Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Indoor cycling
Rozpoczęty przez karlenka, 15 maj 2011 16:58
2 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 17 maj 2011 - 08:18
Użytkownik karlenka dnia 15 maj 2011 - 16:58 napisał
Co myślicie o tego typu formie fitnessu? Jak bardzo jest rozwojowy i jakie daje efekty? Indoor walking i indoor cycling zauważyłam, że są coraz popularniejsze? Preferujecie to czy może coś innego? Dla nie wtajemniczonych artykuł 
W tym zestawieniu jak dla mnie wygrywa indoor cycling. Zdecydowanie szybciej przynosi efekt. Jeśli komu zależy na w miarę szybkim zrzuceniu zbędnych kalorii, to jest jedna z najbardziej obecnie popularnych form. Co do walkingu mogę wypowiadać się tylko teoretycznie, na podstawie zasłyszanych opinii i przeczytanych tekścików o pielęgnacji sylwetki. Indoor walking to zwyczajnie maszerowanie po bieżni pok okiem trenera. Dla mnie zbyt nudne, no chyba że to czujne oko jest na tyle przystojne, że warto zgrzeszyć
Napisano 14 czerwiec 2011 - 13:05
nie zgodzę się, nie wiedzę nudy w indoor walkingu, wręcz przeciwnie, no czy przystojne oko to już inna sprawa... Natomiast jak najbardziej opcja sportów indoorowych jest dla ludzi, którzy oczekują szybkiego efektu. Podobnie w cyclingu mnóstwo spalonych kalorii i pot lejący się z czoła.
Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych