Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Jak schudnać? pomocy!

Oddcudzanie

13 odpowiedzi w tym temacie

#1 Nieznajomaa12

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 13:00

Mam 17 lat i chce schudnąć .Mam153cm i ważę 53kg , a chciałabym 45. Jeżdżę na rowerku kilka razy w tyg po 45 min. Jakie mogę jeszcze ćwiczenia robić? Pomóżcie:)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 damianos138

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 240 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 15:51

Biegaj, chudź na basen,sauna,siłka :)

#3 Nieznajomaa12

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 16:04

ale mi bardziej chodzi o takie ćw co można w domu robić:D

#4 damianos138

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 240 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 16:09

hmmm .... szkoda że od razu nie napisałaś :)
tu jest strona z ćwiczeniami w domu http://www.cwiczenia...ace-w-30-minut/

#5 Nieznajomaa12

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 19:27

dzięki:D

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 damianos138

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 240 postów

Napisano 27 listopad 2011 - 20:53

Nmz :)

#7 dietka0

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 28 grudzień 2011 - 11:10

Witam,
Nazywam się Ania i pomagam wszystkim którzy chcą schudnąć, a potrzebują szczegółowych i indywidualnych wskazówek. Wysyłam Ci na pocztę kartę do wypełnienia, aby dowiedzieć się czegoś o Tobie i Twoich przyzwyczajeniach, po czym układam indywidualną dietę na każdy dzień oraz cały trening a także wskazówki co i jak. Dietetyka nie jest mi znana od dzisiaj więc znam się na tym co robie. Dietę układałam już wielu osobom... Oczywiście koszt mojej usługi to 10 zł... ja wiem że znajdą się tacy którzy napiszą, iż powinnam tutaj pomagać za darmo, ale nie jest to duży koszt, a przekazywany przezemnie na pewien ce,l a poza tym pomyślmy ile kosztuje wizyta u dietetyka... nie każdego stać... Piszcie na dietka0@o2.pl

Użytkownik dietka0 edytował ten post 28 grudzień 2011 - 11:18

#8 Dziubek_1

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 104 postów

Napisano 28 grudzień 2011 - 15:06

sprawdź to: ODCHUDZANIE
program odchudzający - Możesz zrzucić zbędne kilogramy, poprawić cerę. Możesz wyglądać lepiej i lepiej się czuć.

#9 Pedrosen

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 100 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 13:02

kasa ryż woda letkie ćwiczenia

#10 Aleksandra Powierska

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 19 styczeń 2012 - 14:57

Podstawowa zasada: 5 posiłków dziennie - lekkich, niskokalorycznych, a jeśli już dopadnie Cię wilczy głód, przegryź coś drobnego: winogrona, mandarynki albo musli, tylko wybieraj takie bez czekolady, zresztą sa już takie strony (typu MusliMix.pl ) gdzie można samemu sobie dobierać składniki. Pij dużo wody i zielonej herbaty, poza tym postaw na ćwiczenia aerobowe, więc zacznij skakać na skakance!

#11 Dziubek_1

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 104 postów

Napisano 28 styczeń 2012 - 00:34

Poszukaj specjalisty
program odchudzający - Możesz zrzucić zbędne kilogramy, poprawić cerę. Możesz wyglądać lepiej i lepiej się czuć.

#12 Rymek

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 80 postów

Napisano 14 marzec 2012 - 11:30

Jeśli chodzi o to, że ktoś nie ma czasu na to żeby ćwiczyć i poświęcać się to moim zdaniem powinien jak najszybciej wypróbować Sesje Fruiti - Fitness.
Na pewno nie pożałuje bo z tego co o nich czytałęm to sa naprawdę bardzo efektywne w zrzucaniu wagi.

Użytkownik Rymek edytował ten post 14 marzec 2012 - 11:31

Dołączona grafika

#13 soso

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 87 postów

Napisano 15 marzec 2012 - 10:46

Wyświetl postUżytkownik Nieznajomaa12 dnia 27 listopad 2011 - 13:00 napisał

Mam 17 lat i chce schudnąć .Mam153cm i ważę 53kg , a chciałabym 45. Jeżdżę na rowerku kilka razy w tyg po 45 min. Jakie mogę jeszcze ćwiczenia robić? Pomóżcie:)

Przede wszystkim, chciałam Ci powiedzieć, że Twoja waga jest odpowiednia do Twojego wzrostu i naprawdę nie potrzebujesz chudnąć tak radykalnie:)Tym bardziej, że jestes młodą osobą, Twój organizm nieustannie się rozwija a co za tym idzie- jeszcze sporo może się zmienić:) Jeśli jednak rzeczywiście źle się ze sobą czujesz i chciałabyś po prostu o siebie "zadbać", to idzie wiosna, więc przede wszystkim polecam ruch, dużo ruchu. Im cieplejsze stają się dni, tym więcej potrzebujemy płynów a mniej jedzenia, więc organizm sam się "przestraja":) Mnie sporo motywacji do działania no i przede wszystkim pomysłów na powrót do formy po zimowym lenistwie przyszło po przeczytaniu http://supersluby.pl...iele-a2535.html. Niby portal o tematyce ślubnej a nawet dla "zwykłych śmiertelników" są fajne porady:)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#14 Papitta

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 24 postów

Napisano 15 marzec 2012 - 11:47

Też mi się wydaje, że w tym wieku nie ma co się odchudzać, bo pewnie jeszcze troche rośniesz :) lepiej zadbaj o to, żeby wyrobić sobie zdrowe nawyki żywieniowe, wtedy będziesz czuć się i wyglądać zawsze dobrze :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych