Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

[www] zeglowanie.net Rejsy morskie, czartery jachtów

1 odpowiedź w tym temacie

#1 Adam Krupa

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 7 postów

Napisano 24 listopad 2011 - 22:46

stronka moja: www.zeglowanie.net opisuje to czym się zajmuje, czyli żeglarstwem morskim, przedstawia ofertę najbliższych rejsów które organizuję, czarterów jachtów na całym świecie i szkoleniami żeglarskimi.

Aktualnie jestem w trakcie projektowania zmiany layoutu i funkcjonalności strony. może tu znajdę natchnienie do zmian ;)

wersje angielska strony planuje pod adresem tortugasailing.com ( nie linkuję bo to jeszcze nie działa)
a polska także będzie pod tortugasailing.pl - bo Tortuga Sailing to nazwa mojej firmy, ale zeglowanie.net chcę zostawić bo pod ta marka działam od wielu latu i ludzie ją kojarzą.

Pozdrawiam
Adam Krupa

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Mayte

AlienumMundi

• Redaktor
  • PipPipPipPip
  • 1006 postów

Napisano 26 listopad 2011 - 14:52

Skrypt na stronie działa z ociąganiem, szczególnie pojawienie się grafiki gdy najadę na menu. Także kolor biały trochę kiepsko pasuje, może jakiś deseń wrzucić pod spód zamiast niego?
Reszta jest całkiem ciekawa. Jeśli tworzysz nowy portal to podepnij ta domenę do niego jesli jest tak jak właśnie mówisz, że wiele osób kojarzy twą firmę z tym adresem www. Radziłbym także popracować trochę na layoutem
Ogólna ocena to 5-6pkt na 10
Nie którzy używają słów, by ukryć własne myśli Volter
Ten, kto się boi, jest niewolnikiem. Seneka

Bo demokracja nie oznacza wolności tylko coś co jest namiastką jej, ponieważ i tak władza robi to co im się podoba. A ludzie nie patrząc na nic i tak wybiorą tych samych szczekaczy.

Najprawdopodobniej najlepszy program partnerski w internecie
Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu i Zarabiaj na swojej stronie

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Każdy mój post jest tylko moim osobistym strzępkiem odczuć i wrażeń.

Mój blog: http://alienummundi.wordpress.com/

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych