Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Aby wzmocnić działanie diety :)

24 odpowiedzi w tym temacie

#21 Dorka123

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1185 postów

Napisano 21 grudzień 2011 - 10:20

nie no jasne, wody smakowej ze sklepu nie kupuję, bo jest w niej czasami więcej cukru niż w innych napojach, dodatek jagodowy brzmi ciekawie :) A pani z artykułu gratuluje samozaparcia :) podziwiam, ja należę właśnie do tych osób, które mają problem ze zrzuceniem 5 kg :/

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#22 samba_mamba

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 121 postów

Napisano 31 grudzień 2011 - 18:40

Cambridge jest znośna i smakowo całkiem przyzwoita :) Poleciałam na niej ładnych parę kilogramów, więc mogę śmiało polecać. Ale koniecznie pod opieką specjalisty!

#23 Stokrotinka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 25 styczeń 2012 - 09:05

Efekt diety można wzmocnić za pomocą ćwiczeń. Nie każdemu się jednak chce to powtarzać każdego dnia. Dobrym rozwiązaniem są wczasy odchudzające. Turnus może trwać tydzień lub dwa, a dzięki temu wracamy pełni sił, w przeciwieństwie do wykańczającej diety. Fajny ośrodek jest np w Jastrzębiej Górze - Balttur. Bywam tam co roku i naprawdę uważam że to najfajniejsze wczasy.

#24 koozka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 51 postów

Napisano 28 styczeń 2012 - 19:41

Aby wzmocnić działanie diety polecam błonnik http://dieta-cambrid...ea/blonnik.html Reguluje pracę przewodu pokarmowego, przeciwdziała zaparciom, znosi złe samopoczucie związane z zaburzeniami trawienia, tworzy sprzyjające środowisko dla wzrostu prawidłowej flory bakteryjnej jelit, wpływa na metabolizm węglowodanów i lipidów wiec napewno pomoze w odchudzaniu ;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#25 Dorka123

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1185 postów

Napisano 02 luty 2012 - 22:56

no zupełnie jak specjalista :) ja z błonnikiem się zaprzyjaźniam właśnie, bo jakoś długo nie mogłam się przekonać, kiedyś dodawałam sobie błonnik do jogurtów i ta papka, która powstawała była moim zdaniem obrzydliwa ;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych