Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Podpórka pod książkę - co sądzicie?

8 odpowiedzi w tym temacie

#1 dobry

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 19 lipiec 2011 - 07:33

Znalazłem w jednym sklepie internetowym ciekawy gadżet. Jako że sporo czytam, taka podpórka pod książkę mogłaby mi znacznie ułatwić życie, jednak trochę krucho u mnie ostatnio z gotówką i wciąż się zastanawiam... Jak myślicie, warto? Może w końcu przestałbym się wkurzać, że muszę bez przerwy trzymać książkę, bo cały czas mi się zamyka. Do tej pory po przeczytaniu kilkudziesięciu stron łamałem grzbiet (książki, nie swój :D), a trochę szkoda tak niszczyć okładkę...

Link: http://www.godstoys....ca-3093b5d103c1
Co o niej myślicie?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Luko221

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 18 postów

Napisano 19 lipiec 2011 - 14:55

Wygląda ciekawie, ale czy warte ceny, no nie wiem. Zależy gdzie i jak czytasz ? Jeżli przeważa pozycja siedząca przed biurkiem to może i by się opłacało. Ale w sumie, po coś są pieniądze, żeby inwestować w lepsze i wygodniejsze życie. :)

#3 sharah

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 115 postów

Napisano 21 lipiec 2011 - 11:50

Ja miałam taka podpórkę i powiem CI u mnie wyglądało to tak: przez pierwszy tydzień łoł super gadżet, ale potem i tak wróciłam do starego sposobu. To zależy od Ciebie, sam zdecyduj czy jest Ci to potrzebne :)
"What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?"

#4 alcor

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 327 postów

Napisano 21 lipiec 2011 - 12:31

Nie warto kupować.Najlepiej jest czytać zwyczajnie na kolanie.Zawsze można zmienić położenie.Nikt nie wytrzyma wpatrywania sie w jeden punkt przez dłuższy czas.Cyba,że czyta dziesięć minut dziennie.
alter ego

#5 dobry

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 22 lipiec 2011 - 07:53

Wyświetl postUżytkownik sharah dnia 21 lipiec 2011 - 11:50 napisał

Ja miałam taka podpórkę i powiem CI u mnie wyglądało to tak: przez pierwszy tydzień łoł super gadżet, ale potem i tak wróciłam do starego sposobu. To zależy od Ciebie, sam zdecyduj czy jest Ci to potrzebne :)
Ale czemu wróciłaś? Z przyzwyczajenia, czy tak po prostu było Twoim zdaniem wygodniej?
Jak wygląda czytanie w takiej podpórce? Czy nie ma problemu z przewracaniem stron itp?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 sharah

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 115 postów

Napisano 23 lipiec 2011 - 22:47

Wiesz to zależy od podpórki, ja miałam taka z takimi klipsami, zeby sie nie zamykala strona w ksiazce. (więc aby przewrócić strone trzeba było je odpinać no ale czy to jakiś problem?:)Czemu wróciłam, wydaje mi się, że przez to, że czytając w podpórce trzeba siedziec np przy biurku. Trzymać to na czyms twardym. A ja najczęściej czytam leżąc albo siedzac w jakimś fotelu. :)
Are you proud?"

#7 dobry

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 24 lipiec 2011 - 07:34

Aha, rozumiem. :)
W takim razie chyba z niej zrezygnuję, bo faktycznie też czytam raczej na kanapie czy fotelu niż przy biurku. A wyszperałem tam parę innych fajnych rzeczy, więc jak będę zamawiał, to bez podpórki jednak. Dzięki za opinie! :)

#8 sharah

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 115 postów

Napisano 24 lipiec 2011 - 11:35

To powodzenia:) i Pozdrawiam!
Are you proud?"

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#9 iak

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 4 postów

Napisano 16 styczeń 2012 - 23:16

Polecam podstawkę pod książkę na www.ivi.com.pl - niesamowita wygoda podczas czytania!

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych