Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

* * * * * 1 głosy

Wakacyjne tematy konkursowe

7 odpowiedzi w tym temacie

Ankieta: Przyznanie nagród spamerom (7 użytkowników oddało głos)

Jesteś za czy przeciw?

1. dobry pomysł, jestem za (5 głosów [71.43%])

Procent z głosów: 71.43%

2. co to spam? jestem na nie (2 głosów [28.57%])

Procent z głosów: 28.57%

Głosuj

#1 Spameřski

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów

Napisano 30 lipiec 2011 - 23:42

Od 29.06.2011 w dziale Gry forumowiczów zakładane są tematy konkursowe, które cieszą się dość sporą popularnością jak na to forum. Dlatego uważam, że aby nagrodzić spamerów, ale przede wszystkim (co jest w interesie właściciela forum) zachęcić jak największą ilość osób do wspólnej zabawy, proponuję, aby dla osób, które zajmą pierwsze trzy miejsca pod względem napisanych postów oraz dla osób, które wejdą w skład drużyny zwycięskiej (w przypadku kiedy będzie więcej niż 2 drużyny) przyznać jakieś nagrody. Chodzi o temat, który będzie określony jako rewanż "wojny na spam". Nie muszą to być przecież fajerwerki, po prostu chociażby symboliczna nagroda.

Podaję link do tematu, w którym jest prowadzone podsumowanie wakacyjnego spamowania: http://www.forumowis...ego-spamowania/

Użytkownik Spameřski edytował ten post 30 lipiec 2011 - 23:46

Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 31 lipiec 2011 - 00:40

Zły dział. Temat powinien się znaleźć w dziale: Propozycje, sugestie. To kto by taką "wojnę" zależałoby jedynie od czasu poświęconego na masowe nabijanie postów w danym temacie. Jestem sceptycznie nastawiony do tego pomysłu.

Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.

#3 Sunray

Guru

• HalfMod
  • 3272 postów

Napisano 31 lipiec 2011 - 17:09

Jestem na "nie". Moim zdaniem system nagród pF trochę kuleje i przydałaby się możliwość specjalnego nagradzania pozytywnie aktywnych użytkowników w każdym z działów, nie tylko w Grach forumowiczów.

Użytkownik Sunray edytował ten post 31 lipiec 2011 - 17:10

Dołączona grafika

#4 Fray

Uśmiechnięty socjopata

• Junior admin
  • 3929 postów

Napisano 31 lipiec 2011 - 17:12

Cytat

przydałaby się możliwość specjalnego nagradzania pozytywnie aktywnych użytkowników w każdym z działów, nie tylko w Grach forumowiczów.

Czyż użytkownicy (mowa o tych aktywnych) nie nagradzają siebie samych zdobywając punkty za pisanie postów/tematów, logowania? :)

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

#5 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 31 lipiec 2011 - 19:55

Mi się nie podoba to, że muszę się codziennie wylogowywać i potem logować ponownie żeby dostać pkt. Wcześniej cały czas "jechałem" na jednej sesji. Zastanówcie się czy nie opłacałoby się tego zmienić. Kolejna sprawa to dodanie "białych znaków do postów" nie będę pokazywał palcem bo nie w tym rzecz ale dodawanie postów z czcionką w kolorze tła sprawia, że są one (znaki/litery) niewidoczne. W takim wypadku można praktycznie za każdy post nawet mający mniej niż 250 znaków dostać punkty. Ktoś kto używa cały czas jednej templatki tego nie zobaczy.

Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 Spameřski

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów

Napisano 31 lipiec 2011 - 20:03

W przypadku spamerów nie chodzi nawet o tyle co pF, ale nawet o symboliczną rangę "Spamer wakacji".
Ktoś, kto udziela się w Grach forumowiczów, raczej robi to nie dla pF czy nawet ilości postów [pF nie dostajemy za posty, bo posty się nie naliczają (poza głównym licznikiem)]. Myślę, że warto to docenić.

Użytkownik Spameřski edytował ten post 31 lipiec 2011 - 20:05

Dołączona grafika

#7 Igrys

przeciez wiesz, to ja...

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 809 postów

Napisano 02 sierpień 2011 - 15:25

jestem na tak, ale sadze ze post powinien byc formie choc nawet krotkiego (3, 4 wyrazy)

zdania z emotka, bo wstawianie kropek na dluzsza mete nic nie wnosi i jest poprostu nudne.

:D

Użytkownik Igrys edytował ten post 02 sierpień 2011 - 15:25

Sygnatura

;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#8 Spameřski

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 178 postów

Napisano 12 sierpień 2011 - 20:58

Jak widać, brak zainteresowania ze strony administracji forum, a już za niedługo koniec drugiej edycji wojny na spam, zatem temat do zamknięcia.

Dołączona grafika

Najpopularniejsze frazy z tematu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych