Skocz do zawartości

Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...

- - - - -

Drzwi antywłamaniowe

21 odpowiedzi w tym temacie

#21 janekfranek

Nowicjusz

• Użytkownicy
  • 1 postów

Napisano 07 marzec 2012 - 15:42

Ja na pewno nie polecę Ci firmy ODP Wnętrza z Karmelkowej we Wrocławiu. Właśnie zakończyli u mnie montować drzwi wewnętrzne, a termin wykonania upłynął 15 grudnia! Mimo opóźnień ciężko o cokolwiek się doprosić. Na pytanie kiedy zareklamowane drzwi dojadą bo powinny właśnie być, pracownik ODP mówi, że nie ma internetu w tym tygodniu i nie może sprawdzić meila!!! Jakby nie mógł zadzwonić i się zapytać. Oprócz tego nie odbierają telefonów, jest cięźki kontakt z nimi, wcale się nie dziwie, że mało osób z nimi współpracuje, nie mają nawet swojej ekipy monterskiej, tylko zewnętrzne firmy montują dla nich a póżniej nie biorą odpowiedzialności za wykonanie. Przestrzegam innych!

Kasia R.

• Użytkownicy
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2899 postów
  • PłećKobieta

#22 madziulek1985

Bywalec

• Użytkownicy
  • Pip
  • 70 postów

Napisano 13 marzec 2012 - 22:01

Ja mam drewniane grube drzwi zrobione przez mojego ulubionego wujka :) do tego zamówiłam sobie zamek wielopunktowy z automatycznym ryglowaniem http://www.sklep.win...?s=zamekAV2&b=6 iwydaje mi się, że są tak solidne, że żaden włamywacz nie ma szans.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych