Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Maszyna do zdjęć w Rossmannie

2 odpowiedzi w tym temacie

#1 DidiMK

Stały bywalec

• Użytkownicy
  • PipPip
  • 223 postów

Napisano 07 maj 2011 - 21:12

Witam :) mam pytanko, orientuje się może Ktoś, czy ta maszyna w Rossmannie ( ta wolnostojąca ) drukuje także duże formaty zdjęć? :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 dan38

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 124 postów

Napisano 27 lipiec 2011 - 09:47

Ja wszystkie zdjęcia daję do wywołania w małych punktach gdzie mam kontakt z człowiekiem obsługującym tą maszynę.
Trzeba umieć poprawić kolor, nasycenie, kontrast...szczególnie gdy chcemy zdjęcia w dużym formacie.
W moim mieście...Poznań... jest mało zakładów robiących dobre odbitki. Raz w Foto Joker robiłem sam (na tej wolno stojącej maszynie), ale akurat jakość nie miała znaczenia.
FOTOGRAFIA ŚLUBNA POZNAŃ, sesje ślubne w plenerze, reportaże z dnia ślubu, fotografia uliczna, fotograf przyrody, zdjęcia polskich miast...Poznań, Zakopane, Międzyzdroje (nie tylko zdjęcia z plaży), Bydgoszcz, Warszawa, Szczecin,
http://zasina.art.pl/

#3 gucio78

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 17 październik 2011 - 14:48

W Poznaniu chodzę do Foto-Gajek i nie zawiodłem się.Jestem wymagający co do jakości odbitek.Nawet oddając zlecenie do realizacji ,zauważamy laborantów uwijających się przy maszynach i od razu widać że to nie lewusy wciskający automat i po sprawie.Można określić czego się oczekuje i w rezultacie wynik jest bardzo dobry.Ceny większe niż w " sieciówkach-marketach" no ale cóż... coś za coś.POLECAM.

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych