Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

jaki sekator

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 natulka123

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 65 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 11:03

Witam, kupiłam sekator za 20 zł w Netto i jestem strasznie zła. troche cięzki, gałązkę o grubości 0,5 cm nie zetnie, tragedia. czy możecie mi polecić jakiś dobry sekator, by pozbyć się tego nettowskie badziewia?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 owa-ll

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 52 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 12:04

haha sekator za 20 zl :) sektor to jest czy zabawka sekator????
jak nie wydasz troche wiecej pieniedzy to nie dostaniesz nic dobrego, teraz wydalas 20 za chwile 40 i za pol roku 40.
lepiej wziac raz a dobrze.
ja mam narzedzia z firmy Bahco i zadych problemow nie mam. ale to kosztowało mnie duzo teraz maja promocje na http://www.sadmarket.pl/ wiec zoabcz czy cenowo ci pasuje

#3 Adeku

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 67 postów

Napisano 04 grudzień 2011 - 18:15

Tak jak wyżej. Firma Bahco i Löwe. Nie ma lepszych. Fakt! - tanie rzeczy to nie są ale jak kupujesz to masz pewność, że będzie Ci służył dożywotnio. Na narzędzia też wydałem majątek ale opłacało się - już 5 lat przeszło i mają się super - dodam, że są używane prawie codziennie no może z mała przerwą zimową:D. Jak Ci nie stać na taki sprzęt to odkładaj, bezsensu marnować pieniądze i wydawać je na chiński bubel.
Pozdrawiam.

#4 ogrodniksebastian

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 29 styczeń 2012 - 16:50

Ja używam ręcznych narzędzi firmy Fiskars i jestem baaardzo zadowolony. Pracuję nimi zawodowo i są warte każdej wydanej na nie złotówki. Kupując sekator warto zwrócić uwagę, aby miał ergonomiczne uchwyty, wymienne ostrza, wymienną sprężynę i amortyzatory łagodzące zderzenie rękojeści.

Użytkownik ogrodniksebastian edytował ten post 29 styczeń 2012 - 16:53

#5 Harwester

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 13 luty 2012 - 13:17

Ja mam sekator za 18 PLN i bez problemu tnie gałązki o grubości 30cm

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 kupidynka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano 08 marzec 2012 - 14:09

Uwielbiam prace w ogrodzie, a tym bardziej teraz kiedy przyroda budzi się do życia i trzeba będzie ją nieco upiększyć. Uwierzcie, że można kupić porządny sekator za 19,50 i to jeszcze z 5letnią gwarancją. Polecam wszystkim proline tools. A na dowód tego podsyłam link z ceną: www.narzedzianonstop.pl/ogrodnicze/sekatory-ogrodowe/p,sekator-kowadelkowy-ogrodniczy-19mm-proline,3652.html

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych