Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Najlepszy tel do 500zł jaki?

9 odpowiedzi w tym temacie

#1 pager12

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 17 lipiec 2011 - 13:55

Jaki jest najlepszy tel, który można obecnie kupić do 500zł max?

Użytkownik pager12 edytował ten post 17 lipiec 2011 - 14:01

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 skalpel1992

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 805 postów

Napisano 17 lipiec 2011 - 21:18

Nowy/używany?

#3 pager12

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 18 lipiec 2011 - 08:43

Jak by był nowy to by było dobrze, używany też ujdzie w tłoku ;d
ale musi mieć gwarancje na wszelki wypadek ;D

#4 skalpel1992

Wymiatacz

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 805 postów

Napisano 18 lipiec 2011 - 19:11

Jeśli nowy i nie dotykowy to nokia e5.

#5 Karcelka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 68 postów

Napisano 21 lipiec 2011 - 17:29

Ale jakie masz wymagania odnośnie telefonu?

ja moge polecić do 500 zł Lg Gt540, ma on wifi i androida, co ułatwia bardzo nam korzystanie z telefonu. GT540 ma ładny design duży 3 cale dotykowy ekran, aparat 3mpix robiący bardzo dobre zdjecia.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 a3z4

Aczteri

• Redaktor
  • PipPipPipPip
  • 1129 postów

Napisano 21 lipiec 2011 - 20:02

Do 500zł powinieneś znaleźć ZTE Blade (Orange San Fracisco). W tej cenie dyskwalifikuje rywali już na starcie. Ekran 3,5 cala (do tego w rozdzielczości 480x800) OLed, Android 2.2, procesor 600Mhz Qualcomm. Jedynie lekko tandetne wykonanie.
Dołączona grafika
       Subnij, przytul, polub.

Dołączona grafika

#7 pager12

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 24 lipiec 2011 - 11:31

Najważniejsze dla mnie jest to by miał wifi :D by się nie "ciął" (chodził płynnie) zaczynaja mi sie podobać dotykowe (zawsze mialem klasyczne tel. maly ekran i klawiatura nigdy dotyka) Dotykowe maja duże ekrany to co mi się podoba, czy będzie mieć klawiature qwerty to mi jest chyba obojętnie :D

"Lg Gt540"- jak słyszałem każdy miał dobrą opinie o nim lecz gdy przyszło co do czego to okazywał się marny nie wiem tak słyszałem, wyświetlacz jest oporowy a ludzie mają o nim tak samo zła opinie.

Wiem może za taką cene nie kupie bardzo dobrego tel. ale szukam czegoś co jest na swój sposób dobre :D

Takie pytanie czym się różni HTC wildfire od Wildfire S? jest w nich jakaś różnica? (teraz każdy kupuje Wildfire S a jak patrze co jakiś czas cena nawet szybko schodzi :D kolega go ma a jak sie nim bawilem to było to czego bym chciał :D)

ZTE Blade-hmmmmm nic nie wiem o tej marce i tym tel,

Nie chciałbym nigdy Noki nie lubie ich, nie mogę się do nich przyzwyczaić i nie ogarniam ich kompletnie można nimi wyłacznie porzucać ale tylko starymi modelami bo nowe też już się rozlatuja ;/ :D

Użytkownik pager12 edytował ten post 24 lipiec 2011 - 11:50

#8 Dambis

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 71 postów

Napisano 26 lipiec 2011 - 14:20

Ja mam nokie 6700 i jest super a jedyna wada jaka ma to brak wifi i to ze jak jest ciepło tzn gorąco to się b. nagrzewa bo metalowy. Ale jest to i zaleta bo jest metalowy i nie trzeszczy nie skrzypi no i nadaje się do rzucania bo się nie rozwala... :P lekko przycinają mu się smsy powyżej 1000 wysłanych a poza tym chodzi jak miodek do brzuszka ;)

#9 bladeer

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 188 postów

Napisano 27 lipiec 2011 - 23:14

bierz fona z androidem.. nie pozalujesz ;)
ps.. ktos u gory napisal ze zte blade ma 3.5 calowy wyswietlacz.. blad.. ma 3.2 ;p
Niewiedza jest błogosławieństwem

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#10 Cyr4x

Wyjadacz

• Użytkownicy
  • PipPipPip
  • 361 postów

Napisano 02 październik 2011 - 21:57

Bzdura! ZTE Blade ma wyświetlacz 3.5''! Nowy nie jest jeszcze do dostania w tej cenie, ale niewiele drożej. Wyświetlacz jak na tą półkę jest świetny, ale specyfikacją telefon nie grzeszy. W tej samej cenie można dostać Samsunga Galaxy Gio z procesorem 800 MHz, a jaką to robi różnice - kto używał, ten wie.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych