Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Indoor cycling

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 karlenka

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 19 postów

Napisano 15 maj 2011 - 16:58

Co myślicie o tego typu formie fitnessu? Jak bardzo jest rozwojowy i jakie daje efekty? Indoor walking i indoor cycling zauważyłam, że są coraz popularniejsze? Preferujecie to czy może coś innego? Dla nie wtajemniczonych artykuł :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 Nina M.

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 54 postów

Napisano 17 maj 2011 - 08:18

Wyświetl postUżytkownik karlenka dnia 15 maj 2011 - 16:58 napisał

Co myślicie o tego typu formie fitnessu? Jak bardzo jest rozwojowy i jakie daje efekty? Indoor walking i indoor cycling zauważyłam, że są coraz popularniejsze? Preferujecie to czy może coś innego? Dla nie wtajemniczonych artykuł :)

W tym zestawieniu jak dla mnie wygrywa indoor cycling. Zdecydowanie szybciej przynosi efekt. Jeśli komu zależy na w miarę szybkim zrzuceniu zbędnych kalorii, to jest jedna z najbardziej obecnie popularnych form. Co do walkingu mogę wypowiadać się tylko teoretycznie, na podstawie zasłyszanych opinii i przeczytanych tekścików o pielęgnacji sylwetki. Indoor walking to zwyczajnie maszerowanie po bieżni pok okiem trenera. Dla mnie zbyt nudne, no chyba że to czujne oko jest na tyle przystojne, że warto zgrzeszyć :P

#3 pokahontaz

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 14 czerwiec 2011 - 13:05

nie zgodzę się, nie wiedzę nudy w indoor walkingu, wręcz przeciwnie, no czy przystojne oko to już inna sprawa... Natomiast jak najbardziej opcja sportów indoorowych jest dla ludzi, którzy oczekują szybkiego efektu. Podobnie w cyclingu mnóstwo spalonych kalorii i pot lejący się z czoła.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych