Moi drodzy!!
Pilnie poszukuję prywatnej opieki dla mojego synka w Warszawie. Mieszkam na Mokotowie, w okolicy Wołoskiej. Wiem, że w okolicy jest bardzo dużo klubików, prywatnych przedszkoli, jednak z całej tej bogatej oferty chcę wybrać najlepszą dla synka (opieka, wnętrze, ilość dzieci w grupach, bezpieczeństwo). Jeżeli na forum są rodzice, którzy posyłają swoje pociechy do takich miejsc proszę o opinie.
Klub malucha, prywatne przedszkole w Warszawie na Mokotowie
Rozpoczęty przez justysiabubu, 22 lis 2011 00:55
żłobek przedszkole
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 22 listopad 2011 - 00:55

Kasia R.
Napisano 23 listopad 2011 - 14:41
Hej
Moje dziecko uczęszcza do Eko Skrzatka na Miączyńskiej 55 (okolica Woronicza - Racławicka). Szczerze mogę polecić to przedszkole (z grupą żłobkową od 6 m-cy)!! Bardzo fajne opiekunki, profesjonalne, świetnie zajmują się dzieciakami, mają doskonały kontakt z nimi. Dzieci cały czas się bawią, śpiewają piosenki, malują czyli spędzają miło czas pod czujnym okiem opiekunek. Miejsce bardzo kameralne, niewielkie grupy, bardzo fajnie urządzone, z placem zabaw na świeżym powietrzu. Polecam zajrzeć na stronę, by dowiedzieć się więcej, a najlepiej posłać dzieciaczka na adaptację, z tego co pamiętam darmową (kilka godzin w ciągu jednego dnia).
Moje dziecko uczęszcza do Eko Skrzatka na Miączyńskiej 55 (okolica Woronicza - Racławicka). Szczerze mogę polecić to przedszkole (z grupą żłobkową od 6 m-cy)!! Bardzo fajne opiekunki, profesjonalne, świetnie zajmują się dzieciakami, mają doskonały kontakt z nimi. Dzieci cały czas się bawią, śpiewają piosenki, malują czyli spędzają miło czas pod czujnym okiem opiekunek. Miejsce bardzo kameralne, niewielkie grupy, bardzo fajnie urządzone, z placem zabaw na świeżym powietrzu. Polecam zajrzeć na stronę, by dowiedzieć się więcej, a najlepiej posłać dzieciaczka na adaptację, z tego co pamiętam darmową (kilka godzin w ciągu jednego dnia).
Napisano 21 grudzień 2011 - 15:10

Witam, nie wiem w którym miejscu Wołoskiej mieszkasz, niedaleko galerii mokotów jest bardzo fajne przedszkole, które prowadzi również grupę malucha od 1,5 roku. Adres Jadżwingów 22A. Tutaj znajdziesz więcej informacji http://www.happykids...l/klub-malucha/. Są też zdjęcia wnętrz i różnych wydarzeń http://www.happykids...ria/wydarzenia/
Napisano 10 styczeń 2012 - 22:50
Użytkownik justysiabubu dnia 22 listopad 2011 - 00:55 napisał
Moi drodzy!!
Pilnie poszukuję prywatnej opieki dla mojego synka w Warszawie. Mieszkam na Mokotowie, w okolicy Wołoskiej. Wiem, że w okolicy jest bardzo dużo klubików, prywatnych przedszkoli, jednak z całej tej bogatej oferty chcę wybrać najlepszą dla synka (opieka, wnętrze, ilość dzieci w grupach, bezpieczeństwo). Jeżeli na forum są rodzice, którzy posyłają swoje pociechy do takich miejsc proszę o opinie.
Witam,
Mam ten sam problem.. Mieszkam w okolicy woronicza na mokotowie. Dość pilnie szukam żłobka. Moja córeczka ma 5mc,muszę wracać do pracy a opiekunka mi nawaliła.. Czy udało Ci się znaleźć coś godnego polecenia w tej okolicy?? pozdrawiam
Napisano 02 luty 2012 - 13:26
Ja mam do Was pytanie, czy takie klubiki czy nawet tego typu bawialnie dla dzieci http://www.bawialniaczarymary.pl/
sa naprawde dobrym sposobem aby przyzwyczajac dziecko do bycia w grupie równieśników i co za tym idzie takim okresem adaptacyjnym przed przedszkolem ?
sa naprawde dobrym sposobem aby przyzwyczajac dziecko do bycia w grupie równieśników i co za tym idzie takim okresem adaptacyjnym przed przedszkolem ?
Kupuj tylko naturalne suplementy na suplime.pl
Kasia R.
Napisano 06 kwiecień 2012 - 17:17
Mojej siostry dziecko jest w jakiejś bardzo chwalonej placówce przy Czerniakowskiej. Ponoć to bdb i sprawdzone miejsce i dzieci czują się tam świetnie.
Przy okazji polecam sklepy moich znajomych. Zabawki dla dzieci: sklep z zabawkami | Ubrania dla kobiet w ciąży: odzież ciążowa
Kasia R.
Napisano 09 kwiecień 2012 - 11:47
modliszka23 - fajną stronę ma ta bawialnia
)) ładnie zrobiona. Z tej dzielnicy nic nie podpowiem kurcze, zupełnie nie moja część miasta ;/ Mnie tylko w tych wszystkich przedszkolach dobija czasem catering który dostarczają dla dzieciaków, nie najwyższych czasem lotów z tego co od różnych rodziców słyszałam, u nas zresztą tez było podobnie.
Czy Twojemu dziecku brakuje apetytu, nie przybiera na wadze i boli je brzuch? Przyczyną może być bakteria h. pylorii, zrób w domu test helicobacter antygen i sprawdź!
Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z forum
- jak długo działa sumamed
- jak długo działa sumamed
- jaki prezent dla dziewczynki dziewięciolatki
- soczki od 4 miesiąca jak podawać
- kiedy rosną ząbki
- mleko hipp dla alergików
- 3 latka popuszcza w majtki
- co to jest gdy dziecku scgodzi skóra z stóp
- obieranie się opuszków palców u dzieci
- dziecko trzynastomiesięczne