Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Na kajaki - ale gdzie?

4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Marjeretka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 92 postów

Napisano 06 maj 2011 - 15:28

Czy znacie jakieś polskie zakątki, w których można urządzić sobie spływ kajakowy? Nie chodzi mi specjalnie o Mazury.. No i miejsce, w którym będzie można pożyczyć sprzęt, nie mam własnego kajaka i to raczej nie jest produkt pierwszej potrzeby w tym momencie :) Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi :)

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

dentysta Gliwice

#2 radziksen90210

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 8 postów

Napisano 19 maj 2011 - 12:48

Hej, ja polecam Roztocze i okolice Zwierzyńca, naprawdę jest pięknie. Jestem z Lublina i już kilka razy tam pływałem i jeśli chodzi o wypożyczalnie sprzętu to nie ma problemu jest ich naprawdę dużo. Teraz większa ekipa znajomych jedziemy troszkę na północ do Drawieńskiego Parku Narodowego na rzekę Drawa, tylko tym razem już nie organizujemy sami tylko jedziemy poprzez biuro podróży student travel. Mają fajny i tani wyjazd, 6 dni w kajaku i jeszcze jakieś imprezy integracyjne. Myślę, że jak ekipa się nie wykruszy to będzie nieźle :) Z tego co czytałem to naprawdę piękny tam krajobraz, a i rzeka miejscami szybka. Zobaczymy jak będzie, mam nadzieje, że pogoda dopisze :)

#3 kmk07

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 16 postów

Napisano 04 sierpień 2011 - 09:53

Rok temu byłem na spływie kajakowym z tą firmą - www.splywy.pl, organizują spływy kajakowe po rzekach mazurskich, ceny mają bardzo niskie, naprawdę opłaca się, ja byłem zadowolony :)

pozdr.

#4 Marjeretka

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 92 postów

Napisano 02 wrzesień 2011 - 13:41

A tym roku stanęło na Olsztynie i okolicach, nigdzie dalej się nie zapuszczaliśmy :) Ale słyszałam o spływach na Pojezierzu Brodnickim organizowanych przez hotel Głęboczek, ktoś może miał okazję być w tamtym rejonie? Czy jest równie piękny jak Warmia?

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#5 wojtek432

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 32 postów

Napisano 12 wrzesień 2011 - 14:40

spływ Krutynią, przepiękne widoki i fajna zabawa, polecam wszystkim