Witam wszystkim tutaj, chciałam sie zapoznać z urządzeniami czyszczące powietrze. Podczas wizyty u lekarza powiedziano mi, że najlepszym rozwiązaniem dla mojego dziecka jest zakupienie oczyszczacza albo nawilżacza powietrza. Patrzyłam w internecie na niektóre urządzenia, ale nie wiym czy naprawde to funkcjonuje i czy ma sens to zakupić. Chyba najwiecej podobal mi sie oczyszczacz ten: http://www.bibetus.p...rza-airbi-pure/
Prosze o jakieś porady.
Jaki oczyszczacz powietrza?
Rozpoczęty przez Oliwia288, 17 lis 2011 14:57
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 listopad 2011 - 14:57

Kasia R.
Napisano 21 listopad 2011 - 13:16
Witam,
reprezentuję firmę sprzedającą m.in. oczyszczacze powietrza. W naszej ofercie posiadamy oczyszczacze oparte na technologii NCCO, która zapewnia najwyższą wydajność oczyszczacza powietrza i szybko zmniejsza ilość szkodliwych substancji takich jak alergeny, bakterie, wirusy, grzyby i TVOC. Urządzenie umożliwia monitoring jakości, wystarczy spojrzeć na poziom jakości powietrza (szczyt wieży), lub kolor wyświetlacza LED oraz umożliwia regulację przepływu powietrza poprzez ustawienia prędkości wentylatora, aby utrzymać/przyspieszyć proces oczyszczania powietrza. Ten wysokiej jakości oczyszczacz powietrza jest energooszczędny, trwały i łatwy w obsłudze. Żywotność filtra do 3 lat i łatwa wymiana sprawia, że urządzenie jest bardzo oszczędne i wydajne. Zapraszamy na naszą stronę internetową
http://www.hornwelln...zacze-powietrza
reprezentuję firmę sprzedającą m.in. oczyszczacze powietrza. W naszej ofercie posiadamy oczyszczacze oparte na technologii NCCO, która zapewnia najwyższą wydajność oczyszczacza powietrza i szybko zmniejsza ilość szkodliwych substancji takich jak alergeny, bakterie, wirusy, grzyby i TVOC. Urządzenie umożliwia monitoring jakości, wystarczy spojrzeć na poziom jakości powietrza (szczyt wieży), lub kolor wyświetlacza LED oraz umożliwia regulację przepływu powietrza poprzez ustawienia prędkości wentylatora, aby utrzymać/przyspieszyć proces oczyszczania powietrza. Ten wysokiej jakości oczyszczacz powietrza jest energooszczędny, trwały i łatwy w obsłudze. Żywotność filtra do 3 lat i łatwa wymiana sprawia, że urządzenie jest bardzo oszczędne i wydajne. Zapraszamy na naszą stronę internetową
http://www.hornwelln...zacze-powietrza
Napisano 19 styczeń 2012 - 12:59

wiatrak ?
Najpopularniejsze frazy z tematu
Ostatnie frazy z tematu
- oczyszczacze powietrza forum
- oczyszczacz powietrza forum
- oczyszczacze powietrza opinie
- jaki oczyszczacz powietrza
- forum oczyszczacze powietrza
- oczyszczacz powietrza jaki?
- najlepszy oczyszczacz powietrza