Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Problem z rejestracją

• Nie możesz odpowiedzieć
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 Yio

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 03 lipiec 2011 - 19:31

Witam :) Chciałam założyć forum. I wszystko pięknie ładnie, gdyby nie fakt że..
po kliknięciu w link aktywacyjny pojawia się taki błąd:

Error
File: includes/functions_register.php
Line: 275

Database Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM' at line 1

DB: 16
SQL: CREATE TABLE `zanpaktourpg_acl_groups` ( `group_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL default '0', `forum_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL default '0', `auth_option_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL default '0', `auth_role_id` mediumint(8) unsigned NOT NULL default '0', `auth_setting` tinyint(2) NOT NULL default '0', KEY `group_id` (`group_id`), KEY `auth_opt_id` (`auth_option_id`), KEY `auth_role_id` (`auth_role_id`)) TYPE=MyISAM

mimo że kopiuje link do przeglądarki a strona się odświeża co kilka sekund to po chwili i tak wyskakuje mi błąd. Czy to wina serwera?
Proszę o spokojne odpowiedzi.

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 NaSzczycie

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 56 postów

Napisano 04 lipiec 2011 - 13:13

może spróbuj po prostu założyć ten temat od nowa;pp

#3 Yio

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 2 postów

Napisano 04 lipiec 2011 - 15:47

Czy założenie forum na myforum jest zablokowane? Drugi raz próbuje a ciagle wychodzi mi error napisany wyżej. Czy ktoś coś wie na ten temat?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#4 michalkortas

Mod of darkness.

• SuperMod
  • 1466 postów

Napisano 04 lipiec 2011 - 16:01

Wyświetl postUżytkownik Yio dnia 04 lipiec 2011 - 15:47 napisał

Czy założenie forum na myforum jest zablokowane? Drugi raz próbuje a ciagle wychodzi mi error napisany wyżej. Czy ktoś coś wie na ten temat?
Ostatnio myforum ma jakieś problemy często... niedawno wysiadły bazy danych. Pewnie znów coś odgórnie się popsuło. Najlepiej napisać do administracji, ewentualnie poczekać aż sami rozwiążą problem.
WEBroad.pl - nowoczesny portal webmastera

Czerwonym kolorem wypowiadam się jako MODERATOR.

Najpopularniejsze frazy z tematu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych