Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Kto o tym słyszał? "Zakazana technika zarabiania"

praca technika zarobek możliwości

17 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kitka 35

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 25 listopad 2011 - 23:30

Czy ktoś słyszał o "zakazanej technice zarabiania"? Natknęłam się na to niedawno w internecie i chciałabym spróbować, ale za przesłanie tej techniki życzą sobie 97 złotych i nie wiem czy nie jest to wyrzucanie kasy. Niby gwarantują zwrot pieniędzy niezadowolonym, ale ja jakoś w to nie wierzę.
Szukam jakiejś możliwości zarabiania w domu, ale nie chce tracić kasy na naciągaczy. Proszę pomóżcie!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 szelma

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 22 postów

Napisano 26 listopad 2011 - 11:21

Ja kupiłem technikę jakieś dwa tygodnie temu, i jestem pod wrażeniem. Normalnei taki kurs kosztowałby owiele więcej.

ja zarobiłem w pierwszym tygodniu metodami Dawida sielewicza prawie 600 złotych..

Niby nie super duzo, ale coś... Też jestem bezrobotny..

pozdro

Wyświetl postUżytkownik Kitka 35 dnia 25 listopad 2011 - 23:30 napisał

Czy ktoś słyszał o "zakazanej technice zarabiania"? Natknęłam się na to niedawno w internecie i chciałabym spróbować, ale za przesłanie tej techniki życzą sobie 97 złotych i nie wiem czy nie jest to wyrzucanie kasy. Niby gwarantują zwrot pieniędzy niezadowolonym, ale ja jakoś w to nie wierzę.
Szukam jakiejś możliwości zarabiania w domu, ale nie chce tracić kasy na naciągaczy. Proszę pomóżcie!

Prawdziwa siła człowieka tkwi nie w uniesieniach, lecz w niewzruszonym spokoju.

Dołączona grafika

#3 andevi

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 18 grudzień 2011 - 12:54

do szelma,

Mozesz mi pokazac, na czym zarabiasz?Tzn. jakiego narzedzia uzywasz? Blogg, strona? Rowniez zakupilam, stosuje, i nic...

#4 imaginary246

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 317 postów

Napisano 14 styczeń 2012 - 18:01

Z informacji na stronie sprzedażowej można wnioskować, że system opiera się na reklamach google adsense. W prawdzie można tam zarobić przyzwoite pieniądze, ale trzeba też włożyć trochę wysiłku. Najlepiej jeżeli ma się jakieś pojęcie o pozycjonowaniu. Jeżeli dorzucimy do tego odpowiednio dobraną niszę oraz podstawy psychologii, to można zarobić. Nie wieżę jednak, że bez naruszania regulaminu google adsense można osiągnąc takie sumy w tak krótkim czasie.

Zaangażowanie + Wytrwałość + Systematyczność + Wiedza + Pasja = Sukces

E-biznes jako sposób na sukces

#5 andevi

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 14 styczeń 2012 - 19:58

Nie jest to system. Jest to e-book, który mówi o podstawach marketingu sieciowego, wyjaśnia kluczowe terminy typu anchor text, program partnerski, pozycjonowanie, lista mailingowa sieci afiliacyjne itp.. Trochę angielszczyzny, więc emeryt wychowany na ruskim w szkole raczej sobie nie poradzi:) Kilka dobrych porad, od czego zacząć, jak się do tego zabrać, na czym można w sieci zarabiać. Przedstawione w prosty, łopatologiczny sposób, przyjaźnie i rzeczowo. Poza tym Dawid Sielewicz przeprowadza swoich kursantów niemalże za rękę przez wszystkie etapy zakładania blogga, podpinania reklam, pozycjonowania swojej stronki. Dobry kurs, ale w sieci mozna znależć wiele takich i za mniejsza cenę. Reklama oczywiście zrobiona na wyrost i sugerująca, że jest to perpetum mobile do zarabiania w sieci:) Wątpię, czy komukolwiek udało się po miesiącu od zakupu owego e-booka zarobić tytułowe 5 tysięcy. No, może komuś, kto juz głęboko siedzi w marketingu sieciowym i potrzebował tylko podpowiedzi, jak skuteczniej to robić. Ale początkującemu polecam uzbroić sie w cierpliwosć, i przynajmniej przez pare miesięcy wiedzę zawartą w e-booku maglować:O)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 mielczar0906

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 17 kwiecień 2012 - 23:15

a ja zaplacilem za zakazana technikę zarabiania 12.04 i do dzisiaj nie mam zadnej odpowiedzi :( a jest juz 18.04 :( ile czasu mam jeszcze czekac? :/ wie to może ktoś?

#7 imaginary246

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 317 postów

Napisano 18 kwiecień 2012 - 12:35

Jeżeli nic nie otrzymałeś, to powinieneś to zgłosić. Znajdź na stronie jakiś kontakt np. maila i zapytaj o transakcję.

Osobiście dodam, że nie opłacała Ci się ta inwestycja. Jest wiele porządnych eBooków o podobnej tematyce, a kosztują 3 razy mniej.

#8 mielczar0906

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 18 kwiecień 2012 - 23:44

a wiesz gdzie to mozna zglosic? bo nigdzie nie widzialem maila do tego kolesia...

#9 imaginary246

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 317 postów

Napisano 19 kwiecień 2012 - 18:30

Tu jest link:
http://zakazanatechn....pl/pytanie.php

Nie gwarantuję, że mail będzie obsługiwany przez kogokolwiek, ale spróbuj, może uzyskasz potrzebne informacje.

Pozdrawiam

#10 mielczar0906

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 20 kwiecień 2012 - 00:20

dzieki :) napisałem ciekawe czy odpisze...

#11 mielczar0906

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 24 kwiecień 2012 - 14:31

do dnia dzisiejszego zero odpowiedzi :/ nie wiem zupełnie co jest grane :/ miał też ktoś taki przypadek?

imaginary a Ty o jakich ebookach mówiłeś co kosztują 3 razy mniej?

#12 imaginary246

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 317 postów

Napisano 24 kwiecień 2012 - 15:58

Chociażby ten: Google AdSense.

Po pierwsze jesteś obsługiwany przez renomowane wydawnictwo, co daje Ci gwarancję udanej transakcji, po drugie możesz sprawdzić opinie osób, które już kupiły ebook, a także pobrać darmowy fragment. Jednym słowem jesteś pewien zakupu, a co najważniejsze płacisz jak za ebook, a nie jak za dwudniowe szkolenie w Warszawie.

W internecie można znaleźć sporo darmowych informacji na temat zarabiania na AdSense. Oczywiście trzeba trochę poszperać (w ebooku masz wszystko na tacy), ale na początek może wystarczy...

"Zakazana Technika Zarabiania" to tylko zwykły marketingowy chwyt. Stosuje metody perswazyjne, aby przekonać potencjalnego klijenta do zapłacania za coś, więcej niż jest zwyczajnie warte.

#13 mielczar0906

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 25 kwiecień 2012 - 22:52

wlasnie zauwazylem ze to naciagacz jest.... i decyzje podjete pod wplywem emocji zle sie koncza :/ strata pieniedzy :/

#14 zygmuntm

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 04 maj 2012 - 14:48

Większość tego typu ofert opiera się na wzbudzeniu emocji u czytelnika i odwołuje się do jego aktualnych potrzeb, przeważnie finansowych. Niestety, w większości przypadków jest to wiedza powielana, kompilacja wielu publikacji, bez oparcia o własne doświadczenia. W przeszłości też nieraz dałem się na to nabrać. Zajmuję się marketingiem internetowym i miedzy innymi zarabiam na blogach. Ale to nie po miesiącu czy dwu. Jeżeli jesteś zainteresowany informacjami o zarabianiu przez internet, zupełnie za darmo, zapraszam do naszej Grupy CB7, we środy o 20,10 http://Akademia.CB7.pl/ZygmuntM
Pozdrawiam

Załączone miniatury

• Załączona grafika: marketing-internetowy.jpg

#15 mielczar0906

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 08 maj 2012 - 23:51

miesiąc czekam i nadal nic :/ wiec obietnice ze jesli sie nie zwroca zainwestowane pieniadze w czasie miesiaca od zakupu to on je nam zwroci to kolejna sciema...

jesli ktos sie zastanawia czy wplacic te pieniadze na konto temu Sielewiczowi to osobiscie odradzam :)

Użytkownik mielczar0906 edytował ten post 08 maj 2012 - 23:52

#16 imaginary246

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 317 postów

Napisano 09 maj 2012 - 06:54

Znalazłem jeszcze jednego maila. Jeżeli tamten nie działał, to ten również jest wątpliwy, ale warto spróbować. W sumie 100zł nie leży na ulicy. webmaster@zakazanatechnikazarabiania.com.pl

#17 Markbiz

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 11 maj 2012 - 08:47

Uwaga ogólna przed jakimkolwiek zakupem kursów w internecie trzeba po prostu kliknąć w Google i poszukać opinii o danym źródle zakupu. Jest bardzo dużo wiedzy w internecie dostępnej za darmo lub częściowo za darmo. Ludzie którzy naprawdę wiedzą cos o e-biznesie nie obawiają się dawać dużo wiedzy gratis bo zarabiaja w inny sposób.... a jaki to długi temat.
Jedno co mogę napisać to ze nie ma szybkich pieniędzy w internecie ale dobre i stabilne źródła dochodu są na 100%.
Wymagają jednak wiedzy, pasji i dużo pracy ( przez 3 miesiące po 4-5 godzin dziennie). Zapomnij o pracy na etacie! Jest bezrobocie i będzie ale .... szukajcie rozwiazania np.: tutaj na forum.
Nowicjusz tylko na Forumowisku.
http://expand.info.pl/

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#18 Azgheros

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 88 postów

Napisano 12 maj 2012 - 16:42

Jeśli jest mowa o niewiarygodnej technice zarabiania pieniędzy (ogromnych pieniędzy) to zawsze jest to jedna wielka ściema. ZAWSZE!!! Gościu który trzepie miliony będzie chciał sprzedawać swoją wiedzę za grosze??? Trochę pomyślunku trzeba - aby nie złapać się w takie badziewie. To taka rada - jesli by nie udało się znaleźć odpowiedniej ilości opinii na temat metody (pozytywne opinie od wielu osób na róznych portalach - też da się załatwić - jakby co :P)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych