Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Dramy azjatyckie

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Ilusia ®

Forumator

• HalfMod
  • 1492 postów

Napisano 13 grudzień 2011 - 16:54

Azjatyckie dramy to po prostu seriale. Ogląda ktoś? :) Jakiś czas temu koleżanka zaraziła mnie dramami koreańskimi. Pierwszym serialem, jaki widziałam, był You're Beautiful - świetna muzyczna komedia romantyczna (i te miny Tae Kyunga... :D), zdecydowanie zasługuje na 10/10. Następnie oglądałam: Mary Stayed Out All Night - 8/10, Hong Gil-dong - 8/10, Personal Taste - 8/10, Beethoven Virus - 9/10, Full House - 10/10, My Girl - 9/10, 1st Shop of Coffee Prince - 10/10. Zaczęłam też dzisiaj Boys Before Flowers, ciekawie się zapowiada. Wszystkie te dramy są naprawdę godne polecenia, niektóre momenty sprawią, że spadniecie z krzesła ze śmiechu lub też wykorzystacie całą paczkę chusteczek ;)
Dramy i filmy azjatyckie z polskim tłumaczeniem można znaleźć na stronie love-drama oraz na forach BakaFansubs i lizards@DEEP.

Użytkownik Ilusia ® edytował ten post 13 grudzień 2011 - 18:10

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 *Madzia*

Neurotyczna sadystka

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1322 postów

Napisano 19 grudzień 2011 - 02:36

Lubię azjatyckie kino, ale seriali raczej nie oglądam :) W sumie chyba tylko jeden widziałam, też koreański - Coma :)

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ry­zyko­wać, aby spełniać swo­je marze­nia. I sta­rają się ro­bić to jak najlepiej. "

Paulo Coelho

#3 wicca_as

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 565 postów

Napisano 19 grudzień 2011 - 14:17

Mnie zdarzają się maratony filmów i seriali na www.mysoju.com. Ostatnio, z ciekawości po przeczytanej mandze, zaliczyłam sobie filmową wersję Koizory.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych