Użytkownik kazik dnia 28 październik 2011 - 17:47 napisał
Rzeczywiście tragedia... zamknięto temat od którego zależą losy forum, a może nawet świata!
Nie ma to jak oceniać pracę moderatorów nie wychylając się z działu 'gry forumowiczów'. Skoro tak źle działamy to zapraszamy do nas, jest miejsce, są wolne działy, możesz się wykazać.
Kiedy pójdziesz do urzędu i ktoś nie wyda ci zaświadczenia, to również można powiedzieć to, co napisałeś: a co tam, od tego nie będą zależeć losy świata, więc nie wydamy mu zaświadczenia.
Wyraźnie napisałem, że chodzi mi o to, aby podano konkretny zapis w regulaminie, na podstawie którego zamknięto temat.
Ktoś, kto jest moderatorem, a już tym bardziej adminem, powinien znać regulamin, co nie?
Ależ argumentacja... Oceniam tę część waszej pracy, która mnie dotyczy. To jest tak, jakbym nie mógł oceniać tego, że w sklepie kupiłem trefny towar, bo powinienem oceniać biorąc pod uwagę wszystkie towary sprzedawane w sklepie, a nie ten, który konkretnie kupiłem.
A czy nie wykazuję się? Przecież to, że zwracam uwagę na to, żeby moderatorzy i admini znali regulamin i stosowali zdroworozsądkowe podejście do użytkowników jest ważne dla nasz wszystkich. Tak mi się przynajmniej wydawało, bo może jest tak, że to forum ma być miejscem, gdzie pewna grupa osób wyładowuje swoje frustracje i może być "kimś"?
Użytkownik Fray dnia 28 październik 2011 - 17:50 napisał
Jak wyżej. Oceniam tę część, która mnie dotyczy i ten temat dotyczy w zasadzie konkretnego tematu, ale jak widać - temat rozszerzył się na inne kwestie, co nie było moją intencją.
Użytkownik Igrys dnia 28 październik 2011 - 18:20 napisał
Nie rozumiem, czy chodzi o temat "kto napisze ostatni post, wygrywa" ? Przeciez nie jest zamkniety...
A w Roznosciach zanego spamerskiego tematu nie widzialem...
Teraz nie jest, ale był i to - z co najmniej dziwnego - powodu.