....:::energy2000:::....
Rozpoczęty przez OlcIa92, 25 wrz 2006 14:26
25 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 09 październik 2006 - 16:34
Użytkownik OlcIa92 dnia 25.09.2006, 16:26 napisał
Siema, co myslicie o klubie Energy 2000.
??
Kasia R.
Napisano 05 styczeń 2007 - 10:20
"na poczatku był haos...który uwolnił energię myślisz że słyszałeś już wszystko, myślisz ze widziałeś już wszystko, myślisz ze nie można cię zaskoczyć nowe energy 2000 tak powsatała dawka energi po 2000 przemian}
LOL dobrze odpowiedziane:)
moim zdaniem jest to najbardziej super extra odlotowy klub w polsce pod względem wystroju, muzyka też super, ale nie słuchałem muzy z innych kulubów.
Jeżeli ktoś ma jakies fajne stronki z których można pobrać muzyke z klubów, albo jakies super kawałki, to prosze pisać na gg:1069686. A może ktoś ma do sprzedania mixer Numark DXM 06, to też zapraszam do konaktu!
POZDRAWIAM
LOL dobrze odpowiedziane:)
moim zdaniem jest to najbardziej super extra odlotowy klub w polsce pod względem wystroju, muzyka też super, ale nie słuchałem muzy z innych kulubów.
Jeżeli ktoś ma jakies fajne stronki z których można pobrać muzyke z klubów, albo jakies super kawałki, to prosze pisać na gg:1069686. A może ktoś ma do sprzedania mixer Numark DXM 06, to też zapraszam do konaktu!
POZDRAWIAM
Napisano 05 styczeń 2007 - 12:31
Energy 2000 to jeden z niewielu klubów w Polsce na bardzo wysokim poziomie zarówno bezpieczenstwa,co jest wazne, jak i panujacej tam atmosfery:) muzyka dla kazdego...kazdy sobie cos do sluchu wybierze:) ....a teraz czekamy na vol.7 ....
Napisano 26 luty 2007 - 17:03
lol cos jak manieczki2...
miedzy Polska a zachodem Europy jest przepasc w jakosci klubow i muzyce w nich...
Polska nie dorasta do piet zachodowi zreszta to co u nas graja w klubach to porazka, Dj Hazel (zo to w ogole jest??? - i on smie sie nazywac DJ'em? rotfl)
miedzy Polska a zachodem Europy jest przepasc w jakosci klubow i muzyce w nich...
Polska nie dorasta do piet zachodowi zreszta to co u nas graja w klubach to porazka, Dj Hazel (zo to w ogole jest??? - i on smie sie nazywac DJ'em? rotfl)
Użytkownik AX3L edytował ten post 26 luty 2007 - 21:50
•Café•Del•Mar•
Napisano 21 marzec 2007 - 22:21
mieszkam w krakowie, i jestem w klubie średnio co 2 tygodnie, i ciekawi mnie czy wypowiadające sie osoby wogóle były w energy 2000 czy po prostu powtarzają plotki i to co ktoś powiedział. w piątek wjazd dla wszystkich, bez limitu wiekowego, selekcji itd (czasem jest bydło to fakt).. sobota wstęp od 18 lat zakaz wejścia w strojach sportowych ogólnie kulturka. co do muzyki są gusta i guściki ale tak jak w domu słucham trance, electro tak w energy bardzo dobrze bawi mi sie przy klimatach komercyjnych no i przede wszystkim klimat... ogólnie najlepsza dyskoteka w jakiej byłem jeżeli ktoś chce sie naprawde wybawić to tylko tam. serdecznie polecam !!
Napisano 21 marzec 2007 - 22:53
Jakoś mało do rzeczy ma tutaj "ubiór sportowy" i wiek. Dorosnąć może każdy, gajerek założyć też, tutaj chodzi o samych ludzi.
Z tego co się zaczynam łapać to to całe enerdzy to wcale taka zła dyskoteka nie jest. Inna sprawa z podobnymi jej, a jest wiele takich gdzie prymitywne zachowania są na porządku cotygodniowym. No cóż...
Z tego co się zaczynam łapać to to całe enerdzy to wcale taka zła dyskoteka nie jest. Inna sprawa z podobnymi jej, a jest wiele takich gdzie prymitywne zachowania są na porządku cotygodniowym. No cóż...
n/a
Napisano 17 styczeń 2009 - 20:55
Bilety kosztują bodajże 30-35 zł a od święta to ok 45-50 nawet:) jestem wielkim fanem tego klubu byłem tam kiedyś ale tylko przejazdem udało mi się porozmawiać nawet z właścicielem ale nic ciekawego się nie dowiedziałem raczej bo się spieszył bo byłem tam w sobotę rano czyli po jednej a po drugiej imprezie:] kiedyś planuję przejechać te 400km i się dobrze pobawić
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Everyday I think of you, you are on my mind, you touch me deep inside...
Napisano 23 styczeń 2009 - 23:17
Użytkownik RaFi777 dnia 17.01.2009, 20:55 napisał
Bilety kosztują bodajże 30-35 zł a od święta to ok 45-50 nawet:) jestem wielkim fanem tego klubu byłem tam kiedyś ale tylko przejazdem udało mi się porozmawiać nawet z właścicielem ale nic ciekawego się nie dowiedziałem raczej bo się spieszył bo byłem tam w sobotę rano czyli po jednej a po drugiej imprezie:] kiedyś planuję przejechać te 400km i się dobrze pobawić
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ile?? Bilety kosztują ok. 10 -15 zł! To jest zdecydowana różnica w cenie którą Ty podałeś. 30 zł fakt, tyle może kosztowac bilet,ale w Andrzejki lub Sylwestra
A co do konkretnych imprez, to wejdź sobie na główną stronę energy2000, tam jest napisane wszysto. Ceny przy imprezach też są
Użytkownik kalolcia18 edytował ten post 23 styczeń 2009 - 23:19
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Ostatnie frazy z tematu
- eneegy 2000 cena piatek
- energy 2000 katowice 25.05 po ile wejściówka
- ile trzeba mieć lat żeby wejść na energy 2000
- jak wejsc na strone energy 2000 krakow
- energy 2000 katowice od ilu lat
- właściciel energy 2000
- stroje do energy 2000 katowice kobieta
- energy przytkowice BILET WSTĘPU