Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Najlepszy Program Do Ściągania Muzyki ?
Rozpoczęty przez cartman24, 11 wrz 2006 14:44
48 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 11 wrzesień 2006 - 14:44
Jaki program polecacie do ściągania muzyki z sieci ? Dotychczas używałem Bear Share ale od 2 tyg wogóle mi się nie chce połączyć więc musze z niego zrezygnować. Ale był to program w którym ściągałem muzyke jaką tylko chciałem dosłownie. Dodam, że mam radiówke, a niektóre programy nie działają na łączu radiowym. Jaki najlepiej zaisnalować ?
Kasia R.
Kasia R.
Napisano 11 wrzesień 2006 - 18:49
Ja do ściągania wszystkiego używam osiołka ale niektórzy mają z tym problemy więc to raczej odpada...
Jeśli Bearshare z dnia na dzień przestał się łączyc to spróbuj skontaktowac się ze swoim dostawcą internetu - może poprostu port BS'a został zablokowany i dlatego nie chce się połączyc (ja tak mam niestety)
A jeśli nie Bearshare to coś innego co poddzi pod Gnutellę - LimeWire albo Kazaa
Chociaż Kazaa ma pełno wirusów i spyware więc raczej LW będzie najlepsze...
(Oczywiście mówię o ściąganiu pojedynczych piosenek -
całe albumy to albo osiołkiem albo jakimś torrentowym klientem)
Jeśli Bearshare z dnia na dzień przestał się łączyc to spróbuj skontaktowac się ze swoim dostawcą internetu - może poprostu port BS'a został zablokowany i dlatego nie chce się połączyc (ja tak mam niestety)
A jeśli nie Bearshare to coś innego co poddzi pod Gnutellę - LimeWire albo Kazaa
Chociaż Kazaa ma pełno wirusów i spyware więc raczej LW będzie najlepsze...
(Oczywiście mówię o ściąganiu pojedynczych piosenek -
całe albumy to albo osiołkiem albo jakimś torrentowym klientem)
Napisano 15 wrzesień 2006 - 18:31
a ja stoje murem za Emule
przeszedlem przez naprawde wiele programów, Azeru, BitComet, Edonkey, Kazaa, DC++, i pewnie by sie jeszcze znalazło kilka
ale zawsze wracałem wkoncu do Emule
mam wew IP, a łącze 128, i jakoś na Emule daje rade i jestem zadowolony
co prawda najszybciej to misciagał Bear bo w nocke mi sciagnął 700MB'owy film, aż sie zdziwiłem, no ale pojawił sie problem z hostami i koniec
tak więc ja polecam Emule,
ogromna ilość plików, bardzo żadko zdarzają sie fake'i,prostota wyszukiwania, łatwy intuicyjny interfejs
a i prędkości ładne wyciąga jeśli się przysiądzie i z nim "pogada"
przeszedlem przez naprawde wiele programów, Azeru, BitComet, Edonkey, Kazaa, DC++, i pewnie by sie jeszcze znalazło kilka
ale zawsze wracałem wkoncu do Emule
mam wew IP, a łącze 128, i jakoś na Emule daje rade i jestem zadowolony
co prawda najszybciej to misciagał Bear bo w nocke mi sciagnął 700MB'owy film, aż sie zdziwiłem, no ale pojawił sie problem z hostami i koniec
tak więc ja polecam Emule,
ogromna ilość plików, bardzo żadko zdarzają sie fake'i,prostota wyszukiwania, łatwy intuicyjny interfejs
a i prędkości ładne wyciąga jeśli się przysiądzie i z nim "pogada"
"Tylko jedną rzecz zapamiętaj nader dobrze
kiedy widzisz czarne słońce, znak faraon zsyła klątwe"
kiedy widzisz czarne słońce, znak faraon zsyła klątwe"
Napisano 24 wrzesień 2006 - 18:17
Bear Share już mi działa...jednak admin zablokował nam porty bo się dużo ludzi w sieci pluło o to że im się muli net...się nie dziwie jak z 50 osób naraz coś ściągało. Ciekawe kiedy teraz nas wszystkich poblokuje- czyt. porty
Napisano 17 maj 2008 - 16:32
Ściąganie muzyki przez p2p to moim zdaniem kompletna strata czasu.
Tym, którzy są zainteresowani tym tematem, proponuję takie rozwiązanie:
1. Wejdź do serwisu: http://www.wrzuta.pl w którym znajdziesz masę plików w formacie mp3....
2. Wyszukaj wykonawcę i wejdź na http://www.podobne.pl/streemowrzuta/ i wklej podany link.
3. Serwis sprawdzi, czy podany przez Ciebie adres jest poprawny. Jeżeli tak to na ekranie pojawi się link "POBIERZ PLIK".
4. Klikasz na wymieniony link i pobierasz. Jak wszyscy zapewne wiecie pobieranie przez przeglądarkę jest znacznie szybsze z tego względu, że przy takiej wymianie pakietowej dane są przesyłane tylko między serwerem a Tobą, a nie między użytkownikiem, serwerem i dopiero do Ciebie.
Ewentualnie szybszym sposobem jest otwarcie strony serwisu http://mp3.teledyski.info i wpisanie nazwy wykonawcy i tytułu piosenki, następnie wystarczy kliknąć na link i ściągnąć utwór na dysk.
Pozdrawiam.
Tym, którzy są zainteresowani tym tematem, proponuję takie rozwiązanie:
1. Wejdź do serwisu: http://www.wrzuta.pl w którym znajdziesz masę plików w formacie mp3....
2. Wyszukaj wykonawcę i wejdź na http://www.podobne.pl/streemowrzuta/ i wklej podany link.
3. Serwis sprawdzi, czy podany przez Ciebie adres jest poprawny. Jeżeli tak to na ekranie pojawi się link "POBIERZ PLIK".
4. Klikasz na wymieniony link i pobierasz. Jak wszyscy zapewne wiecie pobieranie przez przeglądarkę jest znacznie szybsze z tego względu, że przy takiej wymianie pakietowej dane są przesyłane tylko między serwerem a Tobą, a nie między użytkownikiem, serwerem i dopiero do Ciebie.
Ewentualnie szybszym sposobem jest otwarcie strony serwisu http://mp3.teledyski.info i wpisanie nazwy wykonawcy i tytułu piosenki, następnie wystarczy kliknąć na link i ściągnąć utwór na dysk.
Pozdrawiam.
"~ Kiedy dyplomata mówi "tak" oznacza to "może", kiedy mówi "może" ma na myśli "nie", kiedy mówi "nie", nie jest dyplomatą. ~"

Foto Onet.pl Nasza-Klasa YouTube PL Sciąga.pl Fotka.pl Focus.pl Last.fm

Foto Onet.pl Nasza-Klasa YouTube PL Sciąga.pl Fotka.pl Focus.pl Last.fm

Napisano 21 maj 2008 - 10:25
a może po prostu spróbuj http://www.moople.pl/index.php
albo wchodzisz na www.wrzuta.pl znajdujesz piosenkę i kopiujesz link na www.zrzuta.eu
albo wchodzisz na www.wrzuta.pl znajdujesz piosenkę i kopiujesz link na www.zrzuta.eu
Użytkownik Charnel edytował ten post 21 maj 2008 - 10:25

Mam tak samo jak Ty miasto moje a tam ludzi swych
Sprawy swoje swój projekt tu stoję mało kolorowe sny
Napisano 23 maj 2008 - 08:16
Wrzuta.pl, zawsze działa, muzyki pełno! TUTORIAL Jak ściągać z wrzuta.pl.

Kasia R.
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
- program do ściągania muzyki
- programy do ściągania muzyki
- najlepszy program do ściągania muzyki
- najlepszy program do sciagania muzyki
- program do sciagania muzyki
- dobry program do ściągania muzyki
- jaki program do ściągania muzyki
- program do pobierania muzyki
- programy do sciagania muzyki