Aby wzmocnić działanie diety :)
Rozpoczęty przez Toola, 10 lis 2011 12:50
24 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 21 grudzień 2011 - 10:20

nie no jasne, wody smakowej ze sklepu nie kupuję, bo jest w niej czasami więcej cukru niż w innych napojach, dodatek jagodowy brzmi ciekawie
A pani z artykułu gratuluje samozaparcia
podziwiam, ja należę właśnie do tych osób, które mają problem ze zrzuceniem 5 kg
Kasia R.
Napisano 25 styczeń 2012 - 09:05

Efekt diety można wzmocnić za pomocą ćwiczeń. Nie każdemu się jednak chce to powtarzać każdego dnia. Dobrym rozwiązaniem są wczasy odchudzające. Turnus może trwać tydzień lub dwa, a dzięki temu wracamy pełni sił, w przeciwieństwie do wykańczającej diety. Fajny ośrodek jest np w Jastrzębiej Górze - Balttur. Bywam tam co roku i naprawdę uważam że to najfajniejsze wczasy.
Napisano 28 styczeń 2012 - 19:41
Aby wzmocnić działanie diety polecam błonnik http://dieta-cambrid...ea/blonnik.html Reguluje pracę przewodu pokarmowego, przeciwdziała zaparciom, znosi złe samopoczucie związane z zaburzeniami trawienia, tworzy sprzyjające środowisko dla wzrostu prawidłowej flory bakteryjnej jelit, wpływa na metabolizm węglowodanów i lipidów wiec napewno pomoze w odchudzaniu
Kasia R.
Napisano 02 luty 2012 - 22:56
no zupełnie jak specjalista
ja z błonnikiem się zaprzyjaźniam właśnie, bo jakoś długo nie mogłam się przekonać, kiedyś dodawałam sobie błonnik do jogurtów i ta papka, która powstawała była moim zdaniem obrzydliwa
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych