Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Samochód do 10 000 co kupić? Proszę o pomoc

22 odpowiedzi w tym temacie

#21 Bishop986

King of Mars

• Redaktor
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 8588 postów

Napisano 16 grudzień 2011 - 01:10

Wyświetl postUżytkownik przegalwgw dnia 13 grudzień 2011 - 16:05 napisał

Ostatnio jeszcze spotkałem jakąś aukcję na motoallegro, która przedstawiła bardzo dobrze cały proceder.
Mianowicie aukcja zawierała sformułowanie które bardzo mi się spodobało " cena i przebieg do ustalenia " :D
Wyobraźnia niektórych nie zna granic. Mi kiedyś na giełdzie koleś chciał wcisnąć jakiegoś VW. Mówił, że dał za niego 4000 euro. Sprzedawał za 9000 pln. Nie wiem... albo się tak zakręcił z tym ściemnianiem, że zapomniał, że ma cenę na aucie wielkimi literami wywieszoną albo po prosto wstawiał kit bez owijania :D Oczywiście chodzi o kolesia, który przyznawał, że przywiózł auto na handel...

Użytkownik Bishop986 edytował ten post 16 grudzień 2011 - 01:11

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#22 Mati32

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 03 luty 2012 - 12:43

Mam Passata b5. Auto dobre, duże, komfortowe lecz niestety na wielowachaczowym aluminiowym zawieszeniu, tak samo jak i audi a4. Koszt kompletnego zawieszenia to około 2000zł, można juz je kupić za 1000zł ale zrobisz na nim 15 000 km i znowu do wymiany. Drugi raz bym go nie kupił. Kup sobie golfika 4 albo audi a3, są na tej samej płycie podłogowej i też mają coprawda aluminiowe zawieszenie ale jednowachaczowe, o niebo leprze i tańsze.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#23 Jakub Nalepa

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 30 postów

Napisano 18 marzec 2012 - 23:04

koło 16 tys, honda civic b16a2 160 km wcale taka mała nie jest ^^ ale za to jaki szatan :D miałem i polecam. pożeganłem si ez nia tylko dlatego ze była 3 drzwiowa i były problemy z fotelikiem dla córci :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych