Mam problem. Stosuje krążek antykoncepcyjny Nuva Ring pierwszy miesiąc. Przez cały miesiąc miałam obfite plamienie i bolał mnie brzuch. 4 dni temu wyjęłam krążek a plamienie nie ustępuje chociaż się zmniejszyło... ale chyba okres to też nie jest. Jak długo jeszcze mogą wystąpić plamienia. Czy po założeniu kolejnego krążka plamienie ustąpi? Jest bardzo uciążliwe. Proszę o odp.
Krążek Nuva Ring i plamienie
Rozpoczęty przez Rose_93, 29 lis 2011 21:42
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 29 listopad 2011 - 21:42
Witam!
Mam problem. Stosuje krążek antykoncepcyjny Nuva Ring pierwszy miesiąc. Przez cały miesiąc miałam obfite plamienie i bolał mnie brzuch. 4 dni temu wyjęłam krążek a plamienie nie ustępuje chociaż się zmniejszyło... ale chyba okres to też nie jest. Jak długo jeszcze mogą wystąpić plamienia. Czy po założeniu kolejnego krążka plamienie ustąpi? Jest bardzo uciążliwe. Proszę o odp.
pzdr
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Ostatnie frazy z forum
- jak daleko znajduje się błona dziewicza
- prezerwatywy jak je zakładać
- tabletki antykoncepcyjne a opalanie
- 1 opakownie pominiecie tabletki
- tanie pigułki antykoncepcyjne
- leki poronne bez recepty
- czy lesinelle jest doda jak sie stosuje i czy sie nie tyje
- czy podczas brania tabletek antykoncepcyjnych można pić alkohol