Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

- - - - -

Zamknięcie tematu Kto da ostatni post

• Zamknięty Temat jest zamknięty
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 Spameřski

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów

Napisano 28 październik 2011 - 17:12

Dobra, konkrety, proszę podać, na jakiej podstawie zamknięto owy temat.
Widocznie domorośli "władczy" moderatorzy, admini itd. za bardzo sobie pozwalają.
Regulaminy są po to, aby je przestrzegać i to dotyczy zarówno użytkowników, jak i osoby odpowiedzialne za forum. Chcę przypomnieć, że rejestrując się na forum nie tylko mam obowiązki, ale i prawa, czyli osoby odpowiedzialne za forum mają wobec nas, użytkowników, zobowiązania. Ponadto nie chcę rozwijać tematu, ale regulaminy nie mogą być sprzeczne z prawem, tak więc twierdzenie, że admin może wszystko jest błędem powtarzanym od początków Internetu w Polsce.

Czekam na konkrety. Zamknięcie tematu bez podania konkretów będzie dla mnie jednoznaczne, że nie można was traktować poważnie i trzeba pokazać, co możecie, a co nie.

Użytkownik Spameřski edytował ten post 28 październik 2011 - 17:14

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 28 październik 2011 - 17:16

Ok, raz można napisać, jacy to moderatorzy są źli i niedobrzy. Wzięliśmy sobie Wasze uwagi do serca, ale jak to mówią: "jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził". Jak wspomniałem na samym początku: można ponarzekać raz, ale nie ciągle. Mamy dość ciągłych ataków w naszą stronę.

Swoją drogą zapomniałem włączyć stopera po zamknięciu tematu, a szkoda. Prawdopodobnie padł nowy rekord. ^^

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#3 Spameřski

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów

Napisano 28 październik 2011 - 17:22

Czyli rozumiem, że temat został zamknięty, bo "narzekamy"? Proszę potwierdzić, żeby nie było, że piszę coś, czego nie napisałeś. Ponadto, fakt, że jedna osoba łamałaby regulamin jest podstawą do zamknięcia tematu? Naprawdę można popełnić błąd raz, drugi raz, a nawet dziesiąty, ale widzę, że te "błędy" stają się powszechną praktyką.

Użytkownik Spameřski edytował ten post 28 październik 2011 - 17:23

Dołączona grafika

#4 kazik

reaktywacja.

• SuperMod
  • 4773 postów

Napisano 28 październik 2011 - 17:47

Rzeczywiście tragedia... zamknięto temat od którego zależą losy forum, a może nawet świata!
Nie ma to jak oceniać pracę moderatorów nie wychylając się z działu 'gry forumowiczów'. Skoro tak źle działamy to zapraszamy do nas, jest miejsce, są wolne działy, możesz się wykazać.

Visca el Barça!!!

Dołączona grafika

Jestem Leworęczny i dobrze mi z tym!^^

#5 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 28 październik 2011 - 17:50

Wyświetl postUżytkownik kazik dnia 28 październik 2011 - 17:47 napisał

Nie ma to jak oceniać pracę moderatorów nie wychylając się z działu 'gry forumowiczów'.

I shoutbox i shoutbox!

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Lobo2007

Uzależniony

• HalfMod
  • 9687 postów

Napisano 28 październik 2011 - 17:54

I kto napisał ostatni post? Kto wygrał?

A tak na serio. Użytkownicy mają prawo znać uzasadnienie Fray.

W sumie temat musi o czymś traktować. Dotyczy to także działów z wyłączonym licznikiem. Z tego co wiem istnieje już spamerski temat w różnościach, więc nie dziwie się, że tamten został zamknięty. Mamy do tego prawo, ale to moja opinia nie znam sprawy.
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Czerwonej czcionki używam w celu zaznaczenia, że wypowiadam się jako moderator. Służy to jedynie odróżnieniu od większości wypadków, kiedy wypowiadam się jak zwykły użytkownik, który posiada poglądy, i subiektywne zdanie, którego nie chce nikomu narzucać.
Nie ma to na celu bynajmniej zaznaczania jakichś szczególnych emocji.

#7 Igrys

przeciez wiesz, to ja...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 809 postów

Napisano 28 październik 2011 - 18:20

Nie rozumiem, czy chodzi o temat "kto napisze ostatni post, wygrywa" ? Przeciez nie jest zamkniety...

A w Roznosciach zanego spamerskiego tematu nie widzialem...
Sygnatura

;)

#8 Spameřski

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów

Napisano 28 październik 2011 - 18:55

Wyświetl postUżytkownik kazik dnia 28 październik 2011 - 17:47 napisał

Rzeczywiście tragedia... zamknięto temat od którego zależą losy forum, a może nawet świata!
Nie ma to jak oceniać pracę moderatorów nie wychylając się z działu 'gry forumowiczów'. Skoro tak źle działamy to zapraszamy do nas, jest miejsce, są wolne działy, możesz się wykazać.

Kiedy pójdziesz do urzędu i ktoś nie wyda ci zaświadczenia, to również można powiedzieć to, co napisałeś: a co tam, od tego nie będą zależeć losy świata, więc nie wydamy mu zaświadczenia.
Wyraźnie napisałem, że chodzi mi o to, aby podano konkretny zapis w regulaminie, na podstawie którego zamknięto temat.
Ktoś, kto jest moderatorem, a już tym bardziej adminem, powinien znać regulamin, co nie?

Ależ argumentacja... Oceniam tę część waszej pracy, która mnie dotyczy. To jest tak, jakbym nie mógł oceniać tego, że w sklepie kupiłem trefny towar, bo powinienem oceniać biorąc pod uwagę wszystkie towary sprzedawane w sklepie, a nie ten, który konkretnie kupiłem.

A czy nie wykazuję się? Przecież to, że zwracam uwagę na to, żeby moderatorzy i admini znali regulamin i stosowali zdroworozsądkowe podejście do użytkowników jest ważne dla nasz wszystkich. Tak mi się przynajmniej wydawało, bo może jest tak, że to forum ma być miejscem, gdzie pewna grupa osób wyładowuje swoje frustracje i może być "kimś"?

Wyświetl postUżytkownik Fray dnia 28 październik 2011 - 17:50 napisał

I shoutbox i shoutbox!

Jak wyżej. Oceniam tę część, która mnie dotyczy i ten temat dotyczy w zasadzie konkretnego tematu, ale jak widać - temat rozszerzył się na inne kwestie, co nie było moją intencją.

Wyświetl postUżytkownik Igrys dnia 28 październik 2011 - 18:20 napisał

Nie rozumiem, czy chodzi o temat "kto napisze ostatni post, wygrywa" ? Przeciez nie jest zamkniety...

A w Roznosciach zanego spamerskiego tematu nie widzialem...

Teraz nie jest, ale był i to - z co najmniej dziwnego - powodu.

Dołączona grafika

#9 Igrys

przeciez wiesz, to ja...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 809 postów

Napisano 28 październik 2011 - 19:11

Rozumiem, to mozna tak dla wlasngo widzimisie zamykac i otwierac tematy, zeby komus podniesc cisnienie, rozumiem.

Oki, zawsze jakies uroizmacenie... :rotfl2:

Tak przy okazji, w sprawie mojego sb nic sie nie dzieje... dalej nie znam powodu, dla ktorego nie moge go urzywac...
Sygnatura

;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#10 Jendrula

Wyjadacz

• Redaktor
  • PipPipPip
  • 314 postów

Napisano 28 październik 2011 - 19:25

Że niby co? Ten temat był zamknięty?! :mruga:

Ludzie, to naprawdę paranoja!

Może nie jest to jakiś strasznie ważny temat dla jaśnie ważnych modów, ale dla niektórych był fajny.
I jaki był powód zamknięcia?! Narzekanie?! Nie rozśmieszajcie mnie! I co ma znaczyć "Zapraszamy do nas,
tu możecie ponarzekać, a nie w Grach Forumowiczów". Że niby tu? W tym dziale? Jak tylko ktoś coś powie to
zaraz pojawia się post "Zamykam." Dotychczas myślałem, że niektórzy przesadzają z tymi najazdami na modów.
Ba, może nawet ja przesadzałem... Teraz widzę, że nie.

Mam wrażenie, że się rozpędziliście. Piszecie, że robicie to dla porządku i ładu na forum. Ale to naprawdę jest przesadą!
Uwierzcie! Skoro wszyscy wam to mówią, to czemu tego nie przemyślicie?

Ja wszystko rozumiem. Praca moderatora nie jest łatwa. Ogarnąć to wszystko jest bardzo trudnym zadaniem.
Ja nie dałbym chyba rady, nie wiem... Ale się nie podejmuję, nawet jakbym miał taką możliwość.

Wy się podjęliście, popatrzcie na to co robicie z naszej perspektywy!

Przecież wiesz, ^

że mnie lubisz! |

Klikaj! |

Dołączona grafika

Najpopularniejsze frazy z tematu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych