niedawno wysłałam zgłoszenie do agencji stars impersariat w Krakowie (złoszenie było online)-odezwali się!!! Ma stawic sie karmelicką ,czyli do ich bióra w krakowie ,moje pytanie jest takie ,czy ktoś wie jak takie castingi wyglądaja ??? każą improwizować, odegrać scenke,czy po prostu przedstawic się do kamery -błagam bardzo mi zależy na opiniach
casting do agecji stars impersariant ...
Rozpoczęty przez XXDANIXX, 19 lis 2011 15:08
casting stars impersariat kraków reklama aktorstwo casting w krakowie agencja aktorska kraków jak wygląda casting
Brak odpowiedzi do tego tematu
Napisano 19 listopad 2011 - 15:08

Hej wszystkim
niedawno wysłałam zgłoszenie do agencji stars impersariat w Krakowie (złoszenie było online)-odezwali się!!! Ma stawic sie karmelicką ,czyli do ich bióra w krakowie ,moje pytanie jest takie ,czy ktoś wie jak takie castingi wyglądaja ??? każą improwizować, odegrać scenke,czy po prostu przedstawic się do kamery -błagam bardzo mi zależy na opiniach
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych