Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Ban na SB - za co ? od kogo ?

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 22 sierpień 2011 - 19:16

Dostałem już drugi raz bana na SB. Nie wiem od kogo oraz za co. Pierwszym razem Fray go po prostu ściągnął ale sama sytuacja jest żenująca. Jeżeli któryś z was (global modów) mnie nie lubi niech to po prostu napisze. Ban za nic ? Wiem, że administrator nie może sprawdzić kto dał mi bana na sb ponieważ jest to tylko plugin. Prosiłbym moda który mnie zbanował o wypowiedzenie się na ten temat tego bana tutaj; w tym temacie.

Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Wloocibor

Słowianin

• SuperMod
  • 6588 postów

Napisano 22 sierpień 2011 - 20:08

Odblokowałem Cię, mam nadzieję, że nic nie przeskrobałeś na tym SB :)
Ja mam prośbę do kolegów modów- jeżeli z jakiś powodów banujecie na SB to dawajcie przy okazji warna i piszcie jaki powód.

Pora na... reklamę:

#3 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 22 sierpień 2011 - 20:16

Wyświetl postUżytkownik Wloocibor dnia 22 sierpień 2011 - 20:08 napisał

Odblokowałem Cię, mam nadzieję, że nic nie przeskrobałeś na tym SB :)
Ja mam prośbę do kolegów modów- jeżeli z jakiś powodów banujecie na SB to dawajcie przy okazji warna i piszcie jaki powód.

Dzięki.

Nadal czekam na post osoby która dała mi bana na sb w którym poda mi powód dla którego zostałem zbanowany.

Użytkownik Gressil edytował ten post 22 sierpień 2011 - 20:17

Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.

#4 Igrys

przeciez wiesz, to ja...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 809 postów

Napisano 23 sierpień 2011 - 19:11

tez dostalem kiedys ostrzezenie, ze na SB zwracalem uwage kiedy ktos spamowal...

(wstawial linki z jakas reklama)

:]

Użytkownik Igrys edytował ten post 23 sierpień 2011 - 19:11

Sygnatura

;)

#5 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 23 sierpień 2011 - 19:25

Tylko, że ja dostałem bana - całkowita blokada SB. Spamerów po prostu ignoruję. Sam nigdy nie spamowałem i nie spamuję w SB. Nikogo nie obrażam etc. więc jestem ciekaw za co te dwa bany dostałem. Któryś z globali leczy kompleksy ?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 kazik

reaktywacja.

• SuperMod
  • 4773 postów

Napisano 23 sierpień 2011 - 21:21

Nie dałem Ci bana, nic do Ciebie nie mam, ale domyślam się ca co go dostałeś. SB to miejsce które odwiedzają najczęściej nowi użytkownicy, swoimi oschłymi, bezpłciowymi wpisami odstraszałeś/zniechęcałeś nowych, więc nie powinno Cię dziwić że któryś Global tudzież Admin dał Ci bana na sb.

Visca el Barça!!!

Dołączona grafika

Jestem Leworęczny i dobrze mi z tym!^^

#7 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 23 sierpień 2011 - 21:42

I to ma być powód bana ? Litości... Zastanówcie się drodzy smodzi po co jest sb? Chcecie czułości kupcie sobie psa albo znajdźcie dziewczynę/chłopaka. W regulaminie nie ma wzmianki na temat tego, że posty muszą być przepełnione miłością a user piszący w sb musi mieć pozytywne nastawienie. Jak na mój gust to były to banyza "bycie sobą". Nadal czekam aż osoba która mnie dwukrotnie zbanowała przyzna się do tego i wyjaśni mi dlaczego to zrobiła. Jeżeli oczywiście ma dość odwagi i nie leczy własnych kompleksów nadużywając władzy.

Użytkownik Gressil edytował ten post 23 sierpień 2011 - 21:43

#8 lotto2012

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 68 postów

Napisano 24 sierpień 2011 - 14:51

Wyświetl postUżytkownik Gressil dnia 23 sierpień 2011 - 21:42 napisał

I to ma być powód bana ? Litości... Zastanówcie się drodzy smodzi po co jest sb? Chcecie czułości kupcie sobie psa albo znajdźcie dziewczynę/chłopaka. W regulaminie nie ma wzmianki na temat tego, że posty muszą być przepełnione miłością a user piszący w sb musi mieć pozytywne nastawienie. Jak na mój gust to były to banyza "bycie sobą". Nadal czekam aż osoba która mnie dwukrotnie zbanowała przyzna się do tego i wyjaśni mi dlaczego to zrobiła. Jeżeli oczywiście ma dość odwagi i nie leczy własnych kompleksów nadużywając władzy.

:/

Wygląda na to,że kary przyznaje się za
"subiektywne wrażenie"
Regulamin nie obowiązuje modów

:/

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#9 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 04 wrzesień 2011 - 17:38

Nadal czekam na PW lub odpowiedź w temacie osoby która mnie dwukrotnie zbanowała bez powodu.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych