Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Co was motywuje na treningach?

7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gazownik

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 26 listopad 2011 - 17:15

Chciałbym się zapytać co was motywuje na treningach i co trenujecie? Mnie np. motywuje muzyka zwłaszcza hiphopowa typu Pokój Z Widokiem Na Wojne, pewnie dlatego, że raper z tego składu jest też sportowcem. Ale na treningach daje mi siłę to, że jestem lepszy od tych co nic nie robią itp. bo trenuje, pracuje nad sobą i to że cały czas staje się coraz silniejszy i na ulicy będę mógł się obronić

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Rymek

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 80 postów

Napisano 12 marzec 2012 - 15:26

Mnie do treningów motywują Sesje fitness, które zakupiłem na Fruiti.pl
Przesłuchanie ich przed jakimkolwiek treningiem daje fajnego kopa. Zwyczajnie idziesz i chce Ci się ćwiczyć.

Dołączona grafika

#3 slavo87

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 109 postów

Napisano 02 kwiecień 2012 - 13:27

Mnie również muzyka tylko trochę inna np Placebo -Running up the hill świetne podczas treningu. A tak poza tym to dążenie do perfekcji ;)
Fanpage TVPRODUCTS

#4 Huehuecoyotl

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2344 postów

Napisano 02 kwiecień 2012 - 13:31

Mnie nic nie motywuje. Jak juz jestem na silce to cwicze.

Gorzej z moywacja aby sie ruszyc z domu na ta silke :P
Socjalizm - byle go..wno ale dla wszyskich po rowno !

UE = Socjalistyczny Związek Republik Europejskich - zwany rownież "eurokołchozem"

"sprawiedliwosc spoleczna" ma tyle wspolnego ze sprawiedliwoscia co krzeslo z krzeslem elektrycznym

Ignorowani użytkownicy: (inaczej "zacne grono" ludzi nie nadających się do dyskutowania na tym forum)

- piewcy chorej czerwonej ideologi którzy w dyskusji dopuszczają się kłamstwa i manipulacji --- > serwor, shogu, Kettger

- zwolennicy prymitywnej "dyskusji" w której min. obraża się użytkowników (inaczej tacy którzy nie posiadają podstawowej umiejętności dyskutowania w sposób cywilizowany) --- > Jeffin, Vesemirus, Wilk_LancaSter, ALAN06,
Maszkowa

- Miłujący prawdę - pierwszy fanatyk, którego "wywodów" moja wrażliwość znieść już nie może

#5 Blood Rayne

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 46 postów

Napisano 02 kwiecień 2012 - 13:41

Ja dążę do wymarzonej wagi. :) Nie dużo mi brakuje. Im bliżej tym większa motywacja.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Mexter

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 679 postów

Napisano 02 kwiecień 2012 - 16:19

Efekty

#7 tweetasek

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1378 postów

Napisano 02 kwiecień 2012 - 16:20

Wyświetl postUżytkownik Huehuecoyotl dnia 02 kwiecień 2012 - 13:31 napisał

Mnie nic nie motywuje. Jak juz jestem na silce to cwicze. Gorzej z moywacja aby sie ruszyc z domu na ta silke
mam to samo :P na szczęście chodzę z kumpelą, która daje mi kopniaka i ruszam swoje leniwe dupsko. Oj gdyby nie ona to ciężko by mi było samej się zmotywować do wyjścia na siłkę :)

Bdanaia na pweynm anelgiksim uneriwstyecie wyzakały,źe nie ma znczeania, w jaikiej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otstaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy w stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleombu. Diezje się tak dlteago,że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie,ale wrayz jkao cłoaść;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#8 bone1906

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 141 postów

Napisano 12 kwiecień 2012 - 12:01

Mnie motywują jakieś osiągnięcia, chociażby takie drobne jak opanowanie nowej techniki albo poddanie kogoś na sparingu BJJ jakąś trudniejszą dźwignią. Pokój z Widokiem na Wojną jest super, zwłaszcza kawałek Rób Swoje. Fajny jest też kawałek Palucha "Bierz przykład, daj przykład".

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych