Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Nokia e52-czy warto kupić?

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Marcin115188

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 61 postów

Napisano 27 sierpień 2011 - 19:51

Tak jak w temacie , proszę o opinie dotyczące tego telefonu, najlepiej osób mających z nim styczność. Straszenie się napaliłem na niego, ale czytając opinie użytkowników o jego awaryjności mam mieszane odczucia. Może jakieś inne modele najlepiej ze stajni Nokii lub SE. Chodzi mi o to aby była standardowa obudowa(nie rozsuwany) i nie dotykowy. Najlepiej z Wi-Fi. Cena tak gdzieś ~600 zł.Pozdrawiam

Reggae jest radością, rzeczywistość to zły sen ;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Cyr4x

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 361 postów

Napisano 02 październik 2011 - 21:02

Telefon sprawiający solidne wrażenie, piekielnie szybki, wyświetlacz bardzo dobry. Jeżeli szukasz typowego telefonu z klawiaturą numeryczną o sporych możliwościach i wysokiej trwałości, to E52 będzie wyborem w sam raz. Za dużo z tym telefonem nie obcowałem, ale na tyle na ile, mogę go z czystym sumieniem polecić.

#3 Portos+

Guru

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2005 postów

Napisano 08 listopad 2011 - 22:11

Miałem taki 2 lata, kupiłem używany bo wtedy kosztował ponad 1000zł :)

Co mogę powiedzieć? dobry był, bateria faktycznie trzymała długo, nie miesiąc jak podaje producent ale długo.

Fajnie, szynko sie pisze sms, wyświetlacz bardzo dobry.

Wygląd byznesowy :) można poszpanować, prosty ale ma wiele przydatnych funkcji. Nie jest radioPlaystationXboxWalkman super hiper naładowany gadżetami, jest poprostu idealny dla biznesmena. Ale posiada tez pare dodatków. Zdjęcia? jak kazdy inny, to nie lustrzanka.

Ładne proste menu.

Jak na około 100 upadków jak go miałem na beton, czy gdzieś w aucie to dobrze sie sprawował :)
robert gawliński grzesznicy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych