Ja osobiście preferuje pomarańczowe budki rozsiane po całym mieście ze względu na dobre mięso i sos, ale może ktoś zna jeszcze lepsze lokale, które można polecić?
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Najlepszy kebab w Rzeszowie
Rozpoczęty przez gumich, 30 maj 2011 10:59
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 maj 2011 - 10:59
Jestem smakoszem kebabowych dań
więc może ktoś będzie w stanie naświetlić mi gdzie jest najlepszy kebab w mieście?
Ja osobiście preferuje pomarańczowe budki rozsiane po całym mieście ze względu na dobre mięso i sos, ale może ktoś zna jeszcze lepsze lokale, które można polecić?
Kasia R.
Napisano 10 lipiec 2011 - 12:08
Najlepszy kebab w Rzeszowie jest na ul. Asnyka, oczywiście z pomarańczowej budki
budka jest zaraz przy przejściu dla pieszych na skrzyżowaniu Piłsudzkiego i Asnyka.
Napisano 16 październik 2011 - 16:48
Jak dla mnie najlepszy kebab w Rzeszowie można kupić w Dara Kebab, który znajduje się na rynku.
Obsługa jest miła
(chociaż zaczynają zmieniać kadrę), a i kebab sam w sobie tani. 6zł kebab studencki, który jest tak samo duży jak ten za 10zł z np. E.Leclerk'a i mają jeszcze dużo większy wybór 
Współrzędne do google maps
: 50.037662,22.005376
Ich strona na facebooku: https://www.facebook...115598415128675
Obsługa jest miła
Współrzędne do google maps
Ich strona na facebooku: https://www.facebook...115598415128675
Napisano 06 grudzień 2011 - 16:49
Zarejestrowałem się specjalnie na tym forum ponieważ poleciliście pomarańczowe budki jako te w których robią najlepszego kebaba. W Rzeszowie jestem raz na 2 tyg. i zawsze coś na ciepło chcę zjeść, poszedłem na asnyka do tej budki i się bardzo rozczarowałem, gdy powiedziałem pani że chcę kebaba w picie ta bardzo się zdziwiła i nie wiedziała o co chodzi, pokazała mi z ciasto z jakiego robią, okazało się że to to 
Zamiast sosów użyty majonez marnej jakości i keczup już trochę lepszy, na moje gusta za słabo wszystko podgrzane i małe objętościowo. W smaku też rewelacji nie ma.
Jadłem również w nowym świecie przy krakowskiej, jest podobnie jak w tych budkach. - dalej szukam...
Zamiast sosów użyty majonez marnej jakości i keczup już trochę lepszy, na moje gusta za słabo wszystko podgrzane i małe objętościowo. W smaku też rewelacji nie ma.
Jadłem również w nowym świecie przy krakowskiej, jest podobnie jak w tych budkach. - dalej szukam...
Kasia R.
Napisano 22 styczeń 2012 - 21:49
Rzeszów na ul. Asnyka
Jestem szczęśliwym posiadaczem 2 stron internetowych na które wszystkich serdecznie zapraszam:
Strona o filmach online oraz gry przeglądarkowe
Strona o filmach online oraz gry przeglądarkowe
Kasia R.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych