Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Bus na koncert SIMPLE PLAN do Warszawy na 1 września 2011

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 yoyoyo

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 25 lipiec 2011 - 21:02

Mam propozycję wspólnego dojazdu na koncert 1.września do Warszawy z okolic Tarnów/Brzesko/Bochnia/Kraków (ewentualnie oczywiście z innych miejscowości, ale raczej musielibyście dojechać do któregoś z tych miast, bo objazdówki po całej małopolsce raczej nie będziemy robić.. myślę, że z tym nie ma problemu, bo przecież jeżdżą busy).

Potrzebne jest ok. 15-20 osób (dokładnie nie wiem ile jest miejsc w busie), ale jak najwięcej, żeby koszty się rozłożyły. Busa spokojnie zorganizuję, bo akurat przewoźnika w miarę znam.

Propozycja jest o tyle korzystna, że rodzice niepokojący się o nas nie będą musieli się martwić, że gdzieś po dworcach się włóczymy ^^.

Głównie kieruję to do osób, które skończyły 18 lat, bo wolałabym nie brać odpowiedzialności za osoby niepełnoletnie (ale to można jeszcze w sumie omówić). ;)

Jeżeli jest ktoś chętny, to proszę, piszcie. Świetnie byłoby wspólnie pojechać i po koncercie od razu mieć transport. Mówcie znajomym, bo musimy uzbierać te kilkanaście osób! :ok:

Ewentualnie pytajcie!

Magda. ;) ;) ;)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 marta128

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów