Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Mikołajkowa promocja na forum!

Mikołajki Forumowisko przecena VIP sto procent

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 03 grudzień 2011 - 13:13

Użytkownicy!

Zapewne jesteście bardzo ciekawi, cóż to za tajemnicza postać zapowiedziała, że nie zapomni o użytkownikach Forumowiska.

Niestety - sam Święty poinformował, że jest póki co baaaardzo zajęty, ale wysyła do Nas swoją Panią Mikołajową, która ma dla Was specjalną, mikołajkową ofertę!

Dołączona grafika

Oferta dotyczy rangi VIP! W dniu 06.12.2011 na forum będzie obowiązywała mikołajkowa promocja. Jeśli w tym dniu zakupisz rangę VIP, zostanie ona przedłużona aż o 2x tyle!

Czyli zamiast standardowego 1 miesiąca otrzymasz rangę VIP aż na 2 miesiące, jeśli zakupisz ją w mikołajki!

Jak widać Pani Mikołajowa bardzo dba o swoich użytkowników. Ah, zapomniałbym!

Dodatkowo 06.12.2011 na forum swoje konto założy nikt inny jak sam Święty! Link do profilu Świętego podamy w Mikołajki w tym temacie!

Będziecie mogli wysyłać do niego na prywatną wiadomość życzenia świąteczno-forumowiskowe. Święty wybierze najlepsze życzenie i autora nagrodzi 24.12.2011 rangą VIP!

Udanych mikołajek!

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Święty Mikołaj

Prawdziwy Święty rozdaje prezenty!

• Mikołaj
  • 3 postów

Napisano 05 grudzień 2011 - 10:52

HOU HOU HOU!

To prawda! Pani Mikołajowa ciągle o tym mówiła i nie mogła doczekać się, by oznajmić Wam tę promocję!

Postanowiliśmy jednak wspólnie nieco zmienić mój pobyt tutaj!

Dowiedziałem się jednak, że co roku na mikołajki niegrzeczni użytkownicy tracili swoje ostrzeżenia, zatem:

Jeśli wyślesz do mnie w dniach 06.12.2011 - 23.12.2011 życzenia świąteczno-forumowiskowe, to pozbędziesz się 1 ostrzeżenia na forum. Dodatkowo Twoje życzenia wezmą udział w losowaniu o rangę VIP! Jeśli życzeń będzie sporo - wszystkie opublikuję.

Życzę powodzenia! Hou hou hou! Widzimy się niebawem!

Święty Mikołaj

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych