Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Jak cytować selektywnie?
Rozpoczęty przez CzakiSdz, 12 wrz 2011 19:13
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 wrzesień 2011 - 19:13
Nie chciałbym robić tu śmietnika, ale nie znalazłem prostej odpowiedzi jak posługiwać się cytowaniem selektywnym, a to bardzo przydatna funkcja ;P.
Więc - czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak używać cytowania selektywnego?
Więc - czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak używać cytowania selektywnego?
Kasia R.
Napisano 12 wrzesień 2011 - 19:38
Klikasz na przycisk "cytuj" obok postów, które chcesz zacytować, a następnie na: "Dodaj odpowiedź"

Napisano 12 wrzesień 2011 - 19:55
Użytkownik Fray dnia 12 wrzesień 2011 - 19:38 napisał
Klikasz na przycisk "cytuj" obok postów, które chcesz zacytować, a następnie na: "Dodaj odpowiedź"
W porządku, dzięki - ale czy to jedyny sposób? Na innych forach widziałem taką prostą możliwość - działało to w ten sposób - zaznaczasz kursorem tekst i naciskasz przycisk "cytowanie selektywne" gdzieś na dole obok innych ikonek. Prosto, łatwo, wygodnie. Może ja jestem głupi ale tutaj wydaje mi się jest to bardziej zakopane
Użytkownik CzakiSdz edytował ten post 12 wrzesień 2011 - 19:58
Napisano 12 wrzesień 2011 - 20:06
Cytat
Na innych forach widziałem taką prostą możliwość - działało to w ten sposób - zaznaczasz kursorem tekst i naciskasz przycisk "cytowanie selektywne" gdzieś na dole obok innych ikonek
Tutaj tego nie ma.
Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.
Kasia R.
Kasia R.
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Temat jest zamknięty