witam wszystkich
jestem właśnie na etapie przygotowań ślubnych i cały ten ogrom zadań poprostu mnie przeraża. do wszelkich możliwych problemów przedślubnych dołaczył zapomniany problem braku synchronizacji w tańcu z moim partnerem:) jak każda panna młoda marzę o idealnym ślubie, a możemy go położyć już przy pierwszym tańcu. koleżanka poleciła mi zrobienie kursu. tylko gdzie? podobno dobry jest Ananday. czy ktoś z was miał do czynienia z tą szkołą? warto się tam wybrać? a może jakieś inne sugestie. błagam pomóżcie!
Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
pierwszy taniec
Rozpoczęty przez fantomas6, 27 kwi 2011 21:44
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 27 kwiecień 2011 - 21:44
Kasia R.
Napisano 19 sierpień 2011 - 12:09
Hmm nie wiem czy to aktualne, ale mnie i mojego partnera pieknie nauczyla walca wiedenskiego (calego ukladu z figurami, obrotami, podnoszeniami) w ciagu zaledwie 4h Ania w szkole tańca Nova na grabowskiego (boczna karmelickiej). Nie pamietam niestety jej nazwiska, ale szczupla sredniego wzrostu blondynka od tanca towarzyskiego. Bylismy bardzo zadowoleni i mieli calkiem niedrogo.
Napisano 12 październik 2011 - 10:40
Użytkownik fantomas6 dnia 27 kwiecień 2011 - 21:44 napisał
witam wszystkich
jestem właśnie na etapie przygotowań ślubnych i cały ten ogrom zadań poprostu mnie przeraża. do wszelkich możliwych problemów przedślubnych dołaczył zapomniany problem braku synchronizacji w tańcu z moim partnerem:) jak każda panna młoda marzę o idealnym ślubie, a możemy go położyć już przy pierwszym tańcu. koleżanka poleciła mi zrobienie kursu. tylko gdzie? podobno dobry jest Ananday. czy ktoś z was miał do czynienia z tą szkołą? warto się tam wybrać? a może jakieś inne sugestie. błagam pomóżcie!
Chodziłem do ananday z dziewczyną na taniec towarzyski i gorąco polecam, bo są tam naprawdę fajni instruktorzy, wcześniej chodziliśmy do innych szkółek i nie było tak fajnie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych