Użytkownik pager12 edytował ten post 17 lipiec 2011 - 14:01
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Najlepszy tel do 500zł jaki?
Rozpoczęty przez pager12, 17 lip 2011 13:55
9 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 17 lipiec 2011 - 13:55
Jaki jest najlepszy tel, który można obecnie kupić do 500zł max?
Kasia R.
Napisano 17 lipiec 2011 - 21:18
Nowy/używany?
Napisano 18 lipiec 2011 - 08:43
Jak by był nowy to by było dobrze, używany też ujdzie w tłoku ;d
ale musi mieć gwarancje na wszelki wypadek ;D
ale musi mieć gwarancje na wszelki wypadek ;D
Napisano 18 lipiec 2011 - 19:11
Jeśli nowy i nie dotykowy to nokia e5.
Napisano 21 lipiec 2011 - 17:29
Ale jakie masz wymagania odnośnie telefonu?
ja moge polecić do 500 zł Lg Gt540, ma on wifi i androida, co ułatwia bardzo nam korzystanie z telefonu. GT540 ma ładny design duży 3 cale dotykowy ekran, aparat 3mpix robiący bardzo dobre zdjecia.
ja moge polecić do 500 zł Lg Gt540, ma on wifi i androida, co ułatwia bardzo nam korzystanie z telefonu. GT540 ma ładny design duży 3 cale dotykowy ekran, aparat 3mpix robiący bardzo dobre zdjecia.
Kasia R.
Napisano 24 lipiec 2011 - 11:31
Najważniejsze dla mnie jest to by miał wifi
by się nie "ciął" (chodził płynnie) zaczynaja mi sie podobać dotykowe (zawsze mialem klasyczne tel. maly ekran i klawiatura nigdy dotyka) Dotykowe maja duże ekrany to co mi się podoba, czy będzie mieć klawiature qwerty to mi jest chyba obojętnie 
"Lg Gt540"- jak słyszałem każdy miał dobrą opinie o nim lecz gdy przyszło co do czego to okazywał się marny nie wiem tak słyszałem, wyświetlacz jest oporowy a ludzie mają o nim tak samo zła opinie.
Wiem może za taką cene nie kupie bardzo dobrego tel. ale szukam czegoś co jest na swój sposób dobre
Takie pytanie czym się różni HTC wildfire od Wildfire S? jest w nich jakaś różnica? (teraz każdy kupuje Wildfire S a jak patrze co jakiś czas cena nawet szybko schodzi
kolega go ma a jak sie nim bawilem to było to czego bym chciał
)
ZTE Blade-hmmmmm nic nie wiem o tej marce i tym tel,
Nie chciałbym nigdy Noki nie lubie ich, nie mogę się do nich przyzwyczaić i nie ogarniam ich kompletnie można nimi wyłacznie porzucać ale tylko starymi modelami bo nowe też już się rozlatuja ;/
"Lg Gt540"- jak słyszałem każdy miał dobrą opinie o nim lecz gdy przyszło co do czego to okazywał się marny nie wiem tak słyszałem, wyświetlacz jest oporowy a ludzie mają o nim tak samo zła opinie.
Wiem może za taką cene nie kupie bardzo dobrego tel. ale szukam czegoś co jest na swój sposób dobre
Takie pytanie czym się różni HTC wildfire od Wildfire S? jest w nich jakaś różnica? (teraz każdy kupuje Wildfire S a jak patrze co jakiś czas cena nawet szybko schodzi
ZTE Blade-hmmmmm nic nie wiem o tej marce i tym tel,
Nie chciałbym nigdy Noki nie lubie ich, nie mogę się do nich przyzwyczaić i nie ogarniam ich kompletnie można nimi wyłacznie porzucać ale tylko starymi modelami bo nowe też już się rozlatuja ;/
Użytkownik pager12 edytował ten post 24 lipiec 2011 - 11:50
Napisano 26 lipiec 2011 - 14:20
Ja mam nokie 6700 i jest super a jedyna wada jaka ma to brak wifi i to ze jak jest ciepło tzn gorąco to się b. nagrzewa bo metalowy. Ale jest to i zaleta bo jest metalowy i nie trzeszczy nie skrzypi no i nadaje się do rzucania bo się nie rozwala...
lekko przycinają mu się smsy powyżej 1000 wysłanych a poza tym chodzi jak miodek do brzuszka
Napisano 27 lipiec 2011 - 23:14
bierz fona z androidem.. nie pozalujesz 
ps.. ktos u gory napisal ze zte blade ma 3.5 calowy wyswietlacz.. blad.. ma 3.2 ;p
ps.. ktos u gory napisal ze zte blade ma 3.5 calowy wyswietlacz.. blad.. ma 3.2 ;p
Niewiedza jest błogosławieństwem
Napisano 02 październik 2011 - 21:57
Bzdura! ZTE Blade ma wyświetlacz 3.5''! Nowy nie jest jeszcze do dostania w tej cenie, ale niewiele drożej. Wyświetlacz jak na tą półkę jest świetny, ale specyfikacją telefon nie grzeszy. W tej samej cenie można dostać Samsunga Galaxy Gio z procesorem 800 MHz, a jaką to robi różnice - kto używał, ten wie.
Ostatnie frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych