Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Dieta cud-stosoał ją ktoś?Działa?
Rozpoczęty przez Ninkaa, 22 lip 2011 20:28
28 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 listopad 2011 - 17:30
hej dziewczyny, troche jeszcze o Cambridge poczytałam, popytałam i dowiedziałam sie tego i owego. Bałam sie troche, bo słyszałam że na tej diecie jest ograniczenie do 400 (!!!) kcal... ale ok, cześć prawdy w tym jest, jednak reszta to plota jak to zwykle bywa
ograniczenie do 400 kcal owszem, zdarza sie, ale tylko w pierwszym etapie diety i to pod ścisła kontrolą lekarza - i tylko w przypadkach dużej otyłości (np. koniecznosc utraty wagi przed operacja itp.). Co do "normalnej" nadwagi, to raczej nie jest to tak restrykcyjna obniżka
najczesciej miedzy 810kcal a 1500kcal. Wiec już całkiem sensownie i nie tak tragiczne
Kasia R.
Napisano 31 grudzień 2011 - 18:46
Kasia R.
Napisano 09 styczeń 2012 - 11:22
wygląda to wszystko bardzo ciekawie
ale mi najbardziej podobają się prawdziwe historie osób, które schudły na tej diecie, dla wielu z nich to rzeczywiście była ostatnia szansa
Napisano 20 marzec 2012 - 20:55
Dieta Cambridge teraz naprawdę święci triumfy. wiele osób chwali i widać naprawdę duże efekty. Co prawda aby ją rozpocząć trzeba chyba udać się do punktu konsultacyjnego w Warszawie lub w Katowicach dobrze kojarzę? tam tylko można nabyć produkty do diety.
Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych