Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

warsztat samochodowy

14 odpowiedzi w tym temacie

#1 natulka123

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 65 postów

Napisano 29 listopad 2011 - 12:21

Witajcie. Jeżeli chodzi o motoryzację jestem zielona, ale potrafię wyczuć jak ktoś robi mnie w balona. Wczoraj byłam w pewnym warszawskim samochodowym warsztacie i wyceniono naprawę bardzo wysoko, strzelano fachowymi, nic mi nie mówiącymi, terminami. Mimo ze uprzedzałam że się nie znam. Mam przeczucie, ze nie byli wobec mnie uczciwi. Czy możecie mi polecic jakiś warszawski, niedrogi warsztat i przede wszystkim uczciwy?
z góry dziękuję

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 kitel

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 29 listopad 2011 - 14:42

Skąd ja to znam, nie dość że wyceniają nie wiadomo jakie ceny , to jeszcze zamiast coś zrobić to tylko więcej spartolą, postaraj się wyszukać warsztatów z dobrą opinią, popytaj znajomych. Może i mi uda ci się jakoś pomóc, spróbuje też coś poszukać, lub może na forum znajdzie się ktoś lepiej obeznany niż ja żeby podpowiedzieć tobie gdzie się udać.

#3 blekintooka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 26 postów

Napisano 29 listopad 2011 - 18:54

ja nie mam takiego problemu, zawsze naprawiem swojego bolida u znajomego, on jest etatowym mechanikiem, ale po pracy znajdzie dla mnei czas, wogole facet orkiestra ostatnio zamek mi w torebce naprawil a ja juz chcialam wyrzucac:D

#4 owa-ll

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 52 postów

Napisano 29 listopad 2011 - 21:00

najlepiej jedz na warsztat ze znajomym ktory tam naprawia auta, on poleci a oni go nie zawioda.
niestety nie jest latwo z warsztatami, trzeba bylo wziac auto nowe z salonu na gwarancji :P

#5 natulka123

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 65 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 11:28

nie stac mnie na to :)

Wyświetl postUżytkownik blekintooka dnia 29 listopad 2011 - 18:54 napisał

ja nie mam takiego problemu, zawsze naprawiem swojego bolida u znajomego, on jest etatowym mechanikiem, ale po pracy znajdzie dla mnei czas, wogole facet orkiestra ostatnio zamek mi w torebce naprawil a ja juz chcialam wyrzucac:D
no to powiedz gdzie naprawiasz. jesli jest dobry to sama tam podjadę.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 kupidynka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 27 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 12:35

ja też jestem zielona jeśli chodzi o auta, jednak czasami coś się zepsuję w moim colcie i muszę jechać do warsztatu. Ostatnio chłopak polecił mi salon mitcar i muszę przyznać, że fajną i szybką obsługę mają, a do tego ceny przystępne:)

#7 ojojoj1234

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 15:10

Również jestem zielona ale jak to kobiety ;D Też nie mam z tym problemu mój chłopak mi naprawia samochód nie jest mechanikiem ale ma sąsiada który go dużo nauczył ;P wracając do tematu to słyszałam o jakimś fajnym warsztacie jak sobie przypomnę nazwę to napisze ;D ;>

#8 owa-ll

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 52 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 21:22

o jejku kobiety :D ja polecam w Warszawie na ul. Wincentego warsztat Geri. moja zona tam jezdzi i nigdy nie marudzi, wiec to bedzie najlepsze dla was.
salon profesjonalny bez zadnych przekrętów normalnie naprawia auto

#9 blekintooka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 26 postów

Napisano 30 listopad 2011 - 21:47

juz Tobie mowie warsztat miesci sie Warszawie na ul. Wincentego a nazywa sie geru albo geri jakos tak:p w google sprawdz:)

#10 natulka123

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 65 postów

Napisano 21 grudzień 2011 - 09:45

Byłam i faktycznie jest dobry :) nie jest to jakis moloch, ceny w normie, a wszystko naprawione. dowiedzialam sie warsztat geri wygrał konkurs bahco :) czyli jest na rzeczy. tutaj mozecie sobie obejrzec filmik z opinią http://www.youtube.c.../AmbasadorBahco

#11 doradztwo_pol

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 5 postów

Napisano 07 luty 2012 - 11:40

A wiecie może w pobliżu Bielan gdzie jest dobry warsztat samochodowy ?? Chodzi o rozsądne ceny i bez żadnego kręcenia.

#12 aliyah33

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 47 postów

Napisano 09 luty 2012 - 10:31

Osobiście bardzo polecam Ci warsztat Moto-Team na Ostródzkiej, a także serwis klimatyzacji PerfectClima na Litewskiej - regularnie korzystam tam z ozonowania mojego auta (odświeżania). Bardzo miła obsługa i uczciwe ceny. Mimo wszystko wydaje mi się jednak, że nie powinnaś przyznawać się, że jesteś "laikiem motoryzacyjnym" - warto udawać, że się cokolwiek wie na ten temat. Poczytaj sobie trochę o naprawach w internecie :)

#13 markk

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 29 luty 2012 - 20:30

Ja polecam wejść na portal http://www.motointegrator.pl/ możesz wycenić koszt roboty i części i znaleźć warsztat.

#14 AnaM.

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 9 postów

Napisano 12 marzec 2012 - 06:04

Wyświetl postUżytkownik kitel dnia 29 listopad 2011 - 14:42 napisał

Skąd ja to znam, nie dość że wyceniają nie wiadomo jakie ceny , to jeszcze zamiast coś zrobić to tylko więcej spartolą, postaraj się wyszukać warsztatów z dobrą opinią, popytaj znajomych. Może i mi uda ci się jakoś pomóc, spróbuje też coś poszukać, lub może na forum znajdzie się ktoś lepiej obeznany niż ja żeby podpowiedzieć tobie gdzie się udać.

He to widzę, że nie tylko ja miałam takie problemy :angry: Na szczęście te już za mną :) Jeżeli ktoś jest zainteresowany to polecam serwis z Targówka na ul. Liwskiej 2 - solidny i pewny. Bez żadnego ściemniania i naginania kosztów. Na to zwracam szczególną uwagę, bo niestety cwaniaczków jest u nas sporo i to szczególnie na kobietach próbują żerować, taka prawda.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#15 Karolina Wanasiak

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 12 marzec 2012 - 09:38

Również szukam warsztatu dla Volvo. Nie jakiegoś tam firmowego bo ceny czasem mają z kosmosu, a taki zwykły "u Pana Zenka" byłe by tylko znał się na rzeczy.
A no i jeszcze serwisanta instalacji gazowych LPi (czy jakos tak)

Dzięki za informacje.
pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych