Zainteresowani.pl - mikroblogowanie w całkiem odmienny sposób. Inspiracje każdego dnia...
Rap. Kogo słuchacie ?
Rozpoczęty przez sweetdreams3, 25 kwi 2011 15:51
97 odpowiedzi w tym temacie
Kasia R.
Napisano 04 lipiec 2011 - 11:53
słaba raczej;dd taka jak by nijaka;dd
Napisano 16 lipiec 2011 - 16:07
W sumie to tylko polski rap ;>
Eldo, Pezet, Małpa, Małolat, Gural, Kaczor, Pih, Onar, Sheller, Słoń, Chada, Fokus, PFK, Rahim, K44, Vixen, Miuosh, WSRH, Gural.
Mogłabym się rozpisywać na temat powyższych artystów/grup. Bo w kilku z nich nie wszystko mi pasuje, ale głównie dzięki nim jaram się rapem ;]
Eldo, Pezet, Małpa, Małolat, Gural, Kaczor, Pih, Onar, Sheller, Słoń, Chada, Fokus, PFK, Rahim, K44, Vixen, Miuosh, WSRH, Gural.
Mogłabym się rozpisywać na temat powyższych artystów/grup. Bo w kilku z nich nie wszystko mi pasuje, ale głównie dzięki nim jaram się rapem ;]
Kasia R.
Napisano 01 listopad 2011 - 12:10
To tak: Yez yez yo, abradab, banda unikat, bez cenzury, brahu, chada, pih , chory szpital, ddk rpk, diox, dixon 37, donguralesko, firma, fu, fundacja, kali, hemp gru, hudy hzd, juras, wigor, sokol, pono , wwo ... kurde moglbym wymieniac cały dzien
"Nie umiesz szczęścia zauważyć? Spójrz na ludzi, chodzi o nich!" - Sokół
Napisano 23 grudzień 2011 - 01:36
Tam kolega wspomnial o Tomku.
Tak, ja slucham Chady. Dla mnie typek ktory potrafi stworzyc naprawde wspaniale piosenki z przekazem i przyjemnym flow. Polecam krazek "WGW" no i oczywiscie, klasyk: "O nas dla was" w duecie z PIHem
Tak, ja slucham Chady. Dla mnie typek ktory potrafi stworzyc naprawde wspaniale piosenki z przekazem i przyjemnym flow. Polecam krazek "WGW" no i oczywiscie, klasyk: "O nas dla was" w duecie z PIHem
"On a similar note I must confess to you, I'm giving very serious thought... to eating your wife." - Dr. Hannibal Lecter

Napisano 28 styczeń 2012 - 12:14
Siemano mordeczki,
licytujcie częśc mojej kolekcji naklejek itp.,
a także płytkę Hg JEDNOSC.
http://allegro.pl/he...2085691920.html
licytujcie częśc mojej kolekcji naklejek itp.,
a także płytkę Hg JEDNOSC.
http://allegro.pl/he...2085691920.html
Dodaj odpowiedź

Najpopularniejsze frazy z tematu
Najpopularniejsze frazy z forum
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1