Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Przeziębienie A Brak Okresu?

5 odpowiedzi w tym temacie

#1 VIXA22

>>>>>>>>>><<<<<<

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1145 postów

Napisano 06 wrzesień 2006 - 13:30

mam pytanie moze był juz taki temat, ale od kilku dni nie mam okresu a jestem przeziębiona po ostatniej imprezie, czy to ma jakis wpływ na brak okresu, bo wkrecam sobie że może jestem w ciązy ale prezeska nam nie pękła ani nic wiec to nie możliwe chyba, bo ostatnio okres miałam,eh juz nic nie wiem,zakreciłam się :( :(
Dołączona grafikaDołączona grafika

Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami

Budujesz....... Rozwalasz.........

Kiedy my byli maluchi, łapali my muchi w paluchi, robili my z muchi wybuchi, gdy muchi byli zdechluchi, to kładli my muchi na blachi i mieli radochi po pachi :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Gliwice dentysta

#2 Ania Civ

Forumator

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPip
  • 1891 postów

Napisano 06 wrzesień 2006 - 13:44

Opóźnienie okresu jest możliwe pod wpływem podróży, stresu, choroby, zmiany trybu życia itp itd.

#3 fikumiku

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 259 postów

Napisano 06 wrzesień 2006 - 13:56

Możliwe. Nie stresuj sie tylko spokojnie czekaj. Wiem, że jesteś chora ale spróbuj trochę poćwiczyć, poruszać się ;) W ostateczności (jak okres nie wróci) przedź się do ginekologa.

#4 kaasik

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 39 postów

Napisano 06 wrzesień 2006 - 17:15

I mnie to się zdarzało- gdy jakieś choróbsko nadciągało to i miesiączka mi się spóźniała, a dodatkowy stres jeszcze pogarsza sytuację i przez niego też napewno się spóźnia. wyluzuj,podkuruj się i wszystko wróci do normy:)) ;)

#5 Madzia:(

LooooL :)

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 987 postów

Napisano 07 wrzesień 2006 - 21:23

jak nic nie peklo to nie mozesz raczej byc w ciazy...to wynik przeziebienia.Jak pojdziesz do normalnego lekarza to mu o tym powiedz on juz cos poradzi ;)
Dołączona grafika

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#6 VIXA22

>>>>>>>>>><<<<<<

• Użytkownicy
  • PipPipPipPip
  • 1145 postów

Napisano 08 wrzesień 2006 - 11:24

dostałam okres wiec looz podleczyłam sie troszke antybiotykami i wróciła więc :ok:
Dołączona grafikaDołączona grafika

Bawisz się uczuciami jak dziecko klockami

Budujesz....... Rozwalasz.........

Kiedy my byli maluchi, łapali my muchi w paluchi, robili my z muchi wybuchi, gdy muchi byli zdechluchi, to kładli my muchi na blachi i mieli radochi po pachi :)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych