10 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 listopad 2011 - 14:32

co polecicie z polskich rzeczy? teraz chyba mnostwo nowosci wyszlo. jakoś tam zerkam od czasu do czasu na telewizornir ale jakos nic nie zatrzymalo mojej uwagi na dluzej.
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 21 styczeń 2012 - 17:23
Rodzinka.pl spoko jest. Ja jednak pozostaje cały czas przy komediach - Świat Według Kiepskich, Miodowe Lata wiem wiem powtórki powtórki i jeszcze raz powtórki ale cóż cały czas śmieszą. Dla fanów Czasu honoru polecam Tajemnice Twierdzy Szyfrów moim zdaniem lepsze
"Nie mów mi jak mam żyć bo za mnie nie umrzesz "
Napisano 22 styczeń 2012 - 16:17
Nova czy też 1920:Wojna i Miłość były dobrymi polskimi serialami, dlatego jestem zły że chociaż tego pierwszego nie kontynuuje się dalej, był całkiem całkiem:)
Co do reszty cóż ja może poradzę unikać seriali typu: Trudne Sprawy czy też Dlaczego Ja? te seriale to półka tak niska, że można je oglądać pod warunkiem, że chce się śmiać z ich głupoty. Ale to jest moje zdanie:)
Co do reszty cóż ja może poradzę unikać seriali typu: Trudne Sprawy czy też Dlaczego Ja? te seriale to półka tak niska, że można je oglądać pod warunkiem, że chce się śmiać z ich głupoty. Ale to jest moje zdanie:)
Nie którzy używają słów, by ukryć własne myśli Volter
Ten, kto się boi, jest niewolnikiem. Seneka
Bo demokracja nie oznacza wolności tylko coś co jest namiastką jej, ponieważ i tak władza robi to co im się podoba. A ludzie nie patrząc na nic i tak wybiorą tych samych szczekaczy.
Najprawdopodobniej najlepszy program partnerski w internecie
Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu i Zarabiaj na swojej stronie
Mój blog: http://alienummundi.wordpress.com/
Ten, kto się boi, jest niewolnikiem. Seneka
Bo demokracja nie oznacza wolności tylko coś co jest namiastką jej, ponieważ i tak władza robi to co im się podoba. A ludzie nie patrząc na nic i tak wybiorą tych samych szczekaczy.
Najprawdopodobniej najlepszy program partnerski w internecie
Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu i Zarabiaj na swojej stronie
Każdy mój post jest tylko moim osobistym strzępkiem odczuć i wrażeń.
Mój blog: http://alienummundi.wordpress.com/
Kasia R.
Napisano wczoraj, 08:15
Polskie seriale obecnie nastawione są w większości na romatyczno-obyczajowe gnioty lub coś typu dlaczego ja , ale naszczęście zdarzają się wyjątki takie jak: Kiepscy, ekstradycja, oficer, 13 posterunek, czas honoru i wiele innych które trzymają poziom
Dodaj odpowiedź