Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
FNEWS #18
Rozpoczęty przez michalkortas, 03 wrz 2011 09:13
66 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 21 październik 2011 - 19:49
Dobra ktos tam wczesniej powiedział, że potrzebna będzie nowa krew. I w związku z tym chciałbym się zapytać co dokładniej oczekujecie od osoby piszącej, czy są jakieś tematy lub dziedziny które ma się poruszyć, czy dowolny temat?
Nie którzy używają słów, by ukryć własne myśli Volter
Ten, kto się boi, jest niewolnikiem. Seneka
Bo demokracja nie oznacza wolności tylko coś co jest namiastką jej, ponieważ i tak władza robi to co im się podoba. A ludzie nie patrząc na nic i tak wybiorą tych samych szczekaczy.
Najprawdopodobniej najlepszy program partnerski w internecie
Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu i Zarabiaj na swojej stronie
Mój blog: http://alienummundi.wordpress.com/
Ten, kto się boi, jest niewolnikiem. Seneka
Bo demokracja nie oznacza wolności tylko coś co jest namiastką jej, ponieważ i tak władza robi to co im się podoba. A ludzie nie patrząc na nic i tak wybiorą tych samych szczekaczy.
Najprawdopodobniej najlepszy program partnerski w internecie
Otrzymaj bonus do 1000 PLN ze swojego serwisu i Zarabiaj na swojej stronie
Każdy mój post jest tylko moim osobistym strzępkiem odczuć i wrażeń.
Mój blog: http://alienummundi.wordpress.com/
Napisano 22 październik 2011 - 11:47
Tematyka generalnie może być dowolna aczkolwiek fajnie by była żeby nie pokrywała się z tym co już jest.
Np. sport. Było by fajnie gdyby ktoś się tym zajął. Nie ma też przeciwskazań dla jakiegoś kącika webmastera, kogoś kto by pisał o grach komputerowych, czy np osoby, która by kompletowała ciekawe kawały.
@Michal - ja jeszcze dopiszę coś na temat tej rekruatacji, i podeślę w niedzielę wieczorem ok? mam też na skrzynce maila od użytkownika, który napisał recenzję jakiegoś serialu to też podrzucę. Mam nadzieje, że to nie problem?
Np. sport. Było by fajnie gdyby ktoś się tym zajął. Nie ma też przeciwskazań dla jakiegoś kącika webmastera, kogoś kto by pisał o grach komputerowych, czy np osoby, która by kompletowała ciekawe kawały.
@Michal - ja jeszcze dopiszę coś na temat tej rekruatacji, i podeślę w niedzielę wieczorem ok? mam też na skrzynce maila od użytkownika, który napisał recenzję jakiegoś serialu to też podrzucę. Mam nadzieje, że to nie problem?
Użytkownik Bishop986 edytował ten post 22 październik 2011 - 11:49
Napisano 22 październik 2011 - 14:43
Użytkownik Bishop986 dnia 22 październik 2011 - 11:47 napisał
Żaden problem
WEBroad.pl - nowoczesny portal webmastera
Czerwonym kolorem wypowiadam się jako MODERATOR.
Kasia R.
Napisano 28 październik 2011 - 14:54
Wolny wieczór. Zaczynam sklejanie numeru. Jeśli dobrze pójdzie, może jeszcze dziś udostępnię go do pobierania 
Hell yeah
Hell yeah
WEBroad.pl - nowoczesny portal webmastera
Kasia R.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych