Mała rzecz - a bardzo cieszy. Prefiks wygląda jak prefiks "podpięty" czy "ankieta", tylko że z własną treścią. ![]()
Tag jako prefiks.
Rozpoczęty przez Velta, 05 lis 2011 08:53
8 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 05 listopad 2011 - 12:00

Użytkownik Wloocibor dnia 05 listopad 2011 - 10:50 napisał
Trochę to głupie raportować post administratora forum 
To, że Fray napisał "?" oznaczy tyle, żebyś napisał coś więcej, bo nie zrozumiał twojej propozycji, zresztą ja też nie.
To, że Fray napisał "?" oznaczy tyle, żebyś napisał coś więcej, bo nie zrozumiał twojej propozycji, zresztą ja też nie.
Na prośbę wstawiam.

Teraz nie ma bata, żeby nie zrozumieć.

Napisano 05 listopad 2011 - 12:39
Dla mnie pomysł OK, ale lepiej, aby moderacja mogła poprawiać ręcznie tematy, zamiast użytkownicy. Chyba, że wykaz "prefiksów" byłby stały, ale nie wiem, czy to wykonalne. Inaczej, mógłby się z tym zrobić bajzel. Takie wyróżnienia powinny być przypisywane tylko niestandardowym tematom.
Użytkownik Sunray edytował ten post 05 listopad 2011 - 12:39
Napisano 05 listopad 2011 - 12:39
Użytkownik Sunray dnia 05 listopad 2011 - 12:39 napisał
Dla mnie pomysł OK, ale lepiej, aby moderacja mogła poprawiać ręcznie tematy, zamiast użytkownicy. Chyba, że wykaz "prefiksów" byłby stały, ale nie wiem, czy to wykonalne. Inaczej, mógłby się z tym zrobić bajzel.
Na phpBB jest to możliwe - tutaj też może by było.

Kasia R.
Napisano 05 listopad 2011 - 13:55
Ciekawy pomysł. Dzięki temu łatwiej by było wejść do tematu który nas interesuje. Trzeba by tylko zrobić stałą listę tych prefiksów. Z tego co pamiętam na darmowym MyBB można było to zrobić, także na płatnym IPB chyba też nie będzie problemu.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych