Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

PLASTIKOWE NAKRĘTKI Wrocław

akcja charytatywna wrocław plastikowe zakrętki

1 odpowiedź w tym temacie

#1 Shija

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 548 postów

Napisano 20 listopad 2011 - 12:12

Prowadzona jest akcja charytatywna, która polega na zbieraniu plastikowych nakrętek.
11-letnia dziewczynka potrzebuje wózka inwalidzkiego, który kosztuje 15000zł.
Aby go dostała musimy zebrać 250000 zakrętek.
Jest to moja znajoma, więc przyłączyłam się czynnie do akcji i zbieram gdzie tylko mogę.
Więc jeśli ktoś z Was jest z Wrocławia i może przekazać mi dowolną ilość zakrętek - kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt, niektórzy zbierają już dłuższy czas więc mają nawet po kilkaset - proszę, napiszcie do mnie.
Zakrętki spotykacie co chwilę, a to po wodzie, po kartonie z mlekiem, jogurcie do picia, po jakichś płynach.
Nie wyrzucajcie ich, taka mała zakrętka a tak wiele może zdziałać : )
Proszę o pomoc.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 s-zofija

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 18 marzec 2012 - 21:01

Wyświetl postUżytkownik Shija dnia 20 listopad 2011 - 12:12 napisał

Prowadzona jest akcja charytatywna, która polega na zbieraniu plastikowych nakrętek.
11-letnia dziewczynka potrzebuje wózka inwalidzkiego, który kosztuje 15000zł.
Aby go dostała musimy zebrać 250000 zakrętek.
Jest to moja znajoma, więc przyłączyłam się czynnie do akcji i zbieram gdzie tylko mogę.
Więc jeśli ktoś z Was jest z Wrocławia i może przekazać mi dowolną ilość zakrętek - kilka, kilkanaście, kilkadziesiąt, niektórzy zbierają już dłuższy czas więc mają nawet po kilkaset - proszę, napiszcie do mnie.
Zakrętki spotykacie co chwilę, a to po wodzie, po kartonie z mlekiem, jogurcie do picia, po jakichś płynach.
Nie wyrzucajcie ich, taka mała zakrętka a tak wiele może zdziałać : )
Proszę o pomoc.

Witam, proszę podać adres na jaki można dostarczyć nakrętki, mam ich sporo i ciągle przybywa, pozdrawiam

chyba tutaj powinnam napisać:) tak czy inaczej proszę o kontakt w sprawie nakrętek info, proszę przeslać na adres s-zofija@o2.pl

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych