Napisano 19 grudzień 2011 - 09:49
Użytkownik Mayte dnia 17 grudzień 2011 - 20:43 napisał
Szata graficzna wcale mi nie pasuje. Takie forum zrobiłbym jako zaplecze portalu, a nie samo. Trudniej będzie mu się rozwijać. Zmodyfikujcie sami styl. Za duże pustki jak na jakieś profesjonalne forum o herbacie. Nic mnie w tej stronie nie przyciąga przykro mi. Nie oceniam, ponieważ uważam je za słabe, zmodyfikuj styl, stwórz portal do tego lub chociaż rozbuduj forum bardziej.
@michalkortas, merytoryczne faktycznie jest bieda, ale mam nadzieję, że w preciągu miesiąca - dwóch uda się trochę to rozkręcić.
Forum miłośników herbaty Fusy.eu
Kasia R.
Napisano 19 grudzień 2011 - 18:48
NA rozbudowę w formie tematów/postów trzeba czasu. Miesiąc czy dwa nic nie dadzą. Ważne żebys się nie poddał
WEBroad.pl - nowoczesny portal webmastera
Kasia R.
Napisano 22 grudzień 2011 - 14:40
Dobra dobra jeśli poczułeś, że nie konstruktywnie oceniłem stronie to przepraszam.
Napisze co mi w ogóle nie pasuje na stronie, ponieważ nie będę opisywał desingu:
-tło nie pasuje do loga(które mi się podoba bardzo)
-kolor pomarańczowy(?) w belkach między poszczególnymi działami
-belka z FAQ, Rejestracją, Szukaj itp. powinna być dopasowana bardziej kolorystycznie do loga - ale ujdzie
Co do portalu to może spróbuj się z kimś dogadać, niech blog czy cokolwiek będzie się uzupełniało z forum. Na pewno lepiej obydwaj webmasterzy na tym wyjdą. No i to była tylko sugestia do szybszego wejścia na "rynek".
Dobre forum tworzy się miesiącami, w miesiąc czy dwa tylko je trochę wypromujesz. Staraj się choćby sam pisać wiele na nim, tak by google miało wiele możliwości zaproponowania twojej strony.
Napisze co mi w ogóle nie pasuje na stronie, ponieważ nie będę opisywał desingu:
-tło nie pasuje do loga(które mi się podoba bardzo)
-kolor pomarańczowy(?) w belkach między poszczególnymi działami
-belka z FAQ, Rejestracją, Szukaj itp. powinna być dopasowana bardziej kolorystycznie do loga - ale ujdzie
Co do portalu to może spróbuj się z kimś dogadać, niech blog czy cokolwiek będzie się uzupełniało z forum. Na pewno lepiej obydwaj webmasterzy na tym wyjdą. No i to była tylko sugestia do szybszego wejścia na "rynek".
Dobre forum tworzy się miesiącami, w miesiąc czy dwa tylko je trochę wypromujesz. Staraj się choćby sam pisać wiele na nim, tak by google miało wiele możliwości zaproponowania twojej strony.
Nie którzy używają słów, by ukryć własne myśli Volter
Każdy mój post jest tylko moim osobistym strzępkiem odczuć i wrażeń.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych