biżuteria
Rozpoczęty przez kika75, 10 paź 2011 00:17
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 10 październik 2011 - 00:17

www.dyrbergkern.pl wasze opinie?
Kasia R.
Napisano 02 listopad 2011 - 20:33
Ogólnie nie są złe, aczkolwiek mi średnio się podoba ta biżuteria, zapewne dlatego, że nie przepadam za taką absolutną klasyką, jeżeli chodzi o biżuterię. Ale okulary, trzeba przyznać, są świetne
Tak czy inaczej, na jakąś podniosłą imprezę, tudzież uroczystość - jak najbardziej się nadają
Napisano 04 listopad 2011 - 14:36

Ja jestem maniakiem biżuterii, jednak też wolę coś bardziej oryginalnego. Urzekł mnie na przykład ten pierścionek: http://www.stilago.p...view&pid=553698 i wydaje mi się, że jest on dosyć uniwersalny, także można go nosić na co dzień, jak i na jakieś bardziej eleganckie imprezy.
Napisano 09 listopad 2011 - 15:11
Użytkownik mustafia dnia 02 listopad 2011 - 20:33 napisał
Ogólnie nie są złe, aczkolwiek mi średnio się podoba ta biżuteria, zapewne dlatego, że nie przepadam za taką absolutną klasyką, jeżeli chodzi o biżuterię.
Dokładnie, nie lubię klasyki, wolę bardziej wyszukaną i oryginalną biżuterię.
Napisano 09 listopad 2011 - 21:39
A mi się podobają. Bardzo fajne
Kasia R.
Napisano 30 styczeń 2012 - 09:31
nie mój klimat ale dla lubiących klasyke jak najbardziej ok
Napisano 08 luty 2012 - 13:36
Witam, właśnie dołączyłam do forum
chciałabym żebyście zerknęły na moją biżuterię i wypowiedziały się co o niej myślicie. Tylko szczerze! www.reczniestworzone.blogspot.com
chciałabym żebyście zerknęły na moją biżuterię i wypowiedziały się co o niej myślicie. Tylko szczerze! www.reczniestworzone.blogspot.com
Napisano 16 luty 2012 - 13:47
Ciekawa biżuteria, ale nie dla mnie. Za dużo złota
Tutaj http://ubieramy24.pl...a/?all_vendors= jest duży wybór kolczyków, bransoletek, naszyjników rożnych stylów
Zajrzyjcie może coś znajdziecie dla siebie
Kasia R.
Napisano 06 kwiecień 2012 - 18:41
Moja opinia jest taka, że adres strony przeokropny i nie do zapamiętania.
Przy okazji polecam sklepy moich znajomych. Zabawki dla dzieci: sklep z zabawkami | Ubrania dla kobiet w ciąży: odzież ciążowa
Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych