pytanie w sprawie bana
Napisano 25 październik 2011 - 19:10

Mogl mi jeszcze ten ktos choc napisac za co i dlaczego, no i kto?
ale tu sie uprawia widze praktyki z tzw. partyzanta, hahahah
nie podoba mi sie taki sposob traktowania urzytkownikow, no ale moge sie odwolac, chyba przez okno...
Prosze o odpowiedz.
P.S Wolnosc slowa na tym forum jest drastycznie ograniczana ( i nie mowie tu o jakichs wulgaryzmach, bo to trzeba tepic)
ale o przajaskrawianiu wdrazania w zycie regulaminu... panowie i panie moze troche luzu by nie zaszkodzilo...
Przeciez wchodzi sie na forum by czuc sie tu dobrze, a nie bac sie ze kazdej strony ban lub warn poleci.
Dziekuje.
;)
Kasia R.
Napisano 25 październik 2011 - 19:15
Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.
Napisano 26 październik 2011 - 06:44

A o okolicznościach przyznania ostrzeżenia/bana macie prawo wiedzieć, tu się zgodzę.
Napisano 26 październik 2011 - 15:00
Użytkownik Caleb dnia 26 październik 2011 - 06:44 napisał
A o okolicznościach przyznania ostrzeżenia/bana macie prawo wiedzieć, tu się zgodzę.
No ja to się bardziej muszę z Igrysem zgodzić. Jestem na tym forum już jakiś czas, ale postów mam tylko koło 180.
A to dlatego, że strach nosa wystawić z "Gier forumowiczów". Próbowałem kilka razy = 2 warny
I nie mówię, że powinna być samowolka. Obecnie nie mam żadnych procentów, ale to nie znaczy że wszystko jest ok.
Jedni modzi są bardziej surowi, inni mniej. Jedni są szczęśliwi i "litościwi", bo dostali podwyżkę, a inni się wyżywają
bo akurat zły dzień jest... To jest normalne. Niemożliwością jest stworzenie grupy modów zachowujących się tak samo,
ale rozbieżności są naprawdę duże. Ktoś powinien to kontrolować. Może stworzyć moda, który miałby władzę tylko nad
innymi modami? Administracja oprócz tych spraw ma też inne rzeczy na głowie i raczej nie jest w stanie ogarnąć tego
wszystkiego w takim stopniu w jakim byśmy chcieli.
Wstawianie banów za nie wiadomo co, od nie wiadomo kogo, na nie wiadomo ile jest bezsensem.
Użytkownik który takie coś dostał nie wie co złego zrobił. Bo niby skąd? I gdy uzyska dostęp do forum
z powrotem być może zrobi to ponownie, nieświadomie i koło się zamyka...
Warto by to przemyśleć! Tyle ode mnie...
Napisano 26 październik 2011 - 17:14
zło , mrok , matematyka!!
Kasia R.
Napisano 26 październik 2011 - 18:11
Ale byl bardzo mily, odpisal mi odrazu, co jednak nie rozwiazalo mojego problemu. Ale zawsze cos.
Jednak tego tajemniczego moderatora prosilbym chociaz o podanie przyczyny tegoz bana,
Z gory dziekuje i pozostaje wdzieczny.
P.S Z dobrze poinformowanych zrodel dowiedzialem sie ze ban na sb jest "dozywotni" lub zostaje sciagniety przez tego kto go dal. (?)
;)
Napisano 26 październik 2011 - 18:15
Użytkownik Igrys dnia 26 październik 2011 - 18:11 napisał
Ale byl bardzo mily, odpisal mi odrazu, co jednak nie rozwiazalo mojego problemu. Ale zawsze cos.
Jednak tego tajemniczego moderatora prosilbym chociaz o podanie przyczyny tegoz bana,
Z gory dziekuje i pozostaje wdzieczny.
P.S Z dobrze poinformowanych zrodel dowiedzialem sie ze ban na sb jest "dozywotni" lub zostaje sciagniety przez tego kto go dal. (?)
To przerypane masz
Ja Fraya nie oskarżam. Może nie jest idealnym adminem, ale dobrym na pewno. Ale to faktycznie jakiś paradoks
No ale Fray może Ci chyba zdjąć, bo jest wyżej od tego moda postawiony i ma większe możliwości. Chyba że sam Angel Ci dał bana
Napisano 26 październik 2011 - 18:57
zło , mrok , matematyka!!
Napisano 26 październik 2011 - 19:31
sprawy banów są objaśniane. Jeśli będę posiadał wszystkie informacje - powiadomię użytkowników na pw.
W sprawie usuwania sygnatur/warnów na forum - regulamin, moi drodzy. Nie chcemy być żadną Waszą zmorą, ani udręką, wręcz przeciwnie! Naszym zadaniem jest dbanie o ogólny porządek na forum. Jeśli dostałeś warna/bana - jest nam bardzo przykro, ale mieliśmy konkretny powód. Nie szufladkujemy użytkowników. Każdy jest dla nas bardzo ważny, jednak każdego obowiązuje ta sama znajomość tego samego regulaminu.

Napisano 26 październik 2011 - 20:56
Użytkownik Fray dnia 26 październik 2011 - 19:31 napisał
sprawy banów są objaśniane. Jeśli będę posiadał wszystkie informacje - powiadomię użytkowników na pw.
W sprawie usuwania sygnatur/warnów na forum - regulamin, moi drodzy. Nie chcemy być żadną Waszą zmorą, ani udręką, wręcz przeciwnie! Naszym zadaniem jest dbanie o ogólny porządek na forum. Jeśli dostałeś warna/bana - jest nam bardzo przykro, ale mieliśmy konkretny powód. Nie szufladkujemy użytkowników. Każdy jest dla nas bardzo ważny, jednak każdego obowiązuje ta sama znajomość tego samego regulaminu.
Teoria a praktyka to dwie różne rzeczy, drogi panie adminie.
Musisz przyznać, że modzi nie są w 100% uczciwi. Jasne, że się starają, ale nie zawsze wychodzi.
W niektórych sprawach mogliby podchodzić do sprawy bardziej na luzie. Wstawienie konkretnej kary
naprawdę nie zależy od regulaminu. Jak ktoś bardzo się postara to się doszuka w regulaminie takiej
rzeczy, że wstawi warna. A jak ktoś inny się postara to również na podstawie regulaminu udowodni, że
kara się nie należy. Wszystko zależy od intencji. Chodzi mi oczywiście o warny za przewinienia lekkie, bo
wiadomo że jak ktoś zaspamowuje każdy dział linkami do swojej strony, to nie ma obcyndalania się, tylko warn i już.
Cóż, może się czepiam. Na Twoim miejscu, Fray miałbym już mnie serdecznie dość
Cóż, mówi się trudno. Niech chociaż te bany na shoutboxa się wyjaśnią.
Napisano 27 październik 2011 - 08:23
Użytkownik Fray dnia 26 październik 2011 - 19:31 napisał
Ja też proszę o takie info bo nadal nie wiem za co zostałem dwa razy zbanowany.
Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.
Napisano 27 październik 2011 - 09:33
Użytkownik Skimer dnia 26 październik 2011 - 18:57 napisał
"Ludzie postępują racjonalnie dopiero gdy wyczerpią wszystkie inne możliwości"
Qon-teksty i Qon-fabulacje
Tomasz Witkowski - W obronie rozumu - Blog
http://dwagrosze.com/
Napisano 27 październik 2011 - 09:40
Napisano 27 październik 2011 - 09:52
"Ludzie postępują racjonalnie dopiero gdy wyczerpią wszystkie inne możliwości"
Qon-teksty i Qon-fabulacje
Tomasz Witkowski - W obronie rozumu - Blog
http://dwagrosze.com/
Napisano 27 październik 2011 - 10:11
Kasia R.
Napisano 27 październik 2011 - 10:35

Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty