Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Problem z odpowiadaniem

forumowisko odpowiedź problem

10 odpowiedzi w tym temacie

#1 Jendrula

Wyjadacz

• Redaktor
  • PipPipPip
  • 314 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 22:53

Proszę o przeniesienie jeśli zły dział.

Otóż mam ostatnio problem z odpowiadaniem na forumowisku. Przedstawię może to w punktach :

1) Wszystkie posty, zarówno te cytowane jak i te moje, przekształcają się na ten dziwny język... Przykład : Przy zacytowaniu posta zamiast odpowiedniego kodu tzn. to całe "quote" pojawia się w ten sposób :

http://s3.ifotos.pl/img/10png_rpahpar.png

2) Zarówno w polu szybkiej odpowiedzi jak i w pełnym edytorze posta brakuje paska opcji (tego z możliwością pogrubienia/kursywy/wstawienia linka lub obrazka itp..). Z resztą widać to na screenie powyżej.

3) Muszę korzystać z pełnego edytora, gdyż w polu szybkiej odpowiedzi nie działa opcja "Napisz"

4) Czasem przy odpowiadaniu całość postu redukuje się do jednej linijki. czyli prościej : jest napisane tak jakbym nie używał ENTERa

5) Przy próbie zmiany avatara zresetował on się i teraz w ogóle nie mogę go zmienić

6) Większość okienek, które "wyskakują" bez konieczności odświerzania/otwierania nowej strony nie pokazuje się. Np. po kliknięciu na informacje o ilości osób śledzącej forum czyli na http://s4.ifotos.pl/img/11png_rpahhpx.png powinno pojawić się okienko w której wymienieni byliby użytkownicy śledzący, tymczasem nic się nie dzieje.

Starałem się to opisać jak najlepiej, ale nie wiem czy się udało :D

No i jeszcze jedno :

Wyczyszczenie ciasteczek, pamięci podręcznej, ustawień witryn i w ogóle wszystkiego co możliwe nie pomogło.

Problem występuje na wszystkich przeglądarkach jakie posiadam tj. Firefox, Chrome i Explorer...

Proszę o pomoc, bo strasznie trudno jest tak odpowiadać :(

Przecież wiesz, ^

że mnie lubisz! |

Klikaj! |

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 a3z4

Aczteri

• Redaktor
  • PipPipPipPip
  • 1129 postów

Napisano 28 listopad 2011 - 22:11

Tak w ogóle, problem występuje na wszystkich skórkach?
Dołączona grafika
       Subnij, przytul, polub.

Dołączona grafika

#3 Wloocibor

Słowianin

• SuperMod
  • 6588 postów

Napisano 29 listopad 2011 - 07:24

Ja mam podobny problem pod IE i FF, ale pod Chrome działa normalnie...
I niestety czyszczenie ciasteczek i pamięci podręcznej nie zadziałało...

Pora na... reklamę:

#4 Jendrula

Wyjadacz

• Redaktor
  • PipPipPip
  • 314 postów

Napisano 29 listopad 2011 - 16:30

Wyświetl postUżytkownik a3z4 dnia 28 listopad 2011 - 22:11 napisał

Tak w ogóle, problem występuje na wszystkich skórkach?

Tak. I na skórkach i na przeglądarkach.U mnie niestety pod wszystkimi trzema źle działa :( Może w związku z nową wersją forumowiska, to czyszczenie już nie działa? Nie mam pojęcia..

Użytkownik Jendrula edytował ten post 29 listopad 2011 - 16:30

Przecież wiesz, ^

że mnie lubisz! |

Klikaj! |

Dołączona grafika

#5 Jendrula

Wyjadacz

• Redaktor
  • PipPipPip
  • 314 postów

Napisano 04 grudzień 2011 - 10:41

Na drugim koncie na moim komputerze (które nie należy do mnie) wszystko działa normalnie O_o

No to pomyślałem, że jak założę drugie konto to też wszystko będzie dobrze.. Myliłem się :(

Przecież wiesz, ^

że mnie lubisz! |

Klikaj! |

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 22:30

mam dokładnie ten sam problem..
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Nad wszystkim, co robię, unosi się niezłomne poczucie ironii.    

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

#7 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 22:34

Nie chcę stosować jakichś nieładnych taktyk i unikać odpowiedzi, ale jedyne co mi przychodzi do głowy, to by odpowiedzieć Wam, że wina leży po Waszej stronie. U mnie na wszystkich przeglądarkach jest ok. Cały czas, niezmiennie.

Zapytam więc: czy czyszczenie cache przeglądarki pomogło? Można spróbować także przeinstalować jave, powyłączać wszystkie dodatki w przeglądarce i spróbować ponownie. W ostateczności przeinstalować przeglądarkę.

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#8 Jendrula

Wyjadacz

• Redaktor
  • PipPipPip
  • 314 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 22:40

Wyświetl postUżytkownik Fray dnia 18 styczeń 2012 - 22:34 napisał

Nie chcę stosować jakichś nieładnych taktyk i unikać odpowiedzi, ale jedyne co mi przychodzi do głowy, to by odpowiedzieć Wam, że wina leży po Waszej stronie. U mnie na wszystkich przeglądarkach jest ok. Cały czas, niezmiennie.

Zapytam więc: czy czyszczenie cache przeglądarki pomogło? Można spróbować także przeinstalować jave, powyłączać wszystkie dodatki w przeglądarce i spróbować ponownie. W ostateczności przeinstalować przeglądarkę.

Czyszczenie nie pomogło. Ja nie twierdzę że wina jest po Waszej stronie, bo większości użytkownikom działa :) Nawet mi, tylko że na innym koncie :(

Właśnie przed chwilą, z nudów, postanowiłem jeszcze raz wyczyścić wszystko na przeglądarce (pamięć podręczną, ciasteczka itp...) i tym razem pomogło O.o

I jeszcze edit : :yahoo: :klaszcz: :yahoo:

Użytkownik Fray edytował ten post 18 styczeń 2012 - 22:53

Przecież wiesz, ^

że mnie lubisz! |

Klikaj! |

Dołączona grafika

#9 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 22:50

jak wyczyścić pamięć podręczną|?

FF
SARKAZM- spotęgowana ironia o odcieniu zgryźliwym i pogardliwym. Oczywiście zgryźliwa ironia zależy od sytuacji, ale w kraju, w którym połowa obywateli jest kretynami nie można postępować inaczej. Trafny sarkazm nie jednej osobie dał do myślenia… a może wręcz pomógł.

Poziom trzeba obniżać, gdyż liczba głupich niepowstrzymanie wzrasta, a wzrasta, bo beztrosko mnożą się tylko biedni i tępi, a warstwy oświecone cechuje lenistwo na polu rozrodczości, przez co wciąż zwiększa się dysproporcja

Dołączona grafika                                    

#10 Jendrula

Wyjadacz

• Redaktor
  • PipPipPip
  • 314 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 22:51

Wyświetl postUżytkownik nieśmiertelna dnia 18 styczeń 2012 - 22:50 napisał

jak wyczyścić pamięć podręczną|?

Jaką masz przeglądarkę?

Narzędzia > Wyczyść historię przeglądania > Z listy wybierz "WSZYSTKO", następnie zaznacz najlepiej wszystkie opcje ale wiąże się to z uraceniem prawie wszystkiego (w tym zapisanych haseł), a następnie kliknij > Wyczyść Teraz

Przecież wiesz, ^

że mnie lubisz! |

Klikaj! |

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#11 nieśmiertelna

Master

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2459 postów

Napisano 18 styczeń 2012 - 23:05

Wyświetl postUżytkownik Jendrula dnia 18 styczeń 2012 - 22:51 napisał

Jaką masz przeglądarkę?

Narzędzia > Wyczyść historię przeglądania > Z listy wybierz "WSZYSTKO", następnie zaznacz najlepiej wszystkie opcje ale wiąże się to z uraceniem prawie wszystkiego (w tym zapisanych haseł), a następnie kliknij > Wyczyść Teraz

:310:

//warn

Dołączona grafika                                    

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych