Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Myszka do gier

29 odpowiedzi w tym temacie

#1 mietek_1990

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 29 lipiec 2011 - 15:33

Razer znów zrewolucjonizował gaming ;D

Dwa czujniki w jednej myszce - laser i optyk.

Z tego co widzę, jest już w Polsce http://www.razershop...mamba-2012.html

Czy warto kupić nową mambę? Czy ktoś z Was jej używał?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 29 lipiec 2011 - 18:22

Sprzęt mają pierwszoligowy ale te ceny... ehh.

Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.

#3 Dragon85

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 120 postów

Napisano 05 sierpień 2011 - 08:50

Zgadzam się nowa myszka jest ekstra! Kusi, ale ceny są odstraszające :( przeciętnego gracza nie stać na rarytas w postaci takiej myszki. Dlatego wielu z nas szuka tańszych zamienników, które będą oferowały podobną jakość za o wiele niższą cenę. Ja mam od dłuższego czasu Dominatora, a Wy?

#4 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 05 sierpień 2011 - 17:34

Klikam z X7

Dołączona grafika

Kłótnia w internecie jest jak udział w paraolimpiadzie. Nawet jeśli wygrasz – i tak jesteś upośledzony.

#5 mietek_1990

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 6 postów

Napisano 08 sierpień 2011 - 14:03

A np. http://www.gaminglan...us-6000dpi.html

Jest tansza :) A słyszałem, ze Roccat robi bardzo dobry sprzęt, obok Razera.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 5476

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 40 postów

Napisano 09 sierpień 2011 - 23:31

Ja posiadam X-766FS z wbudowaną klimatyzacją i jestem bardzo zadowolony. A wcale nie taka droga :)

#7 niedozwolony_nick

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 102 postów

Napisano 10 sierpień 2011 - 10:01

No niezle, niezle wyglada i wszystko fajnie ale czy nie lepiej zainwestowac po prostu w dobrego pada? Pad podłączony do PC też działa o niebo lepiej i lepiej się obsługuje go niz zwykłą myszkę. Ja przynajmniej zdecydowanie preferuję i raczej nie kupiłabym zadnej 'myszki do gier'.

#8 Chrupek(J)

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 30 postów

Napisano 10 sierpień 2011 - 17:50

Wyświetl postUżytkownik Gressil dnia 05 sierpień 2011 - 17:34 napisał

Klikam z X7

Dołączona grafika
Klikam z tego samego :)

Wyświetl postUżytkownik niedozwolony_nick dnia 10 sierpień 2011 - 10:01 napisał

No niezle, niezle wyglada i wszystko fajnie ale czy nie lepiej zainwestowac po prostu w dobrego pada? Pad podłączony do PC też działa o niebo lepiej i lepiej się obsługuje go niz zwykłą myszkę. Ja przynajmniej zdecydowanie preferuję i raczej nie kupiłabym zadnej 'myszki do gier'.

Nie wyobrażam sobie np. gry w CSa padem :P

Użytkownik Chrupek(J) edytował ten post 10 sierpień 2011 - 17:51

Dołączona grafika

#9 egzix

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 541 postów

Napisano 26 sierpień 2011 - 21:19

o tak żeby czerpać pełną satysfakcję z zabawy trzeba mieć dobrą myszkę dobry PC i przede wszystkim dobry monitor LED.

#10 Hurt24h

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 13 postów

Napisano 03 wrzesień 2011 - 14:22

LED to może nie,ale ważne aby był w Hd- wtedy jest fajny efekt. Do tego obowiązkowo dobry PC no i sama myszka.. Tutaj rządzi Razer,widziałem ostatnio kilka fajnych modeli.

#11 Exent^^

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 213 postów

Napisano 03 wrzesień 2011 - 14:33

X-766FS również posiadam i jest wspaniała :)
<<Jest Ryzyko Jest Zabawa>>
gg: 9222193

Poszukuje HONDY CBR F2, F3... CHCESZ SPRZEDAC NAPISZ MOŻE SIE DOGADAMY

#12 qarolka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 74 postów

Napisano 08 wrzesień 2011 - 10:47

mnie sie wydaje, że taka będzie ok
http://magicznaplane...d=0&prod=114068 , jest z dobrej firmy, myślę, że się nada, po za tym dobrze i wygodnie leży w dłoni , no i jest bezprzewodowa, myślę, że sie nada

Użytkownik qarolka edytował ten post 08 wrzesień 2011 - 10:48

#13 Carlos83

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 116 postów

Napisano 15 wrzesień 2011 - 15:13

Kupowanie myszki komputerowej przez internet to dosyc ryzykowna sprawa, bo nie mozna sprzwdzic uchwytu i wygody za pomoca zdjec. Kluczowym elementem jest takze jakosc podkladki.

#14 Luphis

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1374 postów

Napisano 18 grudzień 2011 - 01:48

Mam pytanie, czy ktoś miał okazję dotknąć/przetestować http://www.microsoft...ls.aspx?pid=137 , bo myślę nad prezentem na gwiazdkę, a zastanawia mnie jak sprawdza się dotykowa mysz

#15 PiotrPK

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 14 postów

Napisano 22 grudzień 2011 - 23:46

Ja mam taką mysz - Microsoft Touch Mouse od jakiegoś miesiąca - jak dla mnie super, idealnie dopasowuje się do dłoni (choć mam małe dłonie), jest szybka, dokładna i to dotykowe sterowanie - nie powiem, na początku musiałem się przyzwyczaić ale jak już ktoś to zrobi (mi zajęło 2-3 dni) to doceni tą mysz. W grach też się sprawdzam - przetestowałem ją w nowym Battlefield-ie 3. Polecam, ja nie żałuje 240 zł na nią.

#16 Gressil

moje chore ego

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 3241 postów

Napisano 24 grudzień 2011 - 14:08

Ja z kolei w niedalekiej przyszłości planuję zakup http://cyborggaming.com/prod/rat7.htm mysz trochę rewolucyjna. Miał ktoś z nią styczność ?

#17 Dekadentyzm21

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 206 postów

Napisano 06 styczeń 2012 - 07:09

Według mnie to żadna reowlucja a ewolucja. Ja chodz nie gram już na pc mam madcatz R.A.T. Wygląda kosmiczne i do tego podwojny czujnik o wyoskiej rozdzielczości. Wkleijbym zdjęcie ale nie wiem jak.

Użytkownik Dekadentyzm21 edytował ten post 06 styczeń 2012 - 08:37

autovidol dobry jest ,pij go stary nie bój się ,ch.. ,że nie ma alkoholu napij sie autovidolu

#18 dzejkob89

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 10 styczeń 2012 - 11:41

Wyświetl postUżytkownik Dekadentyzm21 dnia 06 styczeń 2012 - 07:09 napisał

Według mnie to żadna reowlucja a ewolucja. Ja chodz nie gram już na pc mam madcatz R.A.T. Wygląda kosmiczne i do tego podwojny czujnik o wyoskiej rozdzielczości. Wkleijbym zdjęcie ale nie wiem jak.

Nie chcę mi się wierzyć, że wygodnie się nią gra. Obserwowałem ją jakiś czas i zastanawiałem się nad Nią ale jakoś przeraża mnie wygoda a co za tym idzie precyzja. Ja gram na starej x7 i nie narzekam, trochę DPI mi brakuje ale przyzwyczajenie robi swoje.
Dołączona grafika

#19 Dekadentyzm21

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 206 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 16:20

Wierz mi ta samo podchodziłem jak ty do tej myszki. Wyglada na pierwszu rzut oka jakby miała zadać dłonią niewyobrażalne tortury ale w preaktyce jest wprosrt przeciwnie. Do tego chyba żadna z dostęp[nych gryzoni nie może zaoferować takiego stopnia personalizacji.
autovidol dobry jest ,pij go stary nie bój się ,ch.. ,że nie ma alkoholu napij sie autovidolu

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#20 mr_x

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 28 postów

Napisano 11 styczeń 2012 - 16:43

Żeby mieć naprawdę dobrą myszkę do gier trzeba w nią zainwestowac parę set złotych.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych