Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Najlepszy kebab w Rzeszowie

• Nie możesz odpowiedzieć
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 gumich

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 53 postów

Napisano 30 maj 2011 - 10:59

Jestem smakoszem kebabowych dań ;) więc może ktoś będzie w stanie naświetlić mi gdzie jest najlepszy kebab w mieście?

Ja osobiście preferuje pomarańczowe budki rozsiane po całym mieście ze względu na dobre mięso i sos, ale może ktoś zna jeszcze lepsze lokale, które można polecić?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 anabilis90

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 34 postów

Napisano 10 lipiec 2011 - 12:08

Najlepszy kebab w Rzeszowie jest na ul. Asnyka, oczywiście z pomarańczowej budki :) budka jest zaraz przy przejściu dla pieszych na skrzyżowaniu Piłsudzkiego i Asnyka.

#3 Rydian

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 16 październik 2011 - 16:48

Jak dla mnie najlepszy kebab w Rzeszowie można kupić w Dara Kebab, który znajduje się na rynku.
Obsługa jest miła :kucharz: (chociaż zaczynają zmieniać kadrę), a i kebab sam w sobie tani. 6zł kebab studencki, który jest tak samo duży jak ten za 10zł z np. E.Leclerk'a i mają jeszcze dużo większy wybór :)

Współrzędne do google maps :P : 50.037662,22.005376
Ich strona na facebooku: https://www.facebook...115598415128675
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone...

http://rydian7.deviantart.com/

#4 smaknakebab

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 06 grudzień 2011 - 16:49

Zarejestrowałem się specjalnie na tym forum ponieważ poleciliście pomarańczowe budki jako te w których robią najlepszego kebaba. W Rzeszowie jestem raz na 2 tyg. i zawsze coś na ciepło chcę zjeść, poszedłem na asnyka do tej budki i się bardzo rozczarowałem, gdy powiedziałem pani że chcę kebaba w picie ta bardzo się zdziwiła i nie wiedziała o co chodzi, pokazała mi z ciasto z jakiego robią, okazało się że to to ;)
Zamiast sosów użyty majonez marnej jakości i keczup już trochę lepszy, na moje gusta za słabo wszystko podgrzane i małe objętościowo. W smaku też rewelacji nie ma.
Jadłem również w nowym świecie przy krakowskiej, jest podobnie jak w tych budkach. - dalej szukam...

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#5 OceanFire

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 11 postów

Napisano 22 styczeń 2012 - 21:49

Rzeszów na ul. Asnyka
Jestem szczęśliwym posiadaczem 2 stron internetowych na które wszystkich serdecznie zapraszam:
Strona o filmach online oraz gry przeglądarkowe

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych