Witam,
dziś wieczorem farbowałam włosy ciemny blond szamponetką Delia brąz. Była to moja pierwsza ingerencja w kolor włosów i niestety zakończyła się fiaskiem- szamponetka ściemniła włosy może o 1 ton, ale nadal jest złoty poblask, więc trochę dziwnie to wygląda.
I teraz pytanie: kiedy zejdzie? A kiedy mogę je zafarbować farbą?
Bo chciałabym zafarbować na jakiś brąz. I jakie farby polecacie? (wiem, że Palette są odradzane) Myślałam nad Joanną.
I jeszcze jedno- szampon koloryzujący jest jak farba?
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Farbowanie szamponetką
Rozpoczęty przez Wetamoo, 31 lip 2011 20:11
4 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 18 wrzesień 2011 - 15:30
Nie, to nie to samo a co do zejscia koloru na opakowaniu powinno pisać do ilu zmyć.
Napisano 21 wrzesień 2011 - 15:17
Używam szamponetki Deli, już od jakiegoś czasu - ciemny brąz - włosy naturalne mam brąz niezbyt ciemny. Z doświadczenia mogę Ci powiedzieć, że bardzo szybko schodzi. Na opakowaniu jest to bodajże 4-6 myć. Ja myję włosy co drugi dzień, więc po 1,5tygodnia koloru już praktycznie nie widać.
Na farbach się nie znam, także się nie wypowiem. Szamponetka to moja pierwsza ingerencja w kolor włosów, nie jestem jakoś przekonana, co do farb. Boję się bardzo poniszczonych włosów, odrostów.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Kasia R.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych