Skocz do zawartości

Dentysta Gliwice

Prośba o opinię - Śląsk!

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 luzny83

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 28 październik 2011 - 12:43

Witam wszystkich.
Jestem pracownikiem firmy, która prowadzi serwis skubacz.pl służący do zamawiania pizzy online z wybranej przez siebie pizzerii. Pizzę można konfigurować wg własnego gustu. Ponieważ dopiero startujemy, prosiłbym Was, abyście w wolnej chwili weszli na nasz serwis i chwilę pobawili się nim, a następnie napisali mi, jak odbieracie jego wygląd i działanie. Wasze spostrzeżenia będą bardzo pomocne w rozwoju serwisu.

Działamy na razie tylko w wybranych miastach na Śląsku, dlatego zwracam się z powyższą prośbą do osób mieszkających właśnie w tym regionie.

Pozdrawiam,
Pracownik Skubacz.pl

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 matheos

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 3 postów

Napisano 31 październik 2011 - 11:04

ogólnie spoko, ja by jedynie czepił się napisu "zamów najlepszą pizze w twojej okolicy" jest zbyt prosty (chodzi o wygląd nie treść) i trochę słabo zlewa się z resztą.

#3 Marek (ze Skubacz.pl)

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 31 październik 2011 - 20:12

Wyświetl postUżytkownik matheos dnia 31 październik 2011 - 11:04 napisał

ogólnie spoko, ja by jedynie czepił się napisu "zamów najlepszą pizze w twojej okolicy" jest zbyt prosty (chodzi o wygląd nie treść) i trochę słabo zlewa się z resztą.

Cześć, dzięki za opinię, ale nie łapie co masz na myśli. Mam rozumieć, że grafika napisu nie jest dopasowana do wyglądu strony? Zależy mi też na tym, abyś rozwinął myśl "ogólnie spoko"- bo pod tym stwierdzeniem na pewno kryją się jakieś konkretne uwagi, a chętnie je poznam:) Jeśli możesz to napisz więcej, bardzo chętnie przeczytam. Pozdrawiam, Marek (ze Skubacz.pl)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych