Sprzedam prace maturalną
Kasia R.
Napisano 19 styczeń 2012 - 22:00
1.,,Metamorfoza bohatera i jej sens w literaturze
2.Motyw cierpienia w literaturze różnych epok. Omów jego funkcjonowanie na wybranych przykładach literackich.
3.Przywołując i porównując wybrane utwory literackie, omów różne ujęcia motywu miłości.
4."Sposoby przedstawiania II wojny światowej w literaturze i filmie.Zaprezentuj temat, analizując wybrane dzieła".
5.,,Motyw rozstania i jego funkcje w tekście literackim".
6.Motyw antyutopii w literaturze. Omów jego funkcje na podstawie wybranych utworów
7.motyw domu rodzinnego w literaturze.
8.motyw starosci na podstawie wybranych przykladow
9.samotnosc z koniecznosci i samotnosc z wyboru.
10. renesansowa koncepcja swiata
11. walka dobra ze zlem
12. Slady Biblii we wspolczesnej polszczyznie. Omow zagadnienie na podstawie zwiazkow frazeologicznych, przyslow i przenosnych znaczen wyrazow.
13. wady narodowe polakow
Napisano 29 styczeń 2012 - 15:06

pt. 'Skandale i prowokacje literackie. Omów temat odwołując się do biografii wybranych autorów.'
Ja sam dzięki niej zdałem maturę na 90%. Aczkolwiek to wszystko kwestia tego w jaki sposób się ją zaprezentuje, wiec niewykluczone, że dzięki tej prezentacji ktoś rozbije bank i zaliczy maturkę z polaka na 100%
Oczywiscie w skład 'prezentacji' wchodzi:
- pełny konspekt, pełna bibliografia
- 3 wersje prezentacji - różna długość (tak aby można było się zmieścić w czasie).
Dodam, iż jedną z wykorzystanych przeze mnie książek jest pozycja Dana Browna - Kod Leonarda da Vinci
Cena: 40zl
Kontakt: angus_macgyver(at)tlen.pl
Pozdrawiam!
PS. Nie jestem osobą która masowo pisze/sprzedaje prezentacje, jestem posiadaczem jednej, konkretnej i sprawdzonej na sobie pracy.
Napisano 29 styczeń 2012 - 19:49
"Motyw szatana w literaturze, sztuce i filmie. Przedstaw na przykładzie wybranych tekstów kultury"
W tym:
- praca maturalna
- plan ramowy - konspekt
- bibliografia
- obraz użyty w pracy
Cena: 40zł Kontakt: gg 11216397 mail magelb92@gmail.com
Napisano 31 styczeń 2012 - 19:49
Gratis dorzucę drugą wersję prezentacji i materiały pomocnicze.
Kontakt: szary321@op.pl
Kasia R.
Napisano 04 luty 2012 - 19:39
""Miłość i towarzyszące mu cierpienie.Omów zagadnienie,odwołując się do wybranych bohaterów literackich""
razem z planem ramowym i bibliografia + 9 pytania i odpowiedzi jakie mogąbyć zadane w 90 proc przez egzaminatora
moje gg 11199838
Napisano 05 luty 2012 - 16:35
Temat : Rewolucja : Idee a rzeczywistość . Omów problem na przykładzie utworów literackich z różnych epok .
Cały komplet ; bibliografia , kartka z cytatami, praca , plan ramowy .
Praca oceniona na 18 pkt ( na 20 ) tak więc dość dobrze. ( mogę wysłać skan jak ktoś chce )
W cenie podam wszystkie wzkazówki co zrobić aby dobrze zdać .
Jakbyś miał jakieś pytania to odpowiem .
Cena 70 zł
tommy.mat@o2.pl
PS
Moje lektury to Folwark Zwierzęcy , Przedwiośnie , Nie -Boska Komedia .
Praca napisana normalnym językiem . Starałem się nie używać żadnych skomplikowanych , polonistycznych zwrotów aby nikt nie pomyślał że to jakiś korepetytor mi pracę pisał .
Użytkownik tommymat edytował ten post 05 luty 2012 - 16:38
Napisano 08 luty 2012 - 13:34
Do sprzedania mam prace maturalną pt. Kobieta fatalna i jej wcielenia na przestrzeni wieków w literaturze. Omów temat na wybranych przykładach.
W skład pracy wchodzi:
- bibliografia,
- ramowy plan wypowiedzi (konspekt)
- i oczywiście wyżej wymieniona praca
Zdawałam 3 lata temu maturę i dzięki tej pracy otrzymałam 100%. Pisana była przez polonistkę więc nie ma możliwości aby nie zaliczyć jej na 100%
Pracę sprzedaję za 70 zł, kontakt gg 23255955
Pozdrawiam Justyna
Napisano 08 luty 2012 - 16:27
Oceniona na 100%.
Jest napisana łatwym do nauczenia się językiem jednocześnie nie posiada błędów językowych.
W pracy zostały wykorzystane różnorodne utwory przez co prezentacja staje się ciekawa i wartościowa, a także widoczny jest duży wkład w napisanie pracy przez ucznia, co dodatkowo daje Wam możliwość zapunktowania na egzaminie.
Do pracy dorzucam:
-bibliografię,
-ramowy pran prezentacji.
Zainteresowanych proszę o kontakt: gg. 8537240.
Cena to tylko 25 zł!
Napisano 08 luty 2012 - 16:36
Oceniona na 100%.
Jest napisana łatwym do nauczenia się językiem jednocześnie nie posiada błędów językowych.
W pracy zostały wykorzystane różnorodne utwory przez co prezentacja staje się ciekawa i wartościowa, a także widoczny jest duży wkład w napisanie pracy przez ucznia, co dodatkowo daje Wam możliwość zapunktowania na egzaminie.
Do pracy dorzucam:
-bibliografię,
-ramowy plan prezentacji.
Cena to tylko 25 zł!
Witam! Jestem studentką filologii polskiej i mam do sprzedania napisaną przeze mnie, zeszłoroczną pracę maturalną. Temat: „Związek miłości i cierpienia. Porównaj realizację tego motywu w utworach literackich różnych epok”.
Oceniona na 100%.
Do pracy dorzucam:
-bibliografię,
-ramowy plan prezentacji.
Cena to tylko 20 zł!
Napisano 12 luty 2012 - 19:15
Prezentacja + bibliografia + konspekt (ramowy plan).
Praca oceniona na 100%. Przygotowana bardzo solidnie, napisana łatwym do nauczenia się językiem, z drobną pomocą nauczycielki od polskiego.
Cena : 35 zł.
k.rudasek@o2.pl
Napisano 12 luty 2012 - 23:24
1. Patriotyzm w postawach trzech wybranych bohaterów literackich, a twoje zrozumienie miłości ojczyzny.
2. Jezus a X muza. Kreacje Chrystusa w filmach. Omów temat wykorzystując dowolnie wybrane dzieła filmowe.
3. Literackie portrety rodzin na podstawie utworów różnych epok.
4. Sąd nad Polską i sen o Polsce w literaturze różnych epok.
Oferuję również bibliografię i szczegółowy plan wypowiedzi.
Cena: 250zł
Wszystkie wyżej wymienione prace przyczyniły się do tego, że maturzyści zdali z powodzeniem egzamin ustny i byli zadowoleni z efektów mojej pracy.
Zainteresowanych proszę o kontakt. Mój adres e-mail to : thecarmelangel@wp.pl
Mam do sprzedania gotowe prace maturalne. Oto tematy:
1. Patriotyzm w postawach trzech wybranych bohaterów literackich, a twoje zrozumienie miłości ojczyzny.
2. Jezus a X muza. Kreacje Chrystusa w filmach. Omów temat wykorzystując dowolnie wybrane dzieła filmowe.
3. Literackie portrety rodzin na podstawie utworów różnych epok.
4. Sąd nad Polską i sen o Polsce w literaturze różnych epok.
Oferuję również bibliografię i szczegółowy plan wypowiedzi.
Cena: 250zł
Wszystkie wyżej wymienione prace przyczyniły się do tego, że maturzyści zdali z powodzeniem egzamin ustny i byli zadowoleni z efektów mojej pracy.
Zainteresowanych proszę o kontakt. Mój adres e-mail to : thecarmelangel@wp.pl
Napisano 14 luty 2012 - 19:20
temat: ''Dom-odejścia i powroty. Zaprezentuj funkcjonowanie motywu w wybranych utworach literackich.''
praca zawiera:
- bibliografie
- kartkę z cytatami
- konspekt
- tekst prezentacji
cena: jedynie 50zł
Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na podany email:
mysliwiec-f16@gazeta.pl
Napisano 15 luty 2012 - 11:36
Mam do sprzedania gotowe prezentacje maturalne, każda z nich zawiera pełną pracę oraz konspekt. Prace zostały ocenione na 17-20pkt.. Cena gotowej pracy to 45zł-50zł. Mogę także napisać pracę na dowolny temat, cena 60 – 70zł, w zależności od tematu. Kontakt: GG 5994939; tel.: 785735119; email: katarzyna.kasia.misiak@gmail.com (preferowany)
Tematy prac, które już posiadam:
1) Rozważ problem konfliktu młodych ze starymi odwołując się do literatury XIX wieku.
2) „Czarny charakter" w dziejach literackich różnych epok. Na wybranych przykładach omów funkcje bohatera negatywnego.
3) Psychologiczny portret kobiety na przykładzie wybranych utworów literackich.
4) Motyw samotności i jego wpływ na człowieka. Omów na wybranych przykładach.
5)Degradacja człowieka i próby ocalenia człowieczeństwa w systemie totalitarnym. Przedstaw problem na podstawie wybranych utworów literatury polskiej i obcej
6) Porównaj sposoby przedstawienia postaci ojca i jego funkcje w wybranych utworach literackich różnych epok.
7) Wizerunek zła i złych mocy w literaturze polskiej i obcej. Omów sposób ukazania i rolę w kreowaniu świata przedstawionego na wybranych przykładach literatury różnych epok.
8) "Kreacja dzieci w utworach literackich i plastycznych. Omów zagadnienie na dowolnych przykładach z literatury i sztuki."
9) Wędrujący poeta. Motyw artysty – obieżyświata w twórczości wybranych poetów literatury dawnej i współczesnej. Omów problem na wybranych przykładach utworów literackich z różnych epok.
10) Z kogo się śmiejecie! Z samych siebie się śmiejecie. Zanalizuj funkcję komizmu i satyry na przykładach wybranych tekstów.
11) Ukaż motyw prometejski w literaturze różnych epok.
12) Motyw sądu ostatecznego w literaturze i sztuce.
13) Człowieczeństwo w czasach wojny. Omów problem odwołując się do literatury.
14) Trudne pojęcie tolerancji w literaturze. Wyjaśnij na wybranych przykładach literackich.
15) Nieznośny dar wolności? Wyjaśnij na wybranych przykładach z literatury.
16) Bunt jako wyraz aktywnej postawy człowieka wobec rzeczywistości. Uzasadnij tezę przywołując bohaterów buntowników z literatury różnych epok.
17) Lekarz, zawód czy powołanie. Scharakteryzuj wizerunki lekarzy w wybranych dziełach literackich.
18) Dojrzewanie jako motyw literacki różnych epok. Ukaż różne aspekty tego zagadnienia na podstawie wybranych przykładów.
19) Bohater literacki postawiony wobec konieczności wyboru. Zanalizuj postawy wybranych postaci literackich.
20) Literackie wizje młodości, jej doświadczeń i dążeń. Odwołaj się do utworów różnych epok
21) Mity jako tworzywo wzorców i motywów w rożnych dziedzinach sztuki. Przedstaw temat na wybranych przykładach.
22) Portret polskiej rodziny w literaturze. Omów zagadnienia odwołując się do wybranych przykładów.
Napisano 18 luty 2012 - 18:44
Jestem maturzystą z 2011 roku, mam do sprzedania pracę, którą sam od A do Z napisałem. Temat pracy to MOTYWY PATRIOTYCZNE W PIOSENKACH HIP HOPOWYCH. PRZEDSTAW NA WYBRANYCH PRZYKŁADACH. Prezentacja oceniona na 18/20 punktów. Cena 50 zł
Praca zawiera:
Konspekt,
bibliografię,
teksty piosenek, na których oparta jest prezentacja,
spis niezbędnych informacji do przedstawienia pracy.
kontakt: laughnowcrylater@interia.eu
Pozdrawiam!
Napisano 20 luty 2012 - 21:49
Cena za pracę (tekst pracy + konspekt z bibliografią + aneks cytatów) : 40 zł
Zainteresowanych proszę o kontakt: strona_www_ow@poczta.fm
Kasia R.
Napisano 21 luty 2012 - 09:10
Sprzedam niewykorzystaną prezentację maturalną o temacie :
Diabły i Anioły jako upostaciowienie dobra i zła w literaturze wybranych epok. Przedstaw ich wizerunki oraz wpływ na losy bohaterów.
Prezentacja zawiera:
- bibliografia
- plan prezentacji
- prezentacja
- opis problematyki prezentacji
- materiały pomocnicze
- ebooki
- wszystkie fragmenty użyte w bibliografi przedmiotu (więc nic nie trzeba wypożyczać w bibliotece)
- ewentualne pytania jakie może zadać komisja wraz z ich odpowiedziami
Prezentacja jest bardzo solidnie napisana, a dlatego jest niewykorzystana, ponieważ osoba jaka ją zamawiała jej nie odebrała.
kontakt: tindomeril@wp.pl
Tanio prezentacje maturalne
Witam:)
Posiadam wieloletnie doświadczenie w pisaniu prezentacji maturalnych.
Przygotowuję pełną prezentację:
-prezentacja
-bibliografia
-plan ramowy
-materiały pomocnicze
-omówienie problematyki prezentacji ( ponieważ nieukrywajmy, nauczyciele którzy zasiadają w komisjach doskonale wiedzą że większość maturzystów korzysta z tego typu “pomocy" i tak zadają pytania na egzaminie by sprawdzić czy osoba zdająca interesuje się swoim tematem i czy przede wszystkim go rozumie, a jeżeli do tego prezentacja jest rzeczowa doceniają to punktowo)
-przykładowe pytania jakie może zadawać komisja wraz z ich odpowiedziami
Pomogę również w pisaniu prezentacji lub sprawdzeniu napisanej ( nieodpłatnie ).
2 - tygodniowy okres oczekiwania.
Kontakt:
tindomeril@wp.pl
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- prezentacje maturalne forum
- metamorfoza bohatera i jej sens w literaturze bibliografia
- sprzedam prezentację maturalną
- sprzedam prezentacje maturalna
- praca maturalna sprzedam
- prezentacja maturalna sprzedam
- sprzedam prace maturalna
- motyw domu w literaturze polskiej bibliografia
- metamorfoza bohatera i jej sens w literaturze konspekt
- kupię prezentację maturalną
Ostatnie frazy z tematu
- motyw rycerza i rycerskiej walki serio i parodystycznie konspekt
- motyw rycerza i rycerskiej walki serio i parodystycznie
- metamorfoza bohatera i jej sens w literaturze pytania od komisji na maturze
- omow role domu rodzinnego pytania
- motyw domu i rodziny pytania komisiji
- metamorfoza bohatera w literaturze. przedstaw charakter i funkcję motywu, odwołując się do wybranych przykładów. pytania do pracy
- motyw przyjazni w literaturze pytania maturalne
- motyw samotności pytania komisji
- małżeńskie dramaty w wybranych utworach literackich matura ustna pytania
- różne ujęcia motywu sądu ostatecznego w literaturze i sztuce. pytania jakie zadaja
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych